serpico75 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2009 Καλημέρα.Εδώ και λίγες ημέρες δε μου βγάζει αποτελέσματα το search του DC++.Συμβαίνει κάτι; Μήπως έχει αλλάξει κάποια θύρα και χτυπιέμαι άδικα;
serpico75 Μάϊος 30, 2009 Author #3 Μάϊος 30, 2009 τα ports (έχω 1412 TCP & UDP) τα έχω δηλωμένα και στο Zone Alarmτί είναι passive και τί active user και πώς μπορώ να καταλάβω τί είμαι;
NikosPsy Μάϊος 30, 2009 #4 Μάϊος 30, 2009 settings---->connection settings και τωρα πρεπει να εισαι firewall with manual port forwarding και δοκιμασε να βαλεις ports πανω απο 65000 (πχ 65673 TCP & UDP) επισης η ip σου ειναι σωστη?θα πρεπει να την βαζεις κ αυτην στο DC
serpico75 Μάϊος 30, 2009 Author #5 Μάϊος 30, 2009 NikosPsy, thanks για την απάντηση. έβαλα τα settings που προτείνεις και δούλεψε.Αλλά υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα. Τα αποτελέσματα του search δεν είναι τόσα πολλά όσο πριν. Για παράδειγμα, έβαζα να ψάξει για U2 και μου έβγαζε μία τεράστια λίστα. Τώρα βγάζει ίσι-ίσα να γεμίσει την πρώτη οθοόνη του search και με το scroll bar του DC++ δεν χρειάζεται να κατέβω προς τα κάτω να δω και τα υπόλοιπα διότι απλά δεν υπάρχουν. Δε νομίζω να μην υπάρχουν αρκετά αρχεία U2 στους severs που συνδέομαι. Πώς πριν μου έβγαζε ολόκληρες λίστες και τώρα αφού δεν έχω αλλάξει servers σύνδεσης οι λίστες είναι τόσο μικρές; Είμαι συνδεδεμένος σε πολλούς servers που έχουν shared πολλά TB. Έχω συνδεθεί μάλιστα σε ένα που έχει shared PB!!!Τί λές να φταίει;
NikosPsy Μάϊος 30, 2009 #6 Μάϊος 30, 2009 δεν ξερω αν ειναι ρυθμισεις απο το search του DC.... (στο file type βαλε any κ στο search options μην τικαρεις αυτο που λεει only users with free slots ) εγω ετσι το εχω κ μου βρισκει παντα παρα πολλα αποτελεσματα...σου προτεινω να μην συνδεεσαι σε public hubs...αν εχεις καλα private θα εχεις κ πιο πολλα αποτελεσματα κ πολυ καλυτερες ταχυτητες (τα private hubs εχουν dumps με upload speed 100mbit ασε που εχουν κ πολυ καλα pretimes στα releases)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.