pfg Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2009 Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί το SP2 for vista 64bit home premium για Laptop HP HDX16 Premium δεν το έχει ανεβάσει ακόμη η Microsoft στο WU; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2009 Εγω απο windows update το εβαλα, λογικα επειδη εχεις laptop το κατεβαζεις απο αλλου :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Ιούνιος 1, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2009 Αν έχεις Ελληνικά Vista θα χρειαστείς να περιμένεις λιιιγο παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfg Ιούνιος 2, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 Αν έχεις Ελληνικά Vista θα χρειαστείς να περιμένεις λιιιγο παραπάνω.Έχω στο Laptop τα προ εγκατεστημένα vista 64bit home premium με επιλογή εγκατάστασης γλώσσας την αγγλική . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AchilleasGR Ιούνιος 12, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2009 Μην βιάζεσαι... δεν εισάγει τίποτα το SP2 που να είναι εμφανές... τουλαχιστο όχι κάτι καλό...:to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfg Ιούνιος 13, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2009 Μην βιάζεσαι... δεν εισάγει τίποτα το SP2 που να είναι εμφανές... τουλαχιστο όχι κάτι καλό...:to_pick_ones_nose3:Ευχαριστώ για την απάντηση ,αλλά μετά την εγκατάσταση του SP2 στα 32bit Vista Ultimate,παρατήρησα αρκετή βελτίωση σχετικά με την ταχύτητα(Boot , shut-down κ.λ.π) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfg Ιούνιος 18, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Τελικά ακόμη το sp2 στο WU για τα Vista64bit; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Ιούνιος 21, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2009 Παιδια μετα την εγκατασταση του SP2 θελουν παλι activation τα vista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 21, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2009 Οχι κανονικοτατα....αφου πριν κανει εγκατασταση ελεγχει αν ειναι ενεργοποιημενα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Ιούνιος 22, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 Σιγουρα? Γιατι καπου διαβασα στο net οτι μετα ισως χρειαστουν ενεργοποιηση ξανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Ιούλιος 1, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Όχι φίλε. Έχω κάνει και εγώ την εγκατάσταση και δεν χρείζεται τίποτα. Πριν κανει εγκατασταση ελεγχει αν ειναι ενεργοποιημενα όπως λέει και ο ΜΟS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.