Hydra Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2009 Παιδια εχω τα ηχεια σε 5.1 (κρατησα τα 5 ηχεια μονο με το sub-woofer) και παρατηρω οτι η μια θυρα πισω απο το sub-woofer δεν δουλευει με αποτελεσμα να μην μπορω να δουλεψω και τα 5 ηχεια η τουλαχιστον να τα δουλεψω οπως θελω δηλαδη 3 ηχεια για μπροστα και 2 για πισω,δεν δουλευει φαινεται η Front Center και αυτο που με παραξενευει ειναι οτι πριν βγαλω απο εκει το woofer δουλευε μια χαρα...Τι λετε να ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 28, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 Σε έχασα λίγο - τι εννοείς κράτησες τα 5 ηχεία μόνο?1. Βήμα. Αποκλείεις το ενδεχόμενο να μην έχεις ρυθμίσει σωστά τα ηχεία στο λειτουργικό. Βάλε απο το center/sub output (αμα είναι αναλογικό) της κάρτας ήχου σου, στα front πχ input του ενισχυτή, και δες, βγάζουν ήχο; Άμα δε βγάζουν σημαίνει ότι δεν τα έχεις ρυθμίσει σωστά στο λειτουργικό. Άμα δε βγάζουν:2. Βήμα. Άλλαξε το κεντρικό ηχείο, με ένα άλλο που ξέρεις ότι δουλεύει. Βγάζει ήχο; Τότε το κεντρικό ηχείο τα έχει παίξει. Άμα δε βγάζει τότε δοκίμασε τα καλώδια. Άμα πάλι δε καταφέρεις τπτ, τότε, το ένα κανάλι του ενισχυτή πιθανότατα να παρέδωσε πνεύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 28, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 Βασικα ολα παιζουν τωρα ,αλλα μετα απο καμια ωρα διαφορων συνδιασμων και διαφορων επιλογων απο το software και τα καλωδια ολα μια χαρα.Ειναι 7.1 αλλα εγω επειδη δεν εχω αρκετο χωρο τα εχω 5.1,αυτο εννοουσα με το "κρατησα τα 5" thx παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.