speedman_26 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2009 χρειαζομαι βοηθεια επειδη τελικα ηταν να παρ το haf 932 αλλα τελικα κατεληξα στο cosmos s σκεφτηκα οτι η καλυτερη ψυκτρα που μπορει να μπει ειναι η enzotech ultra x την εχει το πλαισιο. τι θεμα ειναι οτι δεν εχει το bracket για να την βαλεις σε icore7. που μπορω να βρω το bracket? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Μάϊος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2009 Αφαίρεσε τον πλαϊνό από το cosmos (έτσι και αλλιώς λίγα κάνει) και πήγαινε για μια από τις τρεις:Xigmatek Thors Hammer S126384 CPU Cooler ( CAC-SXHH7-U01) (check it out)Thermalright Ultra-120 eXtreme Intel BP CPU Cooler + NANOXIA FX12-1250 120MM NANO TECHNOLOGY FANNOCTUA NH-U12P SE 1366 (μόνο οι fans του έχουν 40euro) Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Μάϊος 30, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2009 χωρις να το αφαιρεσω πιες ειναι καλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάϊος 30, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2009 Τοσα thread υπαρχουν για ψυκτρες στο cosmos s..κανενα δεν σου αρεσε ? Υπαρχει ενα μαγικο κουμπακι που ονομαζεται Αναζητηση και υπαρχει επανω στην μπαρα εργαλειων της σελιδας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Μάϊος 30, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2009 Τοσα thread υπαρχουν για ψυκτρες στο cosmos s..κανενα δεν σου αρεσε ? Υπαρχει ενα μαγικο κουμπακι που ονομαζεται Αναζητηση και υπαρχει επανω στην μπαρα εργαλειων της σελιδας... εχω ψαξει αλλα λενε για τους παλιους επεξεργαστες εγω θελω μια για i7core γιατι ο συγκεκριμενος θερμενεται πολυ! αν μπορεις να βοηθεις εσυ που εχεις και ιδιο κουτι καλος. αν μπορεις να μου προτεινεις επισης και τη ανεμιστηρες να βαλω στο κουτι και πως γιατι πανω περνει ακομα 2 και ενα κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Μάϊος 31, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2009 ειδα την noctoua c12p μου φενεται καλη για το cosmos s αλλα δεν βλεπω να εχουν το πλαισιο και το e-shop bracket 1366 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 1, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2009 Speedman_26.εχεις την ταση να δημιουργεις ενα θεμα και μεσα σ αυτο να πετας οτι πιθανη απορια εχεις (και χωρις να κανεις edit τα post σου).Ο dante_80 σου εδωσε link για την Noctua και εσυ λες "τα δικα σου".α και αλοιμονο αν οι μη-i7 ειναι "παλιοι επεξεργαστες". Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Ιούνιος 1, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2009 Speedman_26.εχεις την ταση να δημιουργεις ενα θεμα και μεσα σ αυτο να πετας οτι πιθανη απορια εχεις (και χωρις να κανεις edit τα post σου).Ο dante_80 σου εδωσε link για την Noctua και εσυ λες "τα δικα σου".α και αλοιμονο αν οι μη-i7 ειναι "παλιοι επεξεργαστες".γι'αυτο ειναι τα φορουμ για να μοιραζομαστε της αποριες μας!επισης η ψυκτρα που εδωσε λινκ δεν χωραει στο κουτι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιούνιος 1, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2009 γι'αυτο ειναι τα φορουμ για να μοιραζομαστε της αποριες μας!επισης η ψυκτρα που εδωσε λινκ δεν χωραει στο κουτι μου. Το double post απαγορεύεται Φίλος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Ιούνιος 1, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2009 Το double post απαγορεύεται Φίλος !:απαντησα στον φιλο. τι double post λες? δεν καταλαβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 1, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2009 speedman αν θελεις να προσθεσεις κατι που ξεχασες(και το τελευταιο ποστ ειναι δικο σου) πατας αυτο και το γραφεις. ΟΧΙ ΑΥΤΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Ιούνιος 2, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 speedman αν θελεις να προσθεσεις κατι που ξεχασες(και το τελευταιο ποστ ειναι δικο σου)πατας αυτο και το γραφεις. ΟΧΙ ΑΥΤΟ. εχεις δικιο σε αυτο! απλως αν καποιος απαντησει δεν μπορω να κανω διωρθωση κανω παραθεση για να καταλαβει οτι απανταω σε αυτον. δεν ξερω και πολλα απο φορουμ μαθενω σιγα σιγα και παλι σορρυ. το θεμα με της παρατηρησης ομως ξεφυγαμε απο το θεμα χωρις να παρω μια απαντηση. βρηκα την noctoua c12p που χωραει και ειναι καλη και αθορυβη αλλα βλεπω οτι το e-shop και το plaisio δεν εχουν bracket για 1366. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkak Ιούνιος 12, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2009 η καλυτερη ψυκτρα που μπορει να μπει ειναι η enzotech ultra x την εχει το πλαισιο. τι θεμα ειναι οτι δεν εχει το bracket για να την βαλεις σε icore7. που μπορω να βρω το bracket?To έψαξα λίγο και επανέρχομαι...Μέσα στο κουτί της ultra x υπάρχει το backplate και ο κατάλληλος μετατροπέας για να τοποθετηθεί το cooler σε socket 1366:yes4:ultra-x review Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Ιούνιος 12, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2009 Για ρίξε και 1 ματιά εδώ http://www.frostytech.com/top5_lowprofile_heatsinks.cfm μήπως σου γυαλίσει κάποια Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Ιούνιος 12, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2009 To έψαξα λίγο και επανέρχομαι...Μέσα στο κουτί της ultra x υπάρχει το backplate και ο κατάλληλος μετατροπέας για να τοποθετηθεί το cooler σε socket 1366:yes4:ultra-x reviewαυτη θα αγορασω να σε καλα αφου κανει για socket 1366 ειναι οτι πρεπει για το cosmos s που εχω τελεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 12, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2009 Μονο να ξερεις πως δεν ειναι αθορυβη Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Ιούνιος 12, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2009 αφου λεει οτι ρυθμιζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 13, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2009 αφου λεει οτι ρυθμιζεται? Δεν ειναι που δεν ειναι τοσο αποδοτικη..αμα ριξεις και τις στροφες παει... Η καλυτερη λυση ειναι Plexi και TRUE και να μην σε νοιαζει τιποτα...πολυ απλα τα πραγματα... Αλλως αμα εχεις ορεξη googlαρε και ψαχνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Ιούνιος 13, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2009 ποια απο της 4 για icore 7 μεχρι 3.5mhz 1)zalman 9700 led nt2)Cooler Master Hyper N520 3)enzotech ultra x 4)NOCTUA NH-C12P CPU COOLERπροοριζεται για το cosmos s χωρις να βγει το πλαινο. χωραν ολες το εχω ψαξει.διαλξτε μου μια απο αυτες που εχω βαλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Ιούνιος 22, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 παιδια καπιος να μου προτινη μια απο της 4 που εχω βαλει. για οβερ κλοκινγκ μεχρι 3.5 αντε το πολυ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.