Jump to content

TV Tuner για Laptop

pas2007

Recommended Posts

Γειά σας και πάλι.

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο αξιόλογο εξωτερικό tv tuner για Laptop είναι USB είτε PCMCIA. Επειδή το laptop μετακινείται από το σπίτι στο μαγαζί θέλω να έχω τις λίστες καναλιών αποθηκευμένες σε αρχείο έτσι ώστε κάθε φορά που γίνεται η αλλαγή κεραίας (δεν είναι στην ίδια περιοχή) να φορτώνεται η λίστα με τα κανάλια. Υπάρχει η δυνατότητα από το συνοδευτικό software ενός tv tuner ή ζητάω πολλά από μια τέτοια εφαρμογή?

Ευχαριστώ.

εγώ έχω εδώ και κανα χρόνο αυτή και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημενος καθώς παίζει αναλογικα/ψηφιακα καναλια και ραδιο ενώ ακομη και με την μιρκη της κεραιουλα εχει εξαιρετικο σημα.

όσο για το αν θα αλλαζεις κεραιες δεν ειναι προβλημα. απο την στιγμη που θα σκανναρεις και θα αποθηκευσεις τα καναλια που θελεις αυτά αποθηκεύονται από το συνοδευτικό λογισμικό ;)

Συμφωνώ με hayabusa. Καλύτερα usb. 'Οσο για software σου προτείνω το Dscaler. Είναι το πιο πλήρες από όσα έχω δουλέψει και τα κανάλια όπως και οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται σε *.txt και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι μια αντγραφή επικόλληση.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Στους USB δέκτες, τι κεραία χρησιμοποιείτε? Εσωτερικού χώρου?

εξαρταται ποσο καλο σημα εχεις στην περιοχη σου μπορει να κανεις δουλεια με εσωτερικη μπορει και οχι

γενικα και οι usb αλλα και οι pci δεκτες θελουν πολυ καλο σημα για καλη εικονα συνηθως εξωτερικη κεραια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.