Jump to content

Βαψιμο fan guard

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λεπον εχουμε ετουτο το τροφοδοτικο.

hyper780w.jpg

λογω της θεσης του στο κουτι και του ανοιγματος δια χειρος Κοπριτη

δεν μου αρεσει το "nickel look" που υιοθετει στο fan guard.

να βρω αντιστοιχο σε μαυρο χρωμα δυσκολο αφου ειναι 135mm οχι και τοσο συνηθισμενο.

οποτε μας αφηνει την λογικη λυση της βαφης.

Εγγυηση κλπ δεν παιζει προβλημα αφου ηδη εχει φαει τρελο κοψε ραψε το συγκεκριμενο.

Για βελτιστο αποτελεσμα ποια μεθοδος πρεπει να ακολουθηθει?

-και αν εχετε καμια ιδεα για custom logo στην " μεση του" ακομα καλυτερα-

Λογικά πρέπει να πέσει τρίψιμο και μετά 2-3 χέρια spray...

Κλασσικά, για sign θα σου προτείνω σε κυκλικό αυτοκόλλητο (μπορείς να το φτιάξεις σε βιβλιοπωλείο στις διαστάσεις που θέλεις) κάτι τέτοιο...αλλά photoshoκόπανος είσαι Λεο, κάτι θα βρεις εσύ...:turn:

Βγάλτην τρίψτην καλά καλά με ένα γυαλόχαρτο περνα την ένα χέρι αστάρι και μετά 1 με 2 χερια μπογιά μαύρη και είσαι έτοιμος.Δεν νομίζω να χρειάζεσαι κάτι άλλο.

:)

Τρίψιμο γιατί; αφού δεν είχε χρώμα ή υπολλείματα η επιφάνεια για να το διώξει.

Εγώ προτείνω αστάρι και βάψιμο.

Τρίψιμο γιατί; αφού δεν είχε χρώμα ή υπολλείματα η επιφάνεια για να το διώξει.

Εγώ προτείνω αστάρι και βάψιμο.

Αν δεν το τρίψει δεν θα κάτσει η μπογιά πάνω.(Δεν θα κάνει αυλάκια)Μόλις στεγνώσει θα ξεφλουδίσει.

Για αυτό τρίβουμε όλες τις επιφάνειες πριν τις βάψουμε.

Αν δεν το τρίψει δεν θα κάτσει η μπογιά πάνω.(Δεν θα κάνει αυλάκια)Μόλις στεγνώσει θα ξεφλουδίσει.

Για αυτό τρίβουμε όλες τις επιφάνειες πριν τις βάψουμε.

^^this. NoDsl, είναι θέμα επαφής της μπογιάς. Εντελώς μπακαλίστικα, το νίκελ...γλιστράει...:hehe:

Τρίψιμο γιατί;

Γιατί είναι γυαλιστερή επιφάνεια :)

Οκ,οκ παίδες κατανοητό :hehe:

Απλά σκεφτόμουν οτι μιας και θα γρατζουνιστεί το νικελ με το τρίψιμο θα φαίνονται χαρακιές. Αλλά λογικά ανάλογα με την πυκνότητα του ασταριού θα καλυφθούν.

βαλτη ρε σε ενα φακελο και στειλτη μου (μαζι με κανεναα λαμακι pci ενδεχομενως)

να της ριξω μια ηλεκτροστατικη μαζι με αλλα ψιλικα που θα πανε φουρνο για μαυρο

ή καταργησε την τελειως,

και βαλε ενα παραλληλογραμμο κομματι σητα acryan με την ψιλη τρυπα απο πανω για πιο stealth look

(ιδια με αυτο που εχει στο σασι του το hiper)

vagchrist, έχει 135mm opening o άνθρωπος..:nerd:

προφανως εννοεις το τροφοδοτικο :jump:

νομιζα οτι ειχε 12αρη ανεμιστηρα τοτε συμφωνω με τους παραπανω για το βαψιμο αν δεν μπαινουν χερια μπορει να αφαιρεθει

Ειναι ευκολο να βαλεις μια φωτο του τροφοδοτικου τοποθετημενου, για να καταλαβουμε

πως φαινεται μεσα στο κουτι?

Μπορει να πεσει ετσι και καμια αλλη ιδεα στο τραπεζι...

ουσιαστικα δενει και με το ασημι του εσωτερικου και των δισκων εκει που ειναι μπορεις να το αφαιρεσεις δεν χρειαζεται σε κατι ισως γλιτωσεις και θορυβο (που ισως βγαζει σε συνδυασμο με την μπροστινη σιτα)

με ενα προχειρο μετρημα με χαρακα ειναι 135.

οι δισκο-θεσεις λογικα θα φυγουν για βαψιμο οποτε βρω ευκαιρια

Εγω θα προτεινα να κοψεις ενα τετραγωνο μαυρο plexi 3mm., να αφαιρεσεις τελειως την γριλια,

και να το βιδωσεις στις 4 βιδες που ηδη υπαρχουν.

Απο εκει και περα εσυ αποφασιζεις για το σχεδιο στην τρυπα του fan, οπως θελεις κοβεις το plexi.

Εγω θα προτεινα να κοψεις ενα τετραγωνο μαυρο plexi 3mm., να αφαιρεσεις τελειως την γριλια,

και να το βιδωσεις στις 4 βιδες που ηδη υπαρχουν.

Απο εκει και περα εσυ αποφασιζεις για το σχεδιο στην τρυπα του fan, οπως θελεις κοβεις το plexi.

ευχαριστως να το κανω αν μου δανεισεις εσυ ή ο Κοπριτης το χαρισμα στις κοπες με dremel:D

ξηλωστη τελειως τη γριλια ρε συ

δεν εξυπηρετει και τπτ εκει που βρισκεται στο δικο σου setup

οσο για τα rails των σκληρων

ενημερωσε με πριν κατηφορισεις απο τα μερη μας

μπας κι εχω προλαβει να βαψω ενα σετακι απο δαυτες

και απλα μου φερεις τις δικες σου για τραμπα

(αν ειχαμε βαλει πιο κλειστη σιτα παντως δεν θα φαινοντουσαν και πολυ τα εντοσθια)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.