karmen1983 Μάϊος 20, 2014 #321 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 Λύση στο πρόβλημα της μόνιμης -ανοξείδωτης κάψουλας για Nespresso είναι και το εξής Επαναγεμιζόμενη Κάψουλα - My Coffee Star Μια ερώτηση στους ειδικούς ... με ανώτερο συνολικό ποσό τα 150Ε θα προτιμούσατε μια Nespresso έστω με τη μόνιμη κάψουλα ή μια Philips Saeco Poemia ?Philips Saeco HD8325 Poemia | Skroutz.gr 40 ευρώ η κάψουλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 20, 2014 #322 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 Λύση στο πρόβλημα της μόνιμης -ανοξείδωτης κάψουλας για Nespresso είναι και το εξής Επαναγεμιζόμενη Κάψουλα - My Coffee StarΌταν καταφέρεις και πάρεις καλό καφέ από κάποια αναγεμιζόμενη, τότε μπορείς να κάνεις σύγκριση. Επειδή όμως προσωπικά δεν έχω πιεί ποτέ καλό καφέ, από αναγεμιζόμενη, τότε δεν την θεωρώ εναλλακτική.btw για τους Nespressιάρηδες, είχε προσφορά ένα κιτ αφαλάτωσης με αγορά >50 κάψουλες. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 20, 2014 #323 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 To λεπον.... Στο γραφειο πηραμε μια μηχανη Nespresso. Ειπαμε ο καθενας θα αγοραζει τα ταμπλετακια του για να ειμαστε ξεκαθαροι. Ερωτηση...Τι εχετε να προτεινετε για δυνατο αρωμα σε φαση espresso lungo η/και fredo espresso ? Καποια απο τις αυθεντικες η αλλες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 20, 2014 #324 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 Γιάννη δοκίμασε αυτέςhttp://www.thelab.gr/off-topic/espressaki-kaneis-64631-10.html#post1063600951 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 20, 2014 #325 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 Ερωτηση...Τι εχετε να προτεινετε για δυνατο αρωμα σε φαση espresso lungo η/και fredo espresso ? Καποια απο τις αυθεντικες η αλλες ?Εγώ επιλέγω Indriya (10) και Arpeggio (9). Ο Arpeggio νομίζω έχει καλύτερο άρωμα από τον Ristretto (10).Συνάδελφος που πίνει καπουτσίνο, παίρνει Kazaar (12), αλλά για σκέτος πικρίζει πολύ.Τώρα για freddo, αρκετοί βάζουν δύο δόσεις, γιατί η μία με τα παγάκια, αραιώνει πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Μάϊος 21, 2014 #326 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2014 Καλησπέρα, Εδώ και 2 μέρες πανευτυχής αγόρασα μια KRUPS XP22140 η κατι τέτοιο...οχι οτι εχει καμια σημασία το μοντέλο οσο η εταιρία... Δείτε λοιπόν και πείτε μου, είναι αυτη η αηδία που συμβαίνει φυσιολογική ή οχι; Fast, Free Video Hosting & Video Sharing - VideoBam ΥΓ : καλα να πάθω να μην πάρω gaggia που μου λέγατε όλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 21, 2014 #327 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2014 Γιωργη, παραγγειλα Ristretto τελικα. 25€, 50 καψουλες. Αυριο ερχεται (Μας δινουν 2 μηχανες, εαν παραγγελνουμε min 200 καψουλες ανα μηνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 21, 2014 #328 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2014 Καλησπέρα,Εδώ και 2 μέρες πανευτυχής αγόρασα μια KRUPS XP22140 η κατι τέτοιο...