Jump to content

22-24 Για κώδικα...

sveltosss

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα παιδιά.

Με ενδιαφέρει η αγορά ενός TFT panel για να μην μου βγαίνουν τα μάτια όταν γράφω κώδικα. Έχω 1 PC και ένα laptop που μπορούν να δώσουν και full hd (μέσω DVI το PC και HDMI το laptop). Θα μου βγουν τα μάτια σε αυτή την ανάλυση? (1920Χ1080). Αν όχι θα το προτιμούσα γιατί θέλω να το χρησιμοποιώ για να βλέπω και κανένα blu-ray από τον σκληρό δίσκο (αν και δεν είναι προτεραιότητα μου).

Με maximum 200-250 ευρώ τι μου προτείνετε γι αυτή την χρήση?

Ευχαριστώ

Όχι δε θα σου βγουν τα μάτια. Εγώ δουλεύω σε 19x12 και δεν έχω πρόβλημα. Ούτως ή άλλως ρυθμίζεις το μέγεθος της γραμματοσειράς. Το μόνο "πρόβλημα" που έχω συναντήσει, είναι στο web browsing, που μερικά site βάζουν tiny γραμματοσειρές, (ctrl+ροδάκι κ τα μεγαλώνεις :p). Όσον αφορά το πια να πάρεις, υπάρχει κ thread για 24ρα, δες προτάσεις απο εκεί.

Με την ανάλυση θα έχω πρόβλημα? Έχω μια ΑΤΙ2600ΧΤ.

Αυτό το 1200 με προβληματίζει λίγο... Σε Bluray πρέπει να δίνω 1080 από την κάρτα...?

δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα......βάζεις ανάλυση 1920χ1200 στα windows και είσαι οκ.....όλα τα άλλα γίνονται μόνα τους.......πιστεύω υποστηρίζει τέτοια ανάλυση η κάρτα σου.......απλά σε παιχνίδια μην περιμένεις να δεις τπτ καλό :p:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.