Jump to content

Movies catalog list

fits79

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Ψάχνω ένα πρόγραμμα το οποίο να μπορώ να του εισάγω από ένα απλό αρχείο txt(Ένα παράδειγμα με το πως εχω δομημένες τις ταινίες μπορείτε να δείτε παρακάτω) τις ταινίες που εχω και να μπορεί να μου φτιάξει εντελώς αυτοματοποιημένα ένα νέο αρχείο με λίστες των ταινιών που εχω αλλά με τη διαφορά ότι θα έχει σε κάθε ταινία φωτογραφίες, ηθοποιοί που παίζουν στην ταινία, υπόθεση(Στα ελληνικά αν γίνετε), κατηγορία ταινίας κ.τ.λ.

Έχετε υπόψιν σας κανένα τέτοιο πρόγραμμα?

Παράδειγμα για το πως είναι δομημένες οι ταινίες στο txt αρχείο:

0001. Armageddon(MY)

0002. Memento(Divx)(MY)

Φίλε δοκίμασα και τα δυο προγράμματα που μου είπες και κανένα από τα δυο δεν δέχεται ένα αρχείο excel ώστε να δεχτεί τις ταινίες που εχω μέσα στο αρχείο excel και να ψάξει στην database του για την κάθε ταινία.

Φίλε δοκίμασα και τα δυο προγράμματα που μου είπες και κανένα από τα δυο δεν δέχεται ένα αρχείο excel ώστε να δεχτεί τις ταινίες που εχω μέσα στο αρχείο excel και να ψάξει στην database του για την κάθε ταινία.

το Ant θελει CSV αρχειο και μπορεις να δωσεις και δικα σου link για πηγη ενημερωσης απο web

Παιδιά με ενδιαφέρει απίστευτα να μπορέσω να του εισάγω τους τίτλους ταινιών(Γιατί είναι πάρα μα πάρα πολύ για να τους γράφω έναν - έναν) που εχω στο excel αρχείο και να το βάλω να ψάξει για όλες τις ταινίες φώτος, σενάριο κ.τ.λ.

Αυτοματα ειναι δυσκολο να γινει. Σκεψου απλα οτι μπορει με τον ιδιο τιτλο να υπαρχουν πολλες ταινιες. Θα πρεπει να αφιερωσεις λιγο χρονο να τις περασεις με το χερι. Προσωπικα δουλευω Movie Collector.

Αυτοματα ειναι δυσκολο να γινει. Σκεψου απλα οτι μπορει με τον ιδιο τιτλο να υπαρχουν πολλες ταινιες. Θα πρεπει να αφιερωσεις λιγο χρονο να τις περασεις με το χερι. Προσωπικα δουλευω Movie Collector.

δεν βλεπω να το αποφευγεις

δοκιμασε το αρχειο σου σε *.csv η *.xml και import σε αυτα που σου εδωσα μηπως γλιτωσεις τιποτα

Φίλε αυτό που λες δεν παίζει γιατί για σκέψου να περνάς μια - μια πανω απο 500 ταινίες με το χέρι.

Δεν το συζητάμε καν αυτό το μια - μια που λες.

Ολοι ετσι το καναμε ομως, 2-3 ωριτσες δουλεια ειναι αλλα αξιζει.

Πόσες ταινίες έκανες μια - μια φίλε μου?

250 στην αρχη, και φυσικα ολες μετα σταδιακα οσο αυξανονταν ανα 30αδες 50αδες. Εχεις αφιερωσει τοσο κοπο και χρημα για να τις μαζεψεις και κολλας σε αυτο που ειναι το λιγοτερο?

Ε καμία σχέση με αυτές που εχω εγώ φίλε ούτε στο ελάχιστο.

Γι' αυτό μην μου λες να τις περνάω μια - μια γιατί θα μου πάρει πολλές μέρες και βαριέμαι να το κάνω άλλωστε την λίστα excel την έφτιαξα σταδιακά σε πολλές μέρες...

Ε καμία σχέση με αυτές που εχω εγώ φίλε ούτε στο ελάχιστο.

Γι' αυτό μην μου λες να τις περνάω μια - μια γιατί θα μου πάρει πολλές μέρες και βαριέμαι να το κάνω άλλωστε την λίστα excel την έφτιαξα σταδιακά σε πολλές μέρες...

Αν εχεις μερικες χιλιαδες ταινιες παω πασο. Αλλιως δεν διαφερουμε και ιδιαιτερα στον αριθμο (~600).

P.S. Και στο προγραμμα μονο copy paste τον τιτλο θα κανεις και ενα select μετα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.