diazz Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2009 Έχω το εξής πρόβλημα θέλω να κανό raid 0 με 2 δίσκους εχο σινδεσει τους δισκουςΌταν ώμος πάω στο bios στο Integrated Peripherals στην επιλογή SATA RAID/AHCI MODE δεν υπάρχει ι επιλογή RAID μονό AHCI η μητρική υποστηρίζει Raid και οι δίσκοι έχουν ακριβός τα ιδία χαρακτηριστικά Οι μητρική είναι Gigabyte GA-EP45C-DS3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2871&ProductName=GA-EP45C-DS3R
jax7480 Ιούνιος 1, 2009 #2 Ιούνιος 1, 2009 Μεσα στο BIOS, στην επιλογη SATA RAID/AHCI Mode τι επιλογες σου δινει?Επισης στην αποκατω επιλογη SATA AHCI mode τι επιλογες σου δινει?Επισης σε ποιες θεσεις εχεις συνδεσει τους δισκους?Προτεινονται οι 0/1 θεσεις.
diazz Ιούνιος 1, 2009 Author #3 Ιούνιος 1, 2009 Μεσα στο BIOS, στην επιλογη SATA RAID/AHCI Mode τι επιλογες σου δινει?Επισης στην αποκατω επιλογη SATA AHCI mode τι επιλογες σου δινει?Επισης σε ποιες θεσεις εχεις συνδεσει τους δισκους?Προτεινονται οι 0/1 θεσεις.μου δινει τις επιλογι sata port 0-3 native mode το εχο στο disabled αυτο με τις θεσεις το εχο κανει αλλα και παλι τιποτα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.