Dolly Ιούνιος 21, 2010 #161 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2010 Δεν τους ξαναπληρωνω αυτους στο sonisphere και γενικοτερα που να χτυπιουνται.100 ευρω για να ακουσουμε 12 τραγουδια απο slayer? Αν ειναι δυνατον.12???Βρισκω και αλλου καλυτερα...Δεν τα δίνεις για 12 τραγούδια μεγάλε, τα δίνεις για 4 Συγκροτήματα και δυνητικά ~5-6 ώρες μουσικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 21, 2010 Author #162 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2010 Ενταξει δεν εννοουσα μονο το sonisphere.Π.χ αλλα lives με 60 ευρω.Αλλα με 30.Ειναι πολλα τα λεφτα...και 100 ευρω για να ακουσεις 5 ωρες μουσικη,ενω θα εχεις πεθανει μες τον ηλιο 15 ωρες,ειναι λιγα και για τετοιους συναυλιακους χωρους.Στο εξωτερικο ειναι εως και 30 ευρω φτηνοτερα η ιδια διοργανωση και με περισσοτερες και καλυτερες μπαντες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 21, 2010 #163 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2010 Στο εξωτερικό επίσης δεν είναι το κράτος οίκος ανοχής, έχει νομοταγείς πολίτες, υπηρεσίες που δουλεύουν, συγκροτήματα που είναι από τα κράτη αυτά, και πολύ μεγαλύτερα κοινά που θα πάνε να πληρώσουνε οι οποίοι δεν είναι και θύματα γιατί τα σκάνε για κάτι τέτοιο διότι δεν συμβαίνει big four 34 φορές τον χρόνο, αλλά μία κάθε πάσχα και λαμπρή.Όπως και να έχει 100 για 4 τέτοια συγκροτήματα ή 60 για ένα είναι πολύ καλύτερα τα 100.Τώρα το ότι οι συναυλίες είναι γενικά ακριβές στην Ελλάδα εδώ και 15 χρόνια που πάω εγώ και θυμάμαι τουλάχιστον είναι γεγονός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 21, 2010 #164 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2010 Ενταξει δεν εννοουσα μονο το sonisphere.Π.χ αλλα lives με 60 ευρω.Αλλα με 30.Ειναι πολλα τα λεφτα...και 100 ευρω για να ακουσεις 5 ωρες μουσικη,ενω θα εχεις πεθανει μες τον ηλιο 15 ωρες,ειναι λιγα και για τετοιους συναυλιακους χωρους.Στο εξωτερικο ειναι εως και 30 ευρω φτηνοτερα η ιδια διοργανωση και με περισσοτερες και καλυτερες μπαντες.No more drama.Πηγαινε Wacken του χρονου και τελειωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 21, 2010 Author #165 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2010 Καλα αμα ενηλικιωθω και βρω καμια δουλιτσα (οχι απαραιτητα) σιγουρα θα τιμησω ενα ωραιοτατο fest στο εξωτερικο με λιγα ευρω παραπανω που σιγρα θα ευχαριστηθω. Αλλα ενταξει 2-3 ημερομισθια της μανας μου ?Οχι δα ρε Didi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 22, 2010 #166 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2010 εγω την κατοσταρα θα την εδινα, αρκει να λεγανε τσαμπα μπυρες/νερα...Δε θα δωσω εξτρα 50 ευρω για να μη πεθανω απο αφυδατωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 22, 2010 Author #167 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2010 Η Νατάσσα Μποφίλιου στη σκηνή της Τεχνόπολης 10 ευρω για να δω Νατασσα? HELL YEAH! Δεν το χανω! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=AXiYquJfWzU&feature=related]YouTube - ΞΞ±ΟΞ¬ΟΞ± ΞΟΞΏΟΞ―Ξ»ΞΉΞΏΟ Ξ ΟΟΞΉΞ½Ξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 22, 2010 #168 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2010 http://www.ticketservices.gr/el/VassilisPapakonstantinou-547.phpρε μαγκες εσεις που τα ξερετε, 20 ευρω δεν ειναι πολλα?15 δεν ειναι ενα fair price και ολοι ειναι χαμογελαστοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 22, 2010 Author #169 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2010 Προσωπικα θεωρω fair ενα ποσο των 15 με 20.Μια χαρα ειναι.Μετα τα 20 αρχισε να ανυσηχεις.Αμα παιξει και πολλες ωρες (αυτο δεν το ξερω,δες τι λενε οσοι τον εχουν ξαναδει) ,τοτε θα εισαι ευχαριστημενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 25, 2010 #170 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Κολαση ηταν!ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούνιος 25, 2010 #171 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Best concert ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 25, 2010 Author #172 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 ηχος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούνιος 25, 2010 #173 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 πολύ καλός σε όλους για μένακάποιοι είχαν παράπονα στους μετάλλικα (αυτοί που ήταν πολύ πίσω νομίζω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 25, 2010 #174 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Ο ήχος ήταν τέλειος για συναυλία τέτοιου μεγέθους.Ειδικά στους Μετάλικα έγινε χαμός, εγώ ξενέρωσα με Megadeath που με το ζόρι παίξανε 50 λεπτά.Τέτοια βροχή όση στους Μεταλικα έχω να φάω απο τα σκοπέτα στην Λήμνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 25, 2010 Author #175 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Βροχη και One απο Μεταλικα θα θελα να ζησω (ταυτοχρονα και τα δυο).Αλλα απ'οτι ειδα δεν ερβεξε τοτε χαχαχ.Ωραια,τουλαχιστον κατι καναν και για "εμας" φετος το καλοκαιρι,γιατι το rockwave,μονο rockwave δεν ειναι popwave ειναι.:drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 25, 2010 #176 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Τι έγινε με την βροχή εχτες? Δεν σας τα χάλασε? raining blood + βροχη=epic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 25, 2010 #177 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Δεν έβρεχε στους Slayer Η βροχή που φάγαμε ήταν τόση που σε κάποια φάση έκλεισα το κινητό στην τσέπη της βερμούδας για να μην πάθει κανένα βραχυκύκλωμα... Δεν μας τα χάλασε καθόλου, δεν είδα κανένα να κουνιέται με την βροχή και έριχνε γερά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 25, 2010 #178 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Metalica και φλωριές...(δεν μπόρεσα να πάω :drool:)Όσο για Παπακωνσταντίνου, κάνει πολύ ωραία live. Αλλά τα 20, χμμμ. Είχα πάει πέρυσι Scorpions, με Παπακω για warm-up και έδωσα 30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 25, 2010 #179 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Ρε βροχα ρεεεεεεεεεε.Εδωσε τρελη ατμοσφαιρα!Ηθελα να τραβηξει και ενα κεραυνο στο ride the lightning αλλα δεν μας εκανε την χαρη Θελω να κανω καπως rewind να το ξαναζησω o ηχος εκει που ημουν εγω(λιγο πισω απο το δεντρο που κλασσικα σκαρφαλωνουν), ηταν παρα πολυ καλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 25, 2010 #180 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 jesus καθόμαστα δίπλα λόλ, και εγώ πίσω απο το δέντρο ήμουν! Δεν με έψηνε τρελά ο κεραυνός γιατί ακόμα εκεί θα είμασταν διπλα στο δέντρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.