Jump to content

Συναυλίες,παραστάσεις εκθέσεις

Hydra

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Σκέψου τι θα δείς...

(σαν combo το εννοώ)

με τις τιμές που παίζουν για σκέτα συγκροτήματα, 85 για 4 δεν ειναι κακά ρε.

Μια χαρά είναι οι τιμές. Οι μετάλικες να ερχονταν μόνοι τους, τέτοιες τιμές θα είχαν :p

Σκέψου τι θα δείς...

(σαν combo το εννοώ)

με τις τιμές που παίζουν για σκέτα συγκροτήματα, 85 για 4 δεν ειναι κακά ρε.

Αν συγκρινεις με προηγουμενες ΣΦΑΓΕΣ της didi ειναι λιγα.

Αν συγκρινεις με τις τιμες απο βουλγαρια (δεν εχουν ανακοινωθει ακομα) θα δεις διαφορες....

Οι μεταλικατς ειχαν κανα 65 αρι με ΜΑΣΤΟΔΟΝ την αλλη φορα?

Ναι, κάπου εκεί είχα σκάσει.

Και Megadeath ίταν τελευταία φορά πάλι σε rockwave

Slayer/Anthrax μόνο Γιού-Κει έχω δει.

αφου ειναι αλλες αγορες γιατι συγκρινετε ξενες χωρες; οι τιμες για ελλαδα σε σχεση με αλλες συναυλιες ειναι κομπλετζιτζι.

αφου ειναι αλλες αγορες γιατι συγκρινετε ξενες χωρες; οι τιμες για ελλαδα σε σχεση με αλλες συναυλιες ειναι κομπλετζιτζι.

ναι 1/7 του μισθου για ενα "φεστιβαλ" ειναι λογικοτατο ποσο.

αυτο ειναι αλλο θεμα :)

ειμαι ξεκαθαρος νομιζω οτι σε σχεση με αλλα φεστιβαλ η τιμη για τα συγκροτηματα που εχει ειναι καλη. Αν ερχοντουσαν ξεχωριστα σκεψου ποσο θα πηγαινε.ανετα τριπλασια λεφτα..

αμεση σχεση εχει ο κοσμος που πηγαινει,αλλο 20 αλλο 60κ :/

αυτο ειναι αλλο θεμα :)

ειμαι ξεκαθαρος νομιζω οτι σε σχεση με αλλα φεστιβαλ η τιμη για τα συγκροτηματα που εχει ειναι καλη. Αν ερχοντουσαν ξεχωριστα σκεψου ποσο θα πηγαινε.ανετα τριπλασια λεφτα..

αμεση σχεση εχει ο κοσμος που πηγαινει,αλλο 20 αλλο 60κ :/

Dude 50Κ ειχαν last time

do the math.

ποσο πια να πηρε η μπαντα?

Δεν ειδες τι εγινε με Depeche Mode που και οι ιδιοι φρηκαραν με τις τιμες του Ντιντι-Λορη?

μαζι ισως :)

ουτε με σφαιρες δε χωραει τοσο κοσμο ρε, σαμπαθ που εγω ειχα ακουσει για ~30κ ο κοσμος εφτανε μεχρι τερμα πισω/πλαγια/δεντρα..

ρε παιδες το τερρα βαιμπ απο τοτε που αλλαξανε το χωρο και απ την κατηφορα πηγε κατω, χωραει ~25κ """"""επισημα""""" δηλαδη λεγανε τοτες "θα αυξηθει η χωρητικοτητα στις 20-25κ" ε βαλε οτι πηγαν λιγο πιο πισω τη σκηνη, βαλε τα πλαγια που τα φτιαξανε λιγο, δε χωραει ουτε με σφαιρες τοσο κοσμο...

50κ συναυλια=ΟΑΚΑ δεν υπαρχει αλλος χωρος...

Το 2007 είχανε ~25 χιλιαδες καθε μέρα αν θυμαμαι καλά. Το 50 χιλιαδες πρέπει να είναι σύνολο.

Δεν το γεμωσαν οι Ετσιντιτσι το ΟΑΚΑ με 80+€ τικετο?

δε ξερω αν ηταν sold out κ δεν ξερω αν το sold out γεμιζει το οακα.πρεπει να χανε κανα ~60κ παντως. Εδω το δεχομαι οτι το τικετο ηταν καθαρο κωλοπιασιμο παρ ολο που ειχαν κ καλο σοου και ηχο.

Ρε παιδιά, επειδή είμαι ακόμα δουλειά και κεφάλι πουρέ.

Οι AC/DC δεν ήρθαν φέτος και παίξανε ΟΑΚΑ me def lepard? ήταν σχεδόν τίγκα

και η πρώτη συναυλία μετάλικα ήταν Ριζούπολη στο γήπεδο του πανιωνίου και μέσα δεν έπαιφτε καρφίτσα, και οι κερκίδες ήταν γεμάτες εξ ου και είπα ~50κ.

metallica το 99 ειχε γινει ριζουπολη; τοτε ειχε παλι..τα ιδια ~25κ.

μικρο γηπεδο ηταν ρε, κ οι κερκιδες δεν εχουν καμια σχεση με του οακα. βεβαια, το τικετ ποσο ειχε 8.000 τοτε ? :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.