PetrosD Οκτώβριος 26, 2014 #421 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 Δεν έχω τέτοιες επιλογές στη μηχανή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 26, 2014 #422 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 coffeeway έχει για την τιμή τους απαράδεκτους καφέδες. coffee island δεν έχω πιει αλλά μιας και θα ανοίξει αύριο στα χανια ένα θα το δοκιμάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Οκτώβριος 26, 2014 #423 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 (edited) Να πω και εγώ με την σειρά μου ότι πάντα έπινα τους καφέδες σκέτους,από επιλογή. Σχεδόν ποτέ, αν εξαιρέσεις τον αλεσμένο jacobs arabica, δεν θεωρούσα ότι έπινα φαρμάκι. Εκτός άμα τον έπινα έξω που συμβαίνει συχνά να τον "καίνε". Θεωρώ ότι ο καλός καφές ποτέ δεν θα πεις ότι είναι φαρμάκι.Επειδή δεν είχα καφέ πήρα τον illy τον αλεσμένο που είναι στην μεταλλική συσκευασία.Αν εξαιρέσεις το περιτύλιγμα πολύ κακός καφές μου φάνηκε. Είναι όντως έτσι όπως τα λέω ή ήταν η ιδέα μου;@filthy_dwarf Οι παραγγελίες έγιναν, ο καφές ήρθε και τώρα περιμένω υπομονετικά τον porlex. Άντε να δούμε πότε θα μου έρθει γιατί τελευταία αργούν πολύ οι παραγγελίες μου από το εξωτερικό Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 26, 2014 από Mer Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 26, 2014 #424 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 ο illy του super market είναι μέτριος καφές αν αναγκαστώ και ψωνίσω απο sm θα προτιμίσω τον lavazza τον μαύρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Οκτώβριος 26, 2014 #425 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 Μέχρι να μου έρθει ο μύλος δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.. Πρέπει να παίρνω αλεσμένο. Τον lavazza από ποιο super τον παίρνεις και αν θυμάσαι πόσο περίπου βγαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 26, 2014 #426 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 Χαλκιαδάκη 5,5 e κάπου εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Νοέμβριος 18, 2014 #427 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Ήταν να μη μπλέξουμε...Άρχισα το ψάξιμο για ηλεκτρικό μύλο. 100-130€ max, κοιτάω και ebay - amazon, στο γερμανικό amazon έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία.3 εβδομάδες περίπου μένουν για να αποφασίσω.Θα πήγαινα για τον Ascaso αλλα δεν διαβάζω και τα καλύτερα σχόλια δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 19, 2014 #428 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Ο Ascaso είναι η καλύτερη επιλογή για τα λεφτά του. φυσικά όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με ανώτερα μοντέλα. βασικά τα σημαντικά προβλήματα που έχει είναι ότι δεν βλέπεις που βρίσκεσαι στο θέμα πάχους κοπής και ότι κάνει αρκετή κατακράτηση καφέ μεσα στα διαδρομάκια και αποτέλεσμα να παίρνεις και λίγο απο το προηγούμενο κόψιμο μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 19, 2014 #429 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Παίδες είδα στο lidl μηχανή για αφρόγαλα και μύλο καφέ.Εχει πάρει κανείς σας να πει καμιά γνώμη; http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=442 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 19, 2014 #430 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 ο μύλος κάνει μόνο για γαλλικό και αν. για εσπρέσο ξέχνα το. η μηχανή για αφρόγαλα ίσως είναι καλή αγορά. η εσπρεσιέρα αν θες μια απλή και όχι να το ψάξεις αξίζει τα λεφτά της 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 19, 2014 #431 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Πιο πολύ για τη μηχανή για αφρόγαλα ενδιαφέρομαι. Μάλλον θα τη πάρω και βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizimis Νοέμβριος 20, 2014 #432 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Τον ΜΥΛΟ Delonghi KG79 τον έχει δοκιμάσει κανείς? Η τιμή του είναι σκέτη πρόκληση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 20, 2014 #433 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Για εσπρέσσο δεν τον προτείνω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizimis Νοέμβριος 20, 2014 #434 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Ναι για εσπρέσο την θέλω. Τι πρέπει να εχει ένας μύλος για να κάνει για εσπρέσο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 20, 2014 #435 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 να κώβει πολλύ λεπτά να λεχει πολλά επίπεδα κοπής αν όχι stepless και να λεχει burrs αντί για λεπίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizimis Νοέμβριος 20, 2014 #436 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 να κώβει πολλύ λεπτά να λεχει πολλά επίπεδα κοπής αν όχι stepless και να λεχει burrs αντί για λεπίδεςΤα χαρακτηριστικα αυτά, μπορώ να τα βρω με τα χρήματα που ζητάει η Delonghi KG79 ή πρέπει να πάω σε άλλη κατηγορία τιμής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 20, 2014 #437 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 η φτηνώτερη λύση είναι τα 150 ευρώ περίπου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Νοέμβριος 22, 2014 #438 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Λοιπόν επανέρχομαι δυναμικά!! Μου ήρθε χθες ο porlex και θέλω οδηγίες χρήσης... Από ότι κατάλαβα μπορώ να ρυθμίσω το κόψιμο του κόκκου.Τι ποσότητα βάζω; Γενικά οδηγίες παντός είδους γιατί είμαι άσχετος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Νοέμβριος 30, 2014 #439 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 (edited) Ποσότητα δε σε ενδιαφέρει, γεμίζεις μέχρι πάνω. Κανονικά τερματίζεις το "παξιμάδι" και αρχίζεις να ξεβιδώνεις για να βρεις το ιδανικό κόψιμο. Εγώ παίζω στο 4-5 πριν τερματίσει. Εννοείται πως δε δοκιμάζεις στον αέρα, πάντα να έχεις κόκκους μέσα! Υ.Γ Sweet Blue ftw!!!! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 30, 2014 από Tomahawk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 30, 2014 #440 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 ναι πολύ καλός ο sweet blue. 4-5? πολύ χοντρό δεν είναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts