Jump to content



Ερώτηση για Linksys router


Whitelighter

Recommended Posts

  1. Λοιπόν, έχω ένα modem/router Linksys WAG200G και θα ήθελα να ρωτήσω πόσο ασφαλής είναι η wireless λειτουργία του από άποψη υγείας του χρήστη.
    Δηλαδή, τι ακτινοβολία εκπέμπει κ.λπ., δεν ξέρω ακριβώς πώς μετριούνται αυτά (ξέρω το δείκτη SAR για τα κινητά).
  2. Και, πέρα απ' αυτό, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω 2 υπολογιστές μέσω LAN (για να μοιράζονται internet κυρίως, όχι για τίποτα άλλο) που βρίσκονται στο ίδιο διαμέρισμα, αλλά σε διαφορετικά δωμάτια, εκτός από τον wireless τρόπο με modem/router. Ξέρω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω και καλώδιο, αλλά είναι λίγο δύσκολο στην περίπτωσή μου, γιατί τα δωμάτια είναι μακριά και δε βολεύει.
    Αυτό που θέλω βασικά είναι να έχουν και οι 2 υπολογιστές internet, αλλά νομίζω ότι μόνο μέσω LAN μπορεί να επιτευχθεί αυτό, έτσι δεν είναι; Κάτι έχω ακούσει και για χρήση 2 διαφορετικών modem, αλλά νομίζω πως απαιτείται και να έχεις 2 τηλεφωνικές γραμμές στο σπίτι or something.

Δηλαδή, το πρόβλημά μου, με λίγα λόγια, είναι ότι θέλω να συνδέονται 2 υπολογιστές στο internet ταυτόχρονα με τη λιγότερη δυνατή εκπεμπόμενη ακτινοβολία (για «κακή» ακτινοβολία μιλάω, όχι για μικρές ποσότητες).

Να λάβετε υπόψη σας ότι σχεδόν κάθε μέρα όλη μέρα βρίσκομαι στο δωμάτιο όπου θα υπάρχει (αν υπάρχει) το router μου.

Link to comment
Share on other sites

Το wifi μεχρι στιγμής λενε οτι δεν κανει κακο στον άνθρωπο...

Ο καιρός θα δείξει.

Ο μονος τροπος για να τα συνδεσεις ειναι με homeplug http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C4%C9%CA%D4%D5%CF%D5&category2=HOMEPLUG

Link to comment
Share on other sites

ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ.

Τι είναι αυτό; Homeplug; Δηλαδή συνδέω αυτή τη συσκευή από τη μια με καλώδιο LAN με τον Η/Υ μου και από την άλλη με υποδοχή «σούκου» (ή όπως τη λένε) του σπιτιού, κάνει και ο άλλος Η/Υ το ίδιο και βρίσκονται σε τοπικό δίκτυο;

Αν είναι έτσι, μ' έσωσες, SirDiman.

Υ.Γ.: Sorry για το thread creation, λάθος κατηγορία.

Ας το μετακινήσει κάποιος στο Internet & Networking.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.