οχι οτι εχει καμια σημασία το μοντέλο οσο η εταιρία... Δείτε λοιπόν και πείτε μου, είναι αυτη η αηδία που συμβαίνει φυσιολογική ή οχι; Fast, Free Video Hosting & Video Sharing - VideoBam ΥΓ : καλα να πάθω να μην πάρω gaggia που μου λέγατε όλοι. δοκίμασε να της κάνεις έναν εξαερισμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Μάϊος 21, 2014 #329 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2014 δοκίμασε να της κάνεις έναν εξαερισμό Χρειάζεται; Πώς γίνεται btw? εκανα ολες τις διαδικασιες που γράφει το manual για τη πρώτη χρήση... αφησα νερα να τρέξουν ιστορίες και τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos999 Μάϊος 24, 2014 #330 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 (edited) Εδώ λέει ότι ο παραπάνω καφές έχει Γλυκεία Επίγευση. Μόνο και μόνο για αυτό, ΟΧΙ από μένα. καθώς έχω πιεί παρόμοιο καφέ και δε μου άρεσε η γλυκειά επίγευση.Βέβαια, από , σκίζει! Πέτρο μου, η γλυκιά επίγευση σημαίνει πως δεν θέλει 3 κουταλιές ζάχαρη για να γίνει γλυκός, αλλά μία. Δεν επιμένω πως θα σου αρέσει, απλώς θέλω να σου δείξω πως υπάρχουν φοβερά καφεδάκια από Έλληνες ψήστες σε νορμάλ τιμές, ανώτερης ποιότητας. Σε σχετικά φόρουμ μπορείς να ψαχτείς ή να πας και σε συναντήσεις τους να δεις να δοκιμάσεις και να διαλέξεις. Λύση στο πρόβλημα της μόνιμης -ανοξείδωτης κάψουλας για Nespresso είναι και το εξής Επαναγεμιζόμενη Κάψουλα - My Coffee Star Μια ερώτηση στους ειδικούς ... με ανώτερο συνολικό ποσό τα 150Ε θα προτιμούσατε μια Nespresso έστω με τη μόνιμη κάψουλα ή μια Philips Saeco Poemia ?Philips Saeco HD8325 Poemia | Skroutz.gr Φίλε μου μπορείς να δεις τα προηγούμενα μηνύματά μου, που έχω κάνει κάποιες προτάσεις. Προσωπικά βλέπω καψουλιέρα και απομακρύνομαι Για την Philips που λες πως να στο πω.... αν ήταν κομπιούτερ θα στην παρομοίαζα με μία μητρική κάρτα που είναι και κάρτα γραφικών, και μητρική, και επεξεργαστής όλα σε ένα. Ναι μεν έχει καλή τιμή αγοράς, ναι μεν καλύπτει τις βασικές ανάγκες, αλλά από εκεί και πέρα αν θες μετά να πας ένα κλικ πιο πάνω, θέλει να αγοράζεις πάλι από την αρχή όλο το σετ άρα πολύ ακριβό για τα κυβικά μου. Καλησπέρα,Εδώ και 2 μέρες πανευτυχής αγόρασα μια KRUPS XP22140 η κατι τέτοιο...οχι οτι εχει καμια σημασία το μοντέλο οσο η εταιρία... Δείτε λοιπόν και πείτε μου, είναι αυτη η αηδία που συμβαίνει φυσιολογική ή οχι; Fast, Free Video Hosting & Video Sharing - VideoBam ΥΓ : καλα να πάθω να μην πάρω gaggia που μου λέγατε όλοι. Φίλε μου, κι εγώ σαν κι εσένα την πάτησα, στην αρχή είχα αγοράσει μια Krups XP4020 στα 140€ τότε... Η Gaggia Baby, πριν μια 5ετία που ξεκίνησα εγώ στην Ελλάδα ήταν εντελώς άγνωστη, όταν την ανακαλύψαμε.... κάναμε κωλοτούμπες από την χαρά μας, απορούσαμε πως τελικά με 60-70€ παραπάνω μπορείς να δεις τέτοια τεράστια διαφορά. Δυστυχώς έτσι είναι το εμπόριο και το marketing. Στο βίντεο που ανέβασες ή πολλά γραμμάρια καφέ έβαλες ή είναι πολύ λεπτά κομμένος ή είναι κάποιος καφές πολύ φρέσκος (αν τον αγόρασες από καφεκοπτείο) ή τον έχεις πατήσει με πολύ μεγάλη δύναμη. Αν θες δες εκεί: http://coffeeheat.gr/ που τα ξέρουν καλύτερα μπας και καταφέρεις να πίνεις ένα ωραίο επσρεσσάκι! Έγινε επεξεργασία Μάϊος 26, 2014 από Wizard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 24, 2014 #331 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2014 (edited) Πέτρο μου, η γλυκιά επίγευση σημαίνει πως δεν θέλει 3 κουταλιές ζάχαρη για να γίνει γλυκός, αