Jump to content

Βοηθεια με στησιμο υδροψυξης.

sokraths kelerhs

Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολους!!την υδροπσηξη που ελεγα τοσο καιρο να παρω τη πηρα τελικα!!!θα ειθελα να σας ρωτησω με ποια σειρα ακριβος πρεπει να συνδεσω τα παρελκομενα....

εχω τα εξης(αντλια,δοχειο υγρου,ενα ψυγειο για τον επεξεργαστη και ενα γεια τις καρτες γραφικων,2 block για τις καρτες,ενα block για το cpu)ΑΥΤΑ....

Ευχαριστω προκαταβολικα...

Από την μια έξοδο του ψυγείου πάει στην μια είσοδο του cpu block από την έξοδο του block πάει στο δεύτερο ψυγείο μετά από την έξοδο του ψυγείου στην είσοδο της μιας κάρτας,από την έξοδο της 1της κάρτας στην είσοδο της δεύτερης,από την έξοδο της δεύτερης στην έξοδο του tank σου.Από την είσοδο του tank συνδέεις την είσοδο της αντλίας και από την έξοδο της αντλίας πάει στην είσοδο του ψυγείου.

Πιστεύω να σε βοήθησα ;):flower:

Σε υπερευχαριστω φιλε μου!!!!με υπερβοηθισες!!!!συντομα θα ανεβασω φωτο απο την συναρμολογιση και το αποτελεσμα της υδροπσυξης μου.....

(αν μπορει καποιος να μου πει πως ανεβαζω φωτο θα μου εκανε μεγαλη χαρη...):jump1:

:OT:Mπαίνεις στο photobucket.com κανεις ένα acount και μετά ανεβάζεις εκεί τις photos σου και παίρνεις το πρώτο link που θα σου βγάλει μετά που θα ανεβεί!

Και το postάρεις, τόσο απλό:p

σωστος......δεν το ειχα σκευτει!!

εχω ενα δοχειο υγρου που εχει 4 τρυπες!1 πανω,μια απο κατω και 2 στα πλαγια...πρεπει υποχρεοτικα να μπανει απο πανω και να βγαινει αποκατω το υγρο??

αν οχι γινεται να μπαινει απο κατω και να βγαινει απο τα πλαγια η θα χανει την πιεση του?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.