Jump to content

Συναυλίες,παραστάσεις εκθέσεις

Hydra

Recommended Posts

Dolly έγραψε:
Ο Οζζυς πάντως είναι αστείο πως μεταμορφώνετε επί σκηνής... είναι σαν η κόκα που έχει κάνει να είναι κάπου αποθηκευμένη και να την αφήνει σαν νίτρο σε συναυλία...

/r/ μεταγγιση απο οζυς ΤΩΡΑ.

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...

Διάλεξη του Δημήτρη Νανόπουλου,κορυφαίου Έλληνα Φυσικού με θέμα:Η ανακάλυψη (; ) του σωματιδίου Higgs και οι συνέπειες της.

Reveal hidden contents
Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ (;) ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ HIGGS ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ | Facebook

http://www.tovima.gr/science/article/?aid=435251

Υπάρχει ακόμη πασπ στο φυσικό; αυτούς και τους μπλε έχω χρόνια να τους δω... να μια ευκαιρία, πάντως, να πάω στη σχολή :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αθήνα είναι ο deninho, αλλά επειδή εμείς οι Αθηναίοι είμαστε πρωτεύουσα νομίζουμε ότι όλα θα γίνουν εδώ. :p

Και εγώ ήμουν έτοιμος να πάω στο Φυσικό Αθήνας.

Και εγώ την έπαθα στην αρχή!

Έχω άλλο για τους Αθηναίους αλλά δεν είστε πολύ της φιλοσοφίας έ; :p

23ο Παγκόσμιο Συνέδριο Φιλοσοφίας 2013

23ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ | 23ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ | Πανεπιστήμιο Κρήτης

lol. Το Α31 έπρεπε να με ψιλιάσει μιας και σε εμάς θα γινόταν στον Αριστοτέλη, αλλά επειδή δεν είδα κάτι, και επειδή ήδη τον έχουμε φέρει μια φορά, θεώρησα ότι θα ξανάρθει στο ΕΚΠΑ.

[MENTION=10676]Hydra[/MENTION] για το 2013; σοβαρά; Και μάλιστα Αύγουστο; Αθήνα; Σοβαρά;^2 :nothing:

[MENTION=9387]victor[/MENTION] δεν ξέρω για εσάς τους Αθηναίους, εγώ είμαι Κεφαλονίτης :p

• 2 weeks later...

Ο Μυστακίδης είναι ίσως από τους λίγους σήμερα που τους παίρνει να ακουμπήσουν παλιά ρεμπέτικα. Η Μάρθα δε χρειάζεται συστάσεις.

394423_337714919586377_155839494440588_1227509_958713342_n.jpg

Με ψήνουν για arch -enemy αύριο....Αν και δε μου λένε τίποτα (2-3 κομμάτια μου αρέσουν μόνο), αρχίζω να ψήνομαι μόνο και μόνο για να δω την τύπισσα σε live.

φλωροι ξεφλωροι δεν εχει σημασια. Ειναι ενα ονομα που ερχεται και παιζει αθηνα-σαλονικη. δε σ αρεσουν; δεν πας.

σε χαλαει που πατανε το ποδαρι τους να παιξουν;

να ρχονται δλδ μονο ΧΑΙΠΕΡ-ΑΝΤΕΡΓΚΡΑΟΥΝΤ μπαντες να παιζουν να πηγαινουν 5 ατομα;

ποτε δε καταλαβα αυτο το κολλημα στην ελλαδα με τα ονοματα...ερχονται-δεν ερχονται φλωροι ξεπουλημενοι ψωνια θα ναι..

Εμένα δε μου άρεσαν ποτέ.Ας είναι ότι θέλουν...

Σου πρότεινα Insidead , ή καλύτερα σου έδωσα ένα λόγο παραπάνω για να πας, καθώς τους έχω δει, και είναι πολύ καλοί. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.