dpolal Ιούνιος 1, 2009 #21 Ιούνιος 1, 2009 Εγω θα προτεινα να κοψεις ενα τετραγωνο μαυρο plexi 3mm., να αφαιρεσεις τελειως την γριλια,και να το βιδωσεις στις 4 βιδες που ηδη υπαρχουν.Απο εκει και περα εσυ αποφασιζεις για το σχεδιο στην τρυπα του fan, οπως θελεις κοβεις το plexi.Και πού θα φυσάει μετά ο ανεμιστήρας ;;;Εγώ προτείνω να το αφήσεις όπως είναι και να βάλεις ένα μαύρο αυτοκόλλητο στο κέντρο θα καλυφθεί το λευκό logo... Θα κάνει ωραίο contrast σε σχέση με το μαύρο κουτί του τροφοδοτικού και γίνεται πανεύκολα η δοκιμή για να δείς αν σου αρέσει...
Lakisss Ιούνιος 1, 2009 #22 Ιούνιος 1, 2009 Και πού θα φυσάει μετά ο ανεμιστήρας ;;;Εγώ προτείνω να το αφήσεις όπως είναι και να βάλεις ένα μαύρο αυτοκόλλητο στο κέντρο θα καλυφθεί το λευκό logo... Θα κάνει ωραίο contrast σε σχέση με το μαύρο κουτί του τροφοδοτικού και γίνεται πανεύκολα η δοκιμή για να δείς αν σου αρέσει...Εννοειται πως κανει τρυπα για τον ανεμιστηρα...
Nephiλiμ Ιούνιος 2, 2009 Author #23 Ιούνιος 2, 2009 ξηλωστη τελειως τη γριλια ρε συδεν εξυπηρετει και τπτ εκει που βρισκεται στο δικο σου setupοσο για τα rails των σκληρων ενημερωσε με πριν κατηφορισεις απο τα μερη μαςμπας κι εχω προλαβει να βαψω ενα σετακι απο δαυτεςκαι απλα μου φερεις τις δικες σου για τραμπα(αν ειχαμε βαλει πιο κλειστη σιτα παντως δεν θα φαινοντουσαν και πολυ τα εντοσθια)I like the grill,απλως θα προτιμουσα να εχει μαυρο χρωμα.θα σε ενημερωσω dont worry.οσο για την αλλη σιτα που λες,ειδα ενα παρομοιο project και ειχε το αλλο mesh απο ACRYAN και δεν μ αρεσε.Μπορει να "μπαζει" λιιιιγο σκονη αλλα ειναι πιο "αερατο" και πιο ομορφο (IMO)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.