Jump to content

Πρόβλημα με drivers 4890 και Vista Ultimate 64bit

STINK

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χωρίς να σας κουράσω θα μπω αμέσως στο θέμα. Το λειτουργικό μου είναι Vista Ultimate 64bit και πρόσφατα αγόρασα την SAPPHIRE HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E για το σύστημα της υπογρφής.

Έχω δοκιμάσει αρκετούς drivers (π.χ. ΑΤΙ, Sapphire, Hotfix by ATI) άλλα τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν (παγώνει το PC, μπλε οθόνες, errors σε παιχνίδια όπως Crysis, σπαζμωδικές κινήσεις του κέρσορα του ποντικιού).

Αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποιους drivers κάποιας άλλης εταιρίας σε 64bit σύστημα και δεν έχει προβλήματα θα εκτιμούσα πολύ την άποψη του, όπως και οποιοσδήποτε γνωρίζει κατι, που μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση.

Thermaltake? :hm:

Τι θερμοκρασίες εχεις με την καρτα?

Δοκίμασες τις μνήμες για errors?

Πολυ κακως έκανες την κίνηση να αγοράσεις τροφοδοτικό...:baby:

Από θερμοκρασίες είμαι μια χαρά αν και θα το ξανά κοιτάξω.

Όσο για τις μνήμες τις έχω αφίσει default γιατί δεν βρήσκω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις που δίνει η OCZ.

Για το τροφοδοτικό εννοείς ότι δεν είναι καλό το συγκεκριμένο ή οτι απλά έπρεπε πρώτα να ελέξω και αυτά που προανέφερες.

Thermaltake?

Έχω εμπιστευτεί 2-3 φορές την συγκεκριμένη εταιρία και όσες φορές μέτρησα τα ρεύματα ήταν αυτά που έπρεπε και σταθερά.

Αν έχεις να μου προτείνεις κάποια άλλη λύση ευπρόσδεκτη, γιατί την παραγγελεία μπορώ να την ακυρώσω.

To mem-test είναι προγραμματάκι για να τσεκάρεις μνήμες από ότι κατάλαβα. Είναι δοκιμασμένο?

Αν το πρόβλημά σου είναι όταν τρέχεις παιχνίδια που ζορίζουν την κάρτα, πιθανόν να είναι τροφοδοτικό. Μπορεί όμως να είναι και οι drivers, όπως και οι μνήμες. Όπως είπανε και οι φίλοι παραπάνω πρώτα δοκιμάζεις κάθε άλλο ενδεχόμενο και μετά αγοράζεις τροφοδοτικό, γιατί μπορεί να πάνε τα χρήματά σου χαμένα :stop:

Tελυταιο πραγμα ειναι η αγορα τροφοδοτικου!

Παρε την καρτα και πηγαινε και σε κανενα φιλο σου να την δοκιμασης!

Παντως το τροφοδοτικο ειναι λιγο κατα την αποψη μου για το setup σου!

Τhermaltake τροφοδοτικο δεν θα επερνα με τιποτα!

95 ευρω και εισαι κομπλε και ντουρος -> PC Power & Cooling Silencer S75QB-EU Black PSU (750W)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=940305&catalog=20&category=69977705&page=5

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας αλλά κι εγώ είχα ενδιασμούς για τα 500W του τροφοδοτικού γι'αυτό το παρήγγειλα και έτσι κι αλλίως δεν θέλω να ζορίζεται τίποτα πάνω στον υπολογιστή και η αγορά θα γινόταν κάποια στιγμή.

sebastian οικονομική η πρότασή σου αλλά τα 1150W που 8α έχω με τα 2 Thermatake νομίζω οτι είναι καλύτερα και σε περίπτωση που βάλω άλλη μια κάρτα γραφικών θα είμαι παλι οκ.

Προσωπικά μου άρεσε αυτή η λύση γιατί αν πάθει κάτι το ένα δεν θα με πονέσει και τόσο πολύ.

Υ.Γ. sebastian έχεις κάποια κακή εμπειρία με τα τροφοδοτικά ή κάποιο άλλο προϊόν της Thermaltake; Αν ναι θα ήθελα πολύ να την ακούσω.

Υ.Γ.2 Το τροφοδοτικό που επέλεξα δεν είναι απλό τροφοδοτικό αλλά μπαίνει σε 5,25x2 και είναι μόνο για κάρτες γραφικών.

Οχι δεν εχω παρει ποτε thermaltake τροφοδοτικο....και γενικα thermaltake περα απο κατι ψικτρακια που ειχα παρει δεν αγοραζω πραγματα απο αυτη την εταιρια. Δεν με εχει πεισει σαν εταιρια, μετριοπραγματα βγαζει!

Για μενα παρε ενα καλο, σαν και αυτο που σου εδωσα και θα σε καλυπτει πληρως....

Και το 750 της power cooling πιστευω θα συκωνει 2 καρτες γραφικων!

Εδω στο christara με nehalem 920 στα 4ghz και 2χ295gtx quad SLI , με τρεις δισκους και αλλα πραγματακια πανω ειδαμε 850 watt μεγιστο!

Πιστευω ενα 4core και ενα sli or crossfire θα το σηκωνει ανετα το power cooling!

(off topic)

Νομίζω ότι κάνεις λάθος γιατί και το κουτί της υπογραφής είναι εξαιρετικής ποιότητας και αν δεν ενδιαφέρεται ο ιδιοκτήτης του για υδρόψυξη είναι ένα από τα καλύτερα κατα την γνώμη μου.

Συμφωνώ ότι υπάρχνουν πολλά θετικά στην προτασή σου όπως λιγότερος χώρος στο κουτί και θόρυβος,

άλλα όπως είπα και πιο πάνω, τα 1150W που θα έχω με τα 2 Thermatake νομίζω οτι είναι καλύτερα

και σε περίπτωση που βάλω άλλη μια κάρτα γραφικών θα είμαι παλι οκ και υπερβολικά άνετα.

Όσο για το θόρυβο δεν πιστεύω ότι θα με ένοχλει.

Επίσης μου άρεσε αυτή η λύση γιατί αν πάθει κάτι το ένα τροφοδοτικό δεν θα με πονέσει και τόσο πολύ.

Η σειρά thoughpower είναι εξαιρετικά τροφοδοτικά μην ακούς κανέναν. :banging:

Ελπίζω μόνο να να σου λύσει το πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.