Jump to content

Συναυλίες,παραστάσεις εκθέσεις

Hydra

Recommended Posts

Βγηκε 10παρα και κατεβηκε 1,30. Ηταν μονος του και επαιζε μονος του μπασο, πιανο, ηλεκτρικη, ακουστικη και καποια αλλα.

Και προς το τελος βγηκε με αλλον εναν κιθαριστα που τα μαμησε ολα...

Το ολο θεαμα θυμιζε λες και ειναι στο δωματιο του και παιζει για την παρτυ του.

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Kαλος και ο Ιωαννιδης ,αλλα να πας να δεις Μαλαμα/Θαναση αμα γουσταρεις τετοιους τυπους.

Απλα βγαινουν εξω και ξεχναν να κατεβουν(aka 4ωρα...) :hehe:

Αλκινοο ειδα περσυ. Στα live του δεν ειναι τοσο καλος (οπως το βλεπω εγω)...

Αλλα σαν καλλιτεχνη τον βαζω στο top 20 (απο Ελληνες) ,εκτος και αν εχω ξεχασει καναν Παγιουμτζη,Ψυχογιο...(οποτε τρωει σουτ ο Αλκ.) ..

Για χαλαρα πραγματα ομως αξιζει και το 20αρι του!

13433_405643789002_309382639002_4446250_5516652_n.jpg

Ετοιμαστείτε για την απόλυτη μουσική καλοκαιρινή περιπέτεια. Εκρήξεις αγάπης κι ενότητας θα κατακλύσουν τον ιππικό όμιλο στο Γουδή σ' ένα Φεστιβαλικό βράδυ οπου θα κυριαρχούν οι μουσικές συνώνυμο των καλοκαιρινών μας διακοπών.

Τρία σπουδαία ονόματα της διεθνούς reggae και dub σκηνής με την συνδρομή local heroes, έρχονται να μας ταξιδέψουν.

Λίγο πριν ξεχυθούμε οριστικά στις παραλίες ο αξεπέραστος Capleton, ο αισθαντικός Gentleman κι ο ασύγκριτος Mad Professor θα βρίσκονται στις 15 Ιουλίου στην Αθήνα για μια συναυλία που θα δονήσει το συναυλιακό μας καλοκαίρι. Ας μη ξεχνάμε εξάλλου ότι το νέο αίμα της Reggae κυλά δυναμικά στις φλέβες των κορυφαίων αυτών δημιουργών που φυσούν νέα πνοή στις βασικές ηχογραμμές των reggae dub tunes οδηγώντας τη reggae σκηνή στη νέα χιλιετία. Προμηνύονται μουσικές διαδρομές από εξαντλητικούς ρυθμούς μεχρι χαλαρές μελωδίες με στίχους που μιλούν στην ψυχή σε μια ανεπανάληπτη φεστιβαλική βραδιά που θα μας παρασύρει μέχρι τις ακτές της Αφρικής εκεί που υπάρχει χώρος μόνο για θετικά vibes.

Με μεγάλη τιμή ανακοινώνεται πως κοντά μας θα βρίσκεται ο Capleton γνωστός κι ως The Fireman ή The Prophet, μια πραγματικά ιδιαίτερη περίπτωση της reggae κουλτούρας. Γνωστός για τους καυτούς του ήχους και στίχους θα βάλει ακόμη περισσότερη φωτιά στην πάντα ζεστή Ιουλιάτικη Αθήνα. Βασικές του επιρροές υπήρξαν οι Bob Marley, Bunny Wailer και Peter Tosh. Έγινε γνωστός για το εύστροφο λεξιλόγιο και τη σκληροτράχηλη φωνή, προσόντα που τον βοήθησαν να θεωρείται σήμερα ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους της dancehall reggae. Όπως θα διαπιστώσετε κι οι ίδιοι στη σκηνή είναι κάτι παραπάνω από δυναμικός προσφέροντας εκρηκτικές εμφανίσεις.

