antonis Σεπτέμβριος 3, 2012 #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 αν καταφέρω και το τελειώσω θα το ανεβάσω καπου να υπαρχει αν το θελει κανεις . και εύχομαι μια μερα να το υλοποιήσω .:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Σεπτέμβριος 4, 2012 #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 Τρομερα τα stacker που εχεις φτιαξει,το καλυτερο πιστευω ειναι το carbon με το λογοτυπο της nvidia..Τα περισσοτερα τα ειχα δει στο τοτε extreme στη Στουρναρη..Δουλευες εκει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Δεκέμβριος 16, 2012 #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 ΚαλησπέραΥπάρχει περίπτωση να βρούμε θύρες usb3 για το 830;Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 16, 2012 #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 εννοεις, να αντικαταστησεις τις υπαρχουσες θυρες? γιατι αλλιως, μπορεις να βαλεις ενα 5.25" front panel με θυρες usb3 και ο,τι αλλο θες..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Δεκέμβριος 16, 2012 #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 εννοεις, να αντικαταστησεις τις υπαρχουσες θυρες? γιατι αλλιως, μπορεις να βαλεις ενα 5.25" front panel με θυρες usb3 και ο,τι αλλο θες..!!ναι , να τις αντικαταστησω αν γινεται ή αν οχι εναλλακτικα να παρω αυτο το front panel που ειπες. που υπαρχει και ποσο κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 16, 2012 #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 αμα ψαξεις....., βρισκεις!!!!:banging::banging:front usb panel - Case Panels | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Δεκέμβριος 16, 2012 #67 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 αμα ψαξεις....., βρισκεις!!!!:banging::banging:front usb panel - Case Panels | Skroutz.grΕυχαριστώ.Κάτι για να αντικαταστήσει τις usb2 υπάρχει;Στάλθηκε από το GT-P5100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Δεκέμβριος 17, 2012 #68 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 επιτελους το τελείωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 17, 2012 #69 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Πως τα φτιαχνετε αυτα τα σχεδια; και εικονες που βρισκετε;Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Δεκέμβριος 17, 2012 #70 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Πως τα φτιαχνετε αυτα τα σχεδια; και εικονες που βρισκετε;Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2Με το sketchup πιθανολογώ. Και πρέπει να υπάρχουν έτοιμα templates από την κοινότητα.Sent from my Neo V Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Δεκέμβριος 17, 2012 #71 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 το case τις vga με τα block και το mobo τα εφτιαξα εγω τα υπολοιπα τα βρηκα στο warehouse του sketchup . Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 17, 2012 #72 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 το case τις vga με τα block και το mobo τα εφτιαξα εγω τα υπολοιπα τα βρηκα στο warehouse του sketchup . Και πως τα έφτιαξες ακριβώς δλδ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Δεκέμβριος 17, 2012 #73 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 με το sketchup ειναι ευκολο να φτιαξεις πχ μια μητρική η μια καρτα γραφικων .παίρνεις μια εικονα την κανεις resize στο κανονικο μεγεθος κοβεις το φοντο και βαζεις επανω πυκνωτές smd και οτι αλλο θες στο κουτι τωρα ειναι δύσκολα τα πραγματα . μπορέσεις να φτιαξεις ευκολα κουτια με απλο design αλλα με το στακερ και μερικα αλλα που εχουν καμπύλες και πανελ ειναι δυσκολο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούνιος 9, 2013 #74 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2013 Προς [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] ή οποιος άλλος ξέρει.. Το Stacker στο front panel έβγαζε ένα καλώδιο Firewire στο οποίο επίσης ήταν συνδεδεμένη μια γείωση η οποία βίδωνε πάνω στο κουτί. Επειδή θέλω να αφαιρέσω τα περιττά καλώδια, και το Firewire δεν μου χρειάζεται, πειράζει αν δεν μπει αυτή η γείωση πάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιούνιος 9, 2013 #75 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2013 εγω εχω αφησει μονο τα usb και τα power και reset εδω και 4 χρονια τωρα και δεν εχω καποιο θεμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Σεπτέμβριος 4, 2013 #76 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 work in progress The New Stacker εμπρός στακεραδες μαζευτείτε να στείλουμε κανα mail μήπως και φτιάξουν επιτελούς νεο στακερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 4, 2013 #77 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 Αφαιρούμενη βάση μητρικής αλλιώς δεν πάμε πουθενά Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Σεπτέμβριος 4, 2013 #78 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 εχει εχει δεν τελείωσα ακόμα εχει πολλα που θελω να κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Νοέμβριος 14, 2013 #79 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2013 Ευχαριστώ.Κάτι για να αντικαταστήσει τις usb2 υπάρχει;Στάλθηκε από το GT-P5100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2καλησπέραυπαρχει κατι για να αντικαταστήσω τις εμπρος usb2 με usb3??γενικα πως μπορούμε να εχουμε προσβαση στον χωρο που βρίσκονται αυτά??? ξεβιδωνουμε κατι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.