Jump to content

PNY Geforce 9800 GT OC θερμοκρασία

infesto

Recommended Posts

venom7 έγραψε:
Κάνε μου μια χάρη...βάλε το φαν 100% για κανα 5λεπτο και πες μου θερμοκρασίες σε idle.Και μετά άσε το φαν στο 100% και τρέξε ένα 3dmark06 και πες μου μία πάλι θερμοκρασία.

Κοίτα, δεν έκανα το παραπάνω αλλά την άφησα σε 100% fan speed για πάνω από 5λεπτο. Το minimum της θερμοκρασίας σε idle είναι 54 C. Στη συνέχεια το έβαλα σε default θερμοκρασία και έπαιξα oblivion(rules!!). Όταν βγήκα και είδα το GPU-Z, χτύπησε max μέχρι 80 C. To fan speed άλλαζε ανάλογα με την αύξηση θερμοκρασίας (automatic). Θα κάνω και τη δοκιμή που πρότεινες όταν έχω χρόνο κάποια στιγμή.

Μια ψιλοάσχετη - bonus ερώτηση. Η κάρτα μου υποστηρίζει direct X 10. Ένα game πχ σαν το fallout(γενικά καινούρια games) παιζει χωρίς αυτό? Το έχει μέσα και το περνάει κατά το installation?

infesto έγραψε:

Μια ψιλοάσχετη - bonus ερώτηση. Η κάρτα μου υποστηρίζει direct X 10. Ένα game πχ σαν το fallout(γενικά καινούρια games) παιζει χωρίς αυτό? Το έχει μέσα και το περνάει κατά το installation?

Δεν είναι θέμα του παιχνιδιού ούτε της κάρτας. Είναι θέμα του λειτουργικού.

Αν έχεις XP θα παίξεις σε directx9 ότι και να γίνει.

Αν έχεις Vista και το παιχνίδι δεν έχει directx10 content, πάλι θα παίξεις σε directx9.

Aν έχεις Vista και το παιχνίδι έχει directx10 content, τότε θα παίξεις σε directx10.

Άλλον περιορισμό δεν έχεις.

Tα παιχνίδια έχουν συνήθως την τελευταία έκδοση directx, την οποία όμως μπορείς και να κατεβάσεις από την MS.

To Fallout3 δεν έχει directx10 content.

Γιατί νόμιζα ότι παίζει το 10 και στα XP?? Anyway thx για την πληροφόρηση, τα ξεκαθάρισα λίγο στο μυαλό μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.