Jump to content

software gps για κινητό....

xdoc

Recommended Posts

Εχω αποφασίσει να πάρω το sony ericsson XPERIA X1 και ψάχνω να του περάσω κάποιο πρόγραμμα gps

Ειμαι μεταξύ destinator και ginius driver. Θα ήθελα τις εντυπώσεις σας απο όποιον έχει χρησιμοποιήσει κάποιο απο τα δύο η τις προτάσεις σας για κάτι καλύτερο.:thank_you2:

Garmin ή Destinator... Το garmin είναι πολύ καλό,και το destinator επίσης,αλλά η γνώμη μου είναι,βάλτα όλα και ψάχτα να δεις ποιό σε βολεύει.

Το Genius Drive δεν το ξέρω.

Πάντως δεν τα έχω δοκιμάσει σε κανονική πλοήγηση αλλά τα έχω χαζέψει,ειδικά το destinator.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο κάνοντας μία αναζήτηση για τιμές και πηγαίνοντας (εδωhttp://www.skroutz.gr/s/39077/Sony-Ericsson-Xperia-X1.html)βλέπω πολύ μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές Είναι φυσιολογικό αυτό???

Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα (π.χ εγγύηση η κατι άλλο...)εαν επιλέξω ας πούμε την φθηνότερη επιλογή-παντελώς άσχετος σε αγορές μεσω internet- ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.