pas2007 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2009 Γειά σας και πάλι.Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο αξιόλογο εξωτερικό tv tuner για Laptop είναι USB είτε PCMCIA. Επειδή το laptop μετακινείται από το σπίτι στο μαγαζί θέλω να έχω τις λίστες καναλιών αποθηκευμένες σε αρχείο έτσι ώστε κάθε φορά που γίνεται η αλλαγή κεραίας (δεν είναι στην ίδια περιοχή) να φορτώνεται η λίστα με τα κανάλια. Υπάρχει η δυνατότητα από το συνοδευτικό software ενός tv tuner ή ζητάω πολλά από μια τέτοια εφαρμογή?Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 28, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 εγώ έχω εδώ και κανα χρόνο αυτή και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημενος καθώς παίζει αναλογικα/ψηφιακα καναλια και ραδιο ενώ ακομη και με την μιρκη της κεραιουλα εχει εξαιρετικο σημα. όσο για το αν θα αλλαζεις κεραιες δεν ειναι προβλημα. απο την στιγμη που θα σκανναρεις και θα αποθηκευσεις τα καναλια που θελεις αυτά αποθηκεύονται από το συνοδευτικό λογισμικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 28, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 haya η συγκεκριμενη κανει και για desktop ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 28, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 σαφώς, USB ειναι...όπου θες τη βάζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Μάϊος 28, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 Συμφωνώ με hayabusa. Καλύτερα usb. 'Οσο για software σου προτείνω το Dscaler. Είναι το πιο πλήρες από όσα έχω δουλέψει και τα κανάλια όπως και οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται σε *.txt και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι μια αντγραφή επικόλληση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
captain1416003266 Ιούνιος 7, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2009 Εγω θα σου πρότεινα την AverMedia Aver TV Hybrid Volar HX. Έχω το προηγούμενο μοντέλο και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούνιος 8, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2009 Στους USB δέκτες, τι κεραία χρησιμοποιείτε? Εσωτερικού χώρου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
captain1416003266 Ιούνιος 9, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2009 Για το ψηφιακό σήμα μπορείς να κάνεις δουλειά και με εσωτερκή κεραία, για το αναλογικό όμως δεν έχω δει να παίζει και καμία κάρτα της προκοπής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irahara Ιούνιος 29, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Και εγώ έχω την AVerTV Hybrid Volar HX και είμαι ικανοποιημένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagchrist Ιούνιος 29, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Στους USB δέκτες, τι κεραία χρησιμοποιείτε? Εσωτερικού χώρου?εξαρταται ποσο καλο σημα εχεις στην περιοχη σου μπορει να κανεις δουλεια με εσωτερικη μπορει και οχιγενικα και οι usb αλλα και οι pci δεκτες θελουν πολυ καλο σημα για καλη εικονα συνηθως εξωτερικη κεραια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.