xdoc Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2009 Εχω αποφασίσει να πάρω το sony ericsson XPERIA X1 και ψάχνω να του περάσω κάποιο πρόγραμμα gps Ειμαι μεταξύ destinator και ginius driver. Θα ήθελα τις εντυπώσεις σας απο όποιον έχει χρησιμοποιήσει κάποιο απο τα δύο η τις προτάσεις σας για κάτι καλύτερο.:thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Μάϊος 31, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2009 Garmin ή Destinator... Το garmin είναι πολύ καλό,και το destinator επίσης,αλλά η γνώμη μου είναι,βάλτα όλα και ψάχτα να δεις ποιό σε βολεύει.Το Genius Drive δεν το ξέρω.Πάντως δεν τα έχω δοκιμάσει σε κανονική πλοήγηση αλλά τα έχω χαζέψει,ειδικά το destinator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Μάϊος 31, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2009 Igo 8 απο εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 31, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2009 Destinator για παγκοσμια...*αναλογα με τους χαρτες που εχουν εγκατασταθει...Και το Garmin για Ελλαδα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Ιούνιος 1, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2009 igo8+teleatlas map Link to comment Share on other sites More sharing options...
13Th Warrior Ιούνιος 1, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2009 το Garmin που έχω δοκιμάσει με τους χάρτες auto drive hellas 1.40 είναι πολυ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 2, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 Igo 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Ιούνιος 2, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο κάνοντας μία αναζήτηση για τιμές και πηγαίνοντας (εδωhttp://www.skroutz.gr/s/39077/Sony-Ericsson-Xperia-X1.html)βλέπω πολύ μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές Είναι φυσιολογικό αυτό???Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα (π.χ εγγύηση η κατι άλλο...)εαν επιλέξω ας πούμε την φθηνότερη επιλογή-παντελώς άσχετος σε αγορές μεσω internet- ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
captain1416003266 Ιούνιος 7, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2009 Destinator από εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.