billis_kou Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2009 Πηρα απο ενα φιλο μου το ρουτερ αυτο. Το εβαλα μετα το modem μου και στην αρχη δεν μπορουσα να συνδεθω.Πειραζοντας κατι ρυθμισεις και μετα απο λιγη ωρα καταφερα να μπω στο ιντερνετ.Το θεμα ειναι πως πρεπει να αλλαξα το default ip για να μπαινω στο router "και αν το εκανα αυτο δεν ξερω πως εγινε". Το θεμα ειναι πως πλεον ενω εχω ιντερνετ ενσυρματα, δεν μπορω να μπω μεσα στο router για να κανω και τις ρυθμισεις για το ασυρματο. Ακολουθωντας τα βηματα του οδηγου για να κανω reset και οχι reboot στο router δεν γινετε τπτ. Καποιος καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω?
HotPeanut Μάϊος 31, 2009 #2 Μάϊος 31, 2009 Στη πίσω πλευρά του ρούτερ, δίπλα από τις θύρες lan έχει μια πολυ μικρή τρύπα και από κάτω λέει reset. Βάλε κάτι λεπτό εκεί μέσα, πιεσέ το και κράτα το πατημένο για ~25 δευτερόλεπτα.
billis_kou Μάϊος 31, 2009 Author #3 Μάϊος 31, 2009 Φιλε μου και 25 δευτερολεπτα και 25λεπτα να το κρατησω πατημενο δεν παιζει να κανει reset. Ακολουθησα και τις οδηγιες που λενε να του βγαλω το ρευμα, να κρατησω πατημενο το κουμπακι που λες, και λεει οτι σε καποια sec θα αναψει ενα κοκκινο λαμπακι για 2 sec. Αυτο το κοκκινο λαμπακι δεν το ειδα ποτε μου......
SirDiman Μάϊος 31, 2009 #4 Μάϊος 31, 2009 Πως θα δεις αφου δεν θα εχει ρευμα? :happy2:Οταν ειναι ανοιχτο καντου το ρεσετ
billis_kou Μάϊος 31, 2009 Author #5 Μάϊος 31, 2009 Ναι λαθος μου παρελειψα να γραψω οτι βγαζω το ρευμα κραταω το reset πατημενο και ξαναβαζοντας το ρευμα θα αναβε το κοκκινο λαμπακι αλλα τπτ
SirDiman Μάϊος 31, 2009 #6 Μάϊος 31, 2009 Μην το βγαλεις καθολου, ετσι οπως ειναι ανοιχτό κανε το reset
billis_kou Μάϊος 31, 2009 Author #7 Μάϊος 31, 2009 Εχω δοκιμασει τα παντα. Και σβηστο και αναμενο και για 25δευτερολεπτα και για 25 λεπτα και τα παντα ολα που λεει και ο Αλεφας..... δεν κανει reset σε factory defaults με κανενα τροπο. Εχθες παρολα αυτα πειραζοντας το για να μπορεσω να συνδεθω στο νετ πειραξα κατι καπου εκει που ελεγε για IP. Εκει βασικα ειχε το IP του router που ειναι 192.168.0.1 και νομιζοντας εγω οτι αυτο ειναι απο εκει που πρεπει να βλεπει το modem του εβαλα 192.168.1.1 και απο τοτε βασικα δεν μπορεσα να ξαναμπω στο router για να του κανω ρυθμισεις.
SirDiman Μάϊος 31, 2009 #8 Μάϊος 31, 2009 Είσαι σίγουρος οτι πατιέται το κουμπί του ρεσετ?Τι να πω δεν το εχω ξανά ακούσει αυτο (να μην κάνει ρεσετ)...:tw:Εγγύηση έχει?
billis_kou Μάϊος 31, 2009 Author #9 Μάϊος 31, 2009 Οτι πατιεται πατιεται.Οσο για θεμα εγγυησης δεν παιζει. Δεν το αγορασα το πηρα απο ενα φιλο που απλα δεν το ηθελε.
SirDiman Μάϊος 31, 2009 #10 Μάϊος 31, 2009 Τοτε δοκιμασε να το ξεβιδώσεις να δεις μηπως εχει καμια μπαταριά οπως και στις μητρικές που κανεις το bios reset :/
billis_kou Ιούνιος 1, 2009 Author #11 Ιούνιος 1, 2009 Τελικα το router αυτο θα με κανει να ξεχασω οτι ξερω για τα pc τοσα χρονια. Το πηρα να το δοκιμασω σημερα στην δουλεια και εκει δουλευουν ολα μια χαρα. Και το wireless του δουλευει και με το ip του μπαινω κανονικα μεσα στο router γα ρυθμισεις και τα παντα. Θα κανω αλλη μια δοκιμη το μεσημερι στο σπιτι και θα ενημερωσω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.