Arxagelos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2009 Λοιπόν από την στιγμή που οι διαχειριστές του forum έχετε αποφασίσει να επεμβαίνετε και να εκφέρεται την προσωπική σας άποψη σε κάθε ενότητα των συζητήσεων στου site θα πρέπει να δέχεστε και την κριτική στο πρόσωπό σας. Δεν μπορείτε να έχετε δυο μέτρα και δυο σταθμά. Αφορμή είναι η καταχρηστικότατη διαγραφή από τον διαχειριστή ‘’astrolabo ‘’ ενός από τα σχόλια μου προς αυτόν και την μη σωστή αντικειμενικότητα που θα έπρεπε να έχει ως διαχειριστής στην ενότητα ΕΙΔΗΣΕΙΣ/Dell: "Τα Windows 7 είναι πολύ ακριβότερα από τα Vista". Τελείως φασιστικά με ένα σχόλιο ‘’ότι άλλο θες με pm’’ μπορεί και σβήνει ποστ χρηστών γιατί προφανώς τον θίγουν με το πρόσχημα προφανώς ότι έχουμε βγει εκτός θέματος, αλλά το τελευταίο του ‘’καρφάκι’’ το έριξε. Λοιπόν αποφασίστε τι θα γίνεται, ή θα επεμβαίνετε στις συζητήσεις και θα κρίνεστε εσείς και τα λεγόμενα σας ή θα κρατάτε ουδέτερη στάση προς όλους και θα παραμερίσετε φιλίες και κολλητάριλήκια. Εκτός και αν έχετε ψηφίσει κανένα νόμο ‘’ΠΕΡΙ ΕΥΘΎΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΏΝ’’ και έχετε ασυλία.
Maximus Μάϊος 30, 2009 #2 Μάϊος 30, 2009 Τα forum στην Αρχαιότητα βγήκαν επί Δημοκρατίας και εξέφραζαν τη δημοκρατία. Τα forum στο Διαδίκτυο κάθε άλλο παρά δημοκρατικά είναι - ανήκουν σε ένα group ατόμων, οι οποίοι έχουν ορίσει μια Δ.Ο. η οποία στην ουσία "επιβάλλει" τον τρόπο με τον οποίο θέλει το forum να λειτουργεί.Το αν το forum της Δ.Ο. θα λάβει πλήρη δημοκρατική ελευθερία και θα προμοτάρει τον ελεύθερο διάλογο, είναι καθαρά στο χέρι των ανθρώπων που την απαρτίζουν. Δεν μπορείς ούτε να απαιτήσεις τίποτα ούτε να υποδείξεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος - δικό τους είναι, ότι θέλουν κάνουν.Από κει και πέρα, είτε το σέβεσαι και το ακολουθείς, είτε το προσπερνάς και απλά αποφεύγεις τα "επεισόδια", είτε απλά το κλείνεις το tab και ησυχάζεις.Είναι λίγο ωμός ο τρόπος που το λέω, αλλά σε γενικές γραμμές, έτσι πάει - δυστυχώς ή ευτυχώς.
Arxagelos Μάϊος 30, 2009 Author #3 Μάϊος 30, 2009 Αποφασίζομαι και διατάσσομαι. Έχεις δίκαιο φίλε σε αυτό που λες οτι τίποτε άλλο παρά δημοκρατικά είναι και ανήκουν σε group ατόμων που επιβάλλουν τους κανόνες τους. Και μια μλκ να πει κάποιος θα πεταχτούν άλλοι 10 απο πίσω να τον υποστηρίξουν γιατί τον γνωρίζουν, ή θα σφυρίζουν αδιάφορα και οι υπόλοιποι νίπτουν τας χείρας τους για να μην γίνουν δυσάρεστοι. :to_pick_ones_nose:
ngt Μάϊος 30, 2009 #4 Μάϊος 30, 2009 Βασικα δεν ειναι θεμα ηλεκτρονικου φορουμ, λιγο πολυ, ετσι τσουλανε τα πραγματα στη χωρα μας... Ουτε κακο ουτε καλο ειναι, απλα ενα ενδιαμεσο σταδιο. Αλλα να εχεις υποψιν οτι κατι στο ιντερνετ μπορει αν παρερμηνευθει παρα πολυ ευκολα, μπορει το παιδι οταν σου ειπε "οτι αλλο απο pm" να εννουσε να μην κανετε μπαχαλο το θρεντ και να το συζητησευτε μεταξυ σας μεσω pm που ειναι κατι παρα πολυ ωραιο. Συζητησατε καθολου μεσω pm ?
deninho Μάϊος 30, 2009 #5 Μάϊος 30, 2009 μπορει το παιδι οταν σου ειπε "οτι αλλο απο pm" να εννουσε να μην κανετε μπαχαλο το θρεντ και να το συζητησευτε μεταξυ σας μεσω pm που ειναι κατι παρα πολυ ωραιο.thank god, κάποιος που διαβάζει και πίσω από τις λέξεις.
Arxagelos Μάϊος 30, 2009 Author #6 Μάϊος 30, 2009 το thread είναι εκεί να το διαβάσεις ngt και είχε γίνει απο πολύ πιο πριν μπ#ρδέλο. thank god, κάποιος που διαβάζει και πίσω από τις λέξεις. Αυτό ακριβώς που έλεγα....... Και μια μλκ να πει κάποιος θα πεταχτούν άλλοι 10 απο πίσω να τον υποστηρίξουν γιατί τον γνωρίζουν, ή θα σφυρίζουν αδιάφορα και οι υπόλοιποι νίπτουν τας χείρας τους για να μην γίνουν δυσάρεστοι. :to_pick_ones_nose:
astrolabos Μάϊος 30, 2009 #7 Μάϊος 30, 2009 1. Τους κανόνες τους έχεις διαβάσει;2. Ποια από τις λέξεις τις φράσεις "Ότι άλλο θες, πμ" δεν υπάρχει στο λεξικό σου;
RootX Μάϊος 30, 2009 #8 Μάϊος 30, 2009 Απαγορεύονται δια ροπάλου οι συστάσεις των μελών του TheLab.gr προς άλλα μέλη σχετικά με την συμπεριφορά τους. Αρμόδιοι για το θέμα αυτό είναι αποκλειστικά οι Administrators/Moderators οι οποίοι έχουν και την ευθύνη να φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του forum. Εάν κάποιο μέλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποιο άλλο μέρος του forum τότε θα πρέπει να ενημερώσει με προσωπικό μήνυμα τους Administrators/Moderators. Το TheLab.gr δεν αποτελεί χώρο για την γέννηση και εκτόνωση αντιπαραθέσεων οι οποίες προκαλούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της ηλεκτρονικής κοινότητας. Εάν κάποιο θέμα ή μήνυμα παραβεί οποιονδήποτε από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης, απαγορεύεται να συνεχιστεί η συμμετοχή των μελών του forum σε αυτό. Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις θα πρέπει να υποβάλλονται με (PM - Προσωπικό μήνυμα) ή e-mail στους moderators ή τους administrators. Οι Administrators/Moderators έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν την καταχώρηση. Στην περίπτωση που το μέλος δεν συμμορφωθεί θα απαγορευτεί η είσοδος του στο forum του TheLab.gr (Ban) μόνιμα ή προσωρινά.http://www.thelab.gr/misc.php?do=cfrulesΤους διάβασες και τους αποδέχτηκες.Thread closed και 5νθήμερο ban.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.