Serial Killer Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2009 ΚαλησπεραΘα Ήθελα Να Ρωτήσω Αν Ξέρετε Πώς Μπορώ Να Γράψω Με Την Γραμματοσειρα Που Έχουν Τα Windows Η Οποία Λέγετε Wingdings Στο Facebook????....Όταν Πάω Να Κάνω Copy Paste Το Σύμβολο Από Το Πρόχειρο Στο Facebook Μου Δείχνει Το Γράμμα Που Αντιστοιχει Στο Συγκεκριμένo Σύμβολο... Μήπως Ξέρετε Πώς Μπορώ Να Το Κάνω Να Μου Εμφανίζει Τα Σύμβολα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 28, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 ψαξε για το Character Map στα accessories του Start. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Μάϊος 28, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 Σ' Ευχαριστώ Για Την Λύση... Αλλά Το Προβλημα Παραμένει... Μου Αντιγράφει Κανονικά Όλες Τις Άλλες Γραμματοσειρές Εκτός Από Την Wingdings...Έλεος... Τι Γκαντεμια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 29, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2009 Μήπως θα ήθελες να μην γράφεις σαν τίτλος ταινίας; Κεφαλαίο βάζουμε στην πρώτη λέξη της πρότασης, όχι σε κάθε μία, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Μάϊος 29, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2009 OK sorry...Λοιπόν ξέρει κανένας τι γίνετε με τα Wingdings...???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.