Πριν τον Capleton θα εμφανιστεί ένα ανερχόμενο ΗΟΤ αστέρι της Ευρωπαϊκής reggae σκηνής. Ο Gentleman είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής reggae μουσικός ακόμα και στην Τζαμάικα, γεγονός που θεωρείται μεγάλη τιμή, όντας Ευρωπαίος. Συνηθίζει ν' αναφέρει συχνά την Τζαμάικα ως πατρίδα εκτός πατρίδος κι ο μουσικός του προσανατολισμός είναι στραμμένος στην κλασσική reggae, του στυλ Μπομπ Μάρλει. Το τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο "Diversity" κυκλοφόρησε μέσα στο 2010 και χαρακτηρίζεται από έντονη επιστροφή στις ρίζες της reggae εξ ου και σύμφωνα με τους κριτικούς τα τραγούδια δεν τα ακούει κανείς αλλά τα αισθάνεται. Reggae ύμνοi, μ' ένα υπέροχο πιάνο κι εξαιρετική χορωδία, αλλά και τη μοναδικά αισθαντική φωνή του Gentleman.

Νωρίτερα στη σκηνή , ο μοναδικός κι ασύγκριτος Mad professor θα μας τρελάνει με τα απολαυστικά μουσικά του χαρμάνια. Ένας από τους σπουδαιότερους dub παραγωγούς του κόσμου, ηγετική μορφή της δεύτερης γενιάς των dub παραγωγών κι ο άνθρωπος που ευθύνεται περισσότερο απ' όλους για τη μετάβαση της dub στην ψηφιακή εποχή θα ηλεκτρίσει τη νύχτα μας μέσα από τους ήχους που μόνο αυτός ξέρει και μόνο αυτός μπορεί να δημιουργεί. Δόσεις από elecro dub-reggae θα μας ανεβάσουν στο μαγικό χαλί του «τρελού» καθηγητή σε ένα ταξίδι πέρα κι από την Αφρική, στα αστέρια.

Και οι δικοί μας ήρωες....

Τη σκυτάλη στους παραπάνω θα έχει δώσει μια reggae collectiva που ενώνει ανθρώπους από Κούβα, Κένυα, Ελλάδα σε μια άκρως καλοκαιρινή μουσική πρόταση. Οι Fundracar διαθέτουν μια reggae, dubrock και indie αισθητική κι ο ρυθμός τους βασίζεται σ' όλα τα είδη της "μαύρης μουσικής" (reggae - dub - funky), δίνοντας τον καθαρόαιμο μουσικό της χαρακτήρα, γεγονός που οφείλεται στην καταγωγή των μελών της μπάντας.

Μαζί μας κι η dj Anna Mystic, σταθερή αξία της reggae σκηνής της Ελλάδας. Ασχολείται και παίζει reggae από το 1986. Τα σετ της περιλαμβάνουν ska, roots, ragga, UK dub.

Ο Professor Skank ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες Dub παραγωγούς, μιξάρει από 15 χρονών κι είναι επηρεασμένος από τον Mad Professor με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί στο παρελθόν. Φέτος κυκλοφόρησε το solo album "Industrial Democracy", και πιο πρόσφατα το single "Acropolis dub", για το οποίο συνεργάστηκε με την εταιρεία παραγωγής Vinyl Deep Root του σπουδαίου Άγγλου dubmaster Neil Perch (Zion Train).

Το live θα ξεκινήσουν οι εκπληκτικοί Global Vibe από τη Θεσσαλονίκη, ένα από τα γνωστότερα κι ιστορικότερα Reggae, Ska, Dub συγκροτήματα της συμπρωτεύουσας.

Line up:

Capleton (JAM)

Gentleman (GER)

Sound System MAD Professor (GY)

Fundracar (GR)

Anna Mystic (GR)

Professor Skank (GR)

Global Vibe (GR)

Doors Open: 18:00

Η προπώληση θα ξεκινήσει σύντομα με τα πρώτα 500 εισιτήρια να τιμούνται 20 euro

Mετά την εξάντληση τους η προπώληση συνεχίζεται με εισιτήρια των 30 euro

H τιμή του ταμείου θα είναι 35euro

Σήμερα Encardia στο Κηποθέατρο Παπάγου.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=rLydylUHlU4]YouTube - ENCARDIA - NOTTE DELLA TARANTA, 2008[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xok4nN2_a2Y]YouTube - Is oria mu Encardia & Roberto Licci[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=T12ySx7xqws]YouTube - Ξ£ΟΞ·Ξ½ ΟγΡιά ΞΌΞ±Ο 24-3-2010 Encardia / ΞΞΉ ΞΞ½ΞΊΞ±Οδία[/ame]

ΘΕΟΣ, κλείνω εισητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενδιαφέρεται κανείς άλλος να δουμε μπας και πάμε παρέα;;

Edit:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=IAG8iD-XS44&feature=PlayList&p=79375DB53E511C2E&playnext_from=PL&playnext=1&index=2]YouTube - Blues Brothers - Everybody Needs Somebody[/ame]

Ειχα αφισα μεγαλη ΤΟΥ 80 αυτην εδω την φωτογραφια και μου την εσκισε η μανα μου οταν πηρα χαλια βαθμους στην 2α γυμνασιου.Δε θα το ξεχασω ποτε.... :(

the-blues-brothers.jpg

Αμα τα βγαλω περα με τον χρονο μου δεν παιζει να το χασω!

Ειχα αφισα μεγαλη ΤΟΥ 80 αυτην εδω την φωτογραφια και μου την εσκισε η μανα μου οταν πηρα χαλια βαθμους στην 2α γυμνασιου.Δε θα το ξεχασω ποτε.... :(

the-blues-brothers.jpg

Αμα τα βγαλω περα με τον χρονο μου δεν παιζει να το χασω!

ειδες για να βλεπεις 4 ταινιες τη μερα... :whistling:p

1.Ερχονται Sodom 25 Νοεμβρίου

2.Ξαναενωνοντια οι ΠΥΞ ΛΑΞ για 5 συναυλιες ΚΑΙ ΜΟΝΟ. -Αν τους χασετε οσοι δεν τους εχετε δει,καλο κλαμμα...

3)Οι Malicious Silence ειναι καλουτσικοι ,τους εχω δει (going to Neph).

4)Σημερα ελατε Sin City .Thrash/Death βραδυα 5 ευρω.Παιζουν και κατι groov-ο-thrashadες φιλοι μου.

l_9887e9707db84277a77f3181f14c1ec8.jpg

5)Βαριομουν και ειπα να κανω μια wishlist για lives:

1)Iron Maiden

2)Symphony X

3)Helloween

4)System of a Down

5)Down

6)Dream Theater

7)Amon Amarth

8)Grand Magus

9)Πυξ Λαξ

Αυτα προς το παρον.

Καλά απο όλα που λες ειδικά Maiden έχουν παίξει στην Ελλάδα ν+1 φορές πόσο πρόλαβες να σου λύψουν? :)

Helloween και Theater πάει καιρος που ήρθαν και πήγαμε πάντως

Δεν εχω δει ποτε maiden.Την τελευταια φορα το χασα γιατι ημουν far away πολλα χιλιομετρα απο Αθηνα για διακοπες.

Πιο πριν θα μουν μπομπιρας,οποτε δεν τους εχω δει.

Ναι είναι και η ηλικία, που δεν προλάβατε την εποχή που σκάγανε κάθε χρόνο.

theater έχουν έρθει 1 φορά νομίζω μόνο αν και λογικά θα θυμάμαι λάθος.

Ναι είναι και η ηλικία, που δεν προλάβατε την εποχή που σκάγανε κάθε χρόνο.

theater έχουν έρθει 1 φορά νομίζω μόνο αν και λογικά θα θυμάμαι λάθος.

Είχαν έρθει κανα 2 φορές. Πιο παλιά με έναν γνωστό μου που πήγε(είχαν κάνει μακελειό με 2ή 3 σετ ντράμςζςζ)

και μια πιο πρόσφατα που δεν πρόλαβα.:crazy:

Η τελευταία (πριν χαλαρά 5χρόνια+) είχαν παίξει Λυκκαβητό που είχα πάει, πιο πριν δεν ξέρω

Μετά το Eddie Rips Up the World Tour δε μπορούν να με ξανα-:banging:συγκινήσουν...

Εισαι σιγουρος?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=COvCPJGjaiE&translated=1]YouTube - Iron Maiden - Aces High (Flight 666) [HD][/ame]

anyway δεν τους εχω δει ποτε για να ξερω καλυτερα απο σενα,αλλα οταν ακουω ενα τραγουδι σαν και αυτο στο pc μου σηκωνεται η τριχα.Οταν ειδα το 666 tour σε HD ειχα σηκωθει ορθιος και φωναζα μαζι με το κοινο χαχαχ:happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.