FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2009 Λοιπον: pc-σκονη-ηλεκτρικη σκουπα Αφου το "σκουπησα" πηγα να το ανοιξω, δουλευαν ολα ανεμιστηρια τροφοδοτικα κλπ, εδειχνε να φορτωνει windows και μετα το απολυτο σκοταδι. Μετα απο 2-3 restart εδειξε στιγμιαια οτι ξεκινουσε στην οθονη και μετα τπτ. Πως μπορω να δω τι εκαψα; απ οτι μου ειπαν δημιουργησα στατικο ηλεκτρισμο με τη σκουπα....:suicide: Να αρχισω να δοκιμαζω καρτες γραφηκων, μητρικες κλπ;
FANISTELROOY Μάϊος 31, 2009 Author #2 Μάϊος 31, 2009 Κατα τυχη ανοιξε, ο σκληρος κανει θορυβο, και καθως φορτωνε τα windows εγινε πρασινη η οθονη και τπτ.....εκανα restart και δεν ανοιγε παλι!!:hang2:αν φταιει ο σκληρος μπορει να ανοιξει το pc και να δειξει καποιο error στην οθονη;
neuromancer Μάϊος 31, 2009 #3 Μάϊος 31, 2009 Αν φταίει ο σκληρός πρέπει να κάνει τουλάχιστον post και να βγάζει το report του το bios.
FANISTELROOY Μάϊος 31, 2009 Author #4 Μάϊος 31, 2009 προς το παρον εχω βγαλει τη μπαταριουλα απο τη μητρικη κ θα το δω πρωι παλι!αν ειχε καει η μητρικη δεν θα ανοιγε μετα....σωστα?αν ειναι οι μνημες παλι δεν επρεπε να ανοιγει κ να βγαζει λαθος?πρεπει να βρω καρτα γραφ να δοκιμασω....
darien Ιούνιος 1, 2009 #5 Ιούνιος 1, 2009 Λίγο κουφό μου ακούγεται αυτό με τον στατικό ηλεκτρισμό..μήπως αποσυνέδεσες τίποτα κατά λάθος;Αν είχαν πρόβλημα οι μνήμες, το πιο πιθανόν είναι να σου πετούσε μπλε οθόνη.
mariosalice Ιούνιος 1, 2009 #6 Ιούνιος 1, 2009 Έχουν καεί αρκετές μητρικές έτσι.Υπάρχει και σχετικό thread.
FANISTELROOY Ιούνιος 1, 2009 Author #7 Ιούνιος 1, 2009 Θελω να ελπιζω πως δεν ειναι η μητρικη αφου οπως ειπα σε καποια φαση ξαναανοιξε.....αλλα να ειναι η καρτα γραφικων.
pavou Ιούνιος 1, 2009 #8 Ιούνιος 1, 2009 βγάλε τις μνήμες σου και καθάρισε τες , φύσηξε τις υποδοχές από τις μνήμες και γενικός προσπάθησε να καθαρίσεις καλά την σκόνη, το έχω πάθει και εγώ παλαιότερα μετά από καθάρισμα .
Jason Ιούνιος 1, 2009 #9 Ιούνιος 1, 2009 Όπως τα είπε ο pavou και άμα δεν γίνει κάτι έτσι τότε άρχιζε να ξηλώνεις.Και αν μπορείς κοίταξε πρώτα μητρική... Μου έχει τύχει να είναι καμένη η μητρική αλλα να ψιλοδουλεύει όπως σου έκανε εσένα Και μην φοβάσαι...αν είναι μέσα σε εγγίση θα στην αλλάξουν !
vagos2221416003330 Ιούνιος 1, 2009 #10 Ιούνιος 1, 2009 κοίτα να δείς...αντί να είναι καλύτερα μετα το καθάρισμα έγινε χειρότερα..Μωρε καλά κάνω εγώ που δεν το καθαρίζω.:hang2::hang2::whistle2::tw: (πλάκα κάνω) Τώρα στο θέμα. Κάνε ένα clear cmos..δες άμα σίγουρα τα έχεις συνδέσει όλα και δν έχει ωγεί τίποτα από την θέση του.Βγάλτα και βάλτα πάλι όλα μέσα μην ακουμπάει κάτι κάπου και σου κάνει κύκλωμα...Μετα άρχιζε να βγάζεις τις ram να δεις τι θα γίνει..βάλτες πίσω και βγάλε την vga..ect μέχρι να δείς που είναι το πρόβλημα..
vagchrist Ιούνιος 1, 2009 #11 Ιούνιος 1, 2009 δεν πιστευω να εχει καει κατι αν και παντα θελει προσοχη στο καθαρισμα κοιτα καλα τις συνδεσεις στα ρευματα τιποτα χαλαρα καλωδια και ξαναπατησε μνημες καρτες που εχεις
FANISTELROOY Ιούνιος 1, 2009 Author #12 Ιούνιος 1, 2009 Δεν πιστεύω η σκούπα να είναι απο τις Γερμανικές που πλένουν χαλιά και πετάνε ατμό? Αυτη την χρησιμοποιω γαι το δικο μου πισι μονο Θα δοκιμασω το βραδακι να τον βγαλω στον μπαλκονι να του βγαλω τελειως τη σκονη και να παιξω με μνημες...:sick:
Alexgk Ιούνιος 1, 2009 #13 Ιούνιος 1, 2009 Δοκίμασε να βγάλεις όπως είπανε παραπάνω οι φίλοι τις μνήμες και την κάρτα γραφικών και βάλε τα ξανά. Επίσης κοίταξε στη μητρική αν κανένας πυκνωτής έχει φουσκώσει ή έχει ανοίξει. Έβαλες την ηλεκτρική σκούπα για να ρουφήξει τη σκόνη; Υπάρχουν σπρέι με αέρα για να φυσάς το κουτί, όχι για να ρουφάς ότι έχει μέσα.....
FANISTELROOY Ιούνιος 1, 2009 Author #14 Ιούνιος 1, 2009 Τοση σκονη μονο με ρουφηγμα εφευγε..... Το pc μου το εδωσε μια φιλη μου για να μην παει ανακυκλωση...το ειχε 5-6χρονια και δεν ειχε ανοιχτει ποτε! Το προοριζα για την κοπελα μου που δεν εχει pc, αλλα δεν ξερω αν θα το σωσω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.