Jump to content

Thelab , η βοηθεια σας απαραιτητη (γυαλια)

ea6gka

Recommended Posts

Συγνώμη για το OT, αλλά πραγματικά... ΤΙ μπορεί να χρειάζεται κανείς τα γυαλιά μέσα σε ενα υποβρύχιο???

Πωλητής είναι, ότι θέλει λέει. Μπορεί να είναι ψέμα όσο και αλήθεια.

Εμένα πάντως μου αρέσουν.

Πωλητής είναι, ότι θέλει λέει. Μπορεί να είναι ψέμα όσο και αλήθεια.

Εμένα πάντως μου αρέσουν.

Όχι, το θέμα του μάρκετινγκ το καταλαβαίνω.. εγώ εγκυκλοπαιδικά ρωτάω. Σοβαρά, ΤΙ να τα κάνεις τα γυαλιά μέσα σ' ένα υποβρύχιο? Να μη σε κάψει ο ήλιος?

μπορει να τα χρειαζονται οσοι κανουν γεφυρα ρε φιλε, οταν κανουν. Ποιος ξερει παντως ειναι οντως περιεργο

παντως δεν τη βρηκα στη τυχη τη μαρκα αυτη , φιλος στην αεροπορια τα εχει και τα πουλανε στα καταστηματα της αεροποριας , εχουν φοβερους φακους και ειναι μακραν τα πιο ξεκουραστα γυαλια που ειχα ποτε....μεχρι που εκατσε πανω τους ενας τοφαλος φιλος και ψαχνω για καινουρια.

ενα γυαλι θεωρειται καλο επειδη πηγαινει σε ολους η επειδη εχει καλα φιλτρα το γυαλι ;

ειναι αντιστοιχη ερωτηση με το τι παπουτσια θα παρεις.

ολα ειναι στο στυλ του καθενος πιστευω.

ενα γυαλι θεωρειται καλο επειδη πηγαινει σε ολους η επειδη εχει καλα φιλτρα το γυαλι ;

ειναι αντιστοιχη ερωτηση με το τι παπουτσια θα παρεις.

ολα ειναι στο στυλ του καθενος πιστευω.

νομιζω και τα 2 ειναι απαραιτητα...

το καλο φιλτρο ειναι σχετικο...πως μπορεις να καταλαβεις αν ειναι καλο?του κανεις benchmark?:upside:

νομιζω και τα 2 ειναι απαραιτητα...

το καλο φιλτρο ειναι σχετικο...πως μπορεις να καταλαβεις αν ειναι καλο?του κανεις benchmark?:upside:

η προηγουμενη μου σχεση ετυχε και σπουδαζε οπτικη και μου λεγε , μου εξηγουσε..(ασχετα αν δε θυμαμαι τπτ απο ολα αυτα :p)

αυτο που θελω να πω ειναι οτι μπορω να σου προτεινω ενα ωραιο γυαλι αλλα σε σενα να μη πηγαινει.Τα γυαλια τα επιλεγεις οχι μεσω ιντερνετ αλλα πας απο το καταστημα τα φορας κοιταζεσαι στον καθρεφτη και κοιτας.Σου παιρνουν μετρα , σου φτιαχνουν το σκελετο αν θες κλπ κλπ.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.