minast Φεβρουάριος 1, 2015 #461 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2015 παίδες έχει δοκιμάσει κανείς τις κάψουλες για μηχανές nespresso απο Jumbo? Πάνε κάπου 3 ευρώ η δέκα αν θυμάμαι καλά. Μου δώσανε να δοκιμάσω αλλά (επειδή έτρωγα τσίχλα πριν) δεν έβγαλα άκρη Προσωπικά δεν έχω βρει κάποια μάρκα που να πλησιάζει σε γεύση τις αυθεντικές. Πλέον το έχω γυρίσει σε illy, οπότε δεν ξέρω εάν τελευταία έχει κυκλοφορήσει τίποτα αξιόλογο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 8, 2015 #462 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2015 Έπεσα σε μία προσφορά στα Super market Bazaar και πάλι. Μια χαρά η τιμούλα και καλός καφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnlyTrueGod Μάρτιος 22, 2015 #463 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2015 Καθημερινά απολαμβάνω τον espresso μου στο Πανεπιστήμιο Πατρών όπου συναναστρέφομαι με τους φοιτητές φίλους μου και θα ήθελα να αρχίσω σιγά σιγά να παίρνω μαζί μου ενα θερμός να πίνω απο εκεί για οικονομία. Διαιρείται και αν ναι για πόσες ώρες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 22, 2015 #464 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2015 βρες να πουλάνε κάπου keepcup Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 24, 2015 #465 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2015 Δοκιμάσατε κάψουλες για nespresso της Jacobs; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 24, 2015 #466 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2015 Ναι. Τις έντονες: Έντονες με γλυκιά επίγευση. Δε θα ξαναέπαιρνα επειδή δε μου αρέσει η γλυκιά επίγευση, σαν έντονος Ελληνικός καφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 24, 2015 #467 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2015 Είναι πλαστικές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 24, 2015 #468 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2015 Ναι και πολύ καλής ποιότητας. Μετά, μπορείς να τις πλύνεις και να βάλεις δικό σου καφέ μέσα, να τις κλέισεις με αλουμινόχαρτο και να τις επαναχρησιμοποιήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 24, 2015 #469 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2015 Ναι. Τις έντονες: Έντονες με γλυκιά επίγευση. Δε θα ξαναέπαιρνα επειδή δε μου αρέσει η γλυκιά επίγευση, σαν έντονος Ελληνικός καφές. Δηλαδή δεν είχες βάλει ζάχαρη και σου άφηνε αυτή τη γεύση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 24, 2015 #470 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2015 ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ; Σκέτο τον ήπια. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Απρίλιος 22, 2015 #471 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2015 Έχει κανείς υπ'όψιν κανέναν καλό καφέ με ιταλικά χαρακτηριστικά;Δοκίμασα τον Valcafe Anastazio Blend και ήταν πολύ καλός και τώρα περιμένω το Supremo Blend απο Taresso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Απρίλιος 22, 2015 #472 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2015 αν θέλω άρωμα ιταλίας hausbrandt Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 22, 2015 #473 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2015 Έχει κανείς υπ'όψιν κανέναν καλό καφέ με ιταλικά χαρακτηριστικά; Δοκίμασα τον Valcafe Anastazio Blend και ήταν πολύ καλός και τώρα περιμένω το Supremo Blend απο Taresso. Ο Illy πιάνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Απρίλιος 27, 2015 #474 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 Ο illy φυσικά και πιάνετε, αλλα έχει δοκιμαστεί εδώ και καιρό, ξέχασα να το αναφέρω.Hausbrandt Academia επίσης.Ψάχνω γενικά κάτι σε speciality και όχι τόσο commercial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Απρίλιος 28, 2015 #475 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2015 για δες και αυτον εδω ( φανταστικός αλλά ....ακριβός) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Απρίλιος 28, 2015 #476 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2015 ε καλα αυτός εκτός ότι είναι πολύ ακριβός αρα μόνο και μόνο για να βρεις το κόψιμο του έχασες λεφτά, δεν έχει ιταλικό χαρμάνι Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάϊος 6, 2015 #477 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 Μιας και το σκέφτομαι σοβαρά για αγορά καλής μηχανής espresso, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες. Οπωσδήποτε χωρίς κάψουλες, να παίρνουν δλδ αλεσμενο καφέ. Το budget είναι έως 250€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάϊος 6, 2015 #478 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 δώσε κάτι παραπάνω και πάρε και μύλο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 7, 2015 #479 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2015 Μιας και το σκέφτομαι σοβαρά για αγορά καλής μηχανής espresso, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες. Οπωσδήποτε χωρίς κάψουλες, να παίρνουν δλδ αλεσμενο καφέ. Το budget είναι έως 250€gaggia baby και το μύλο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάϊος 7, 2015 #480 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2015 (edited) Παίδες υπάρχει ένας ολοκαίνουριος μύλος KG79 της Delonghi (μου τον κάνανε δώρο) .Οπότε μόνο η μηχανή με ενδιαφέρει. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 7, 2015 από knight_77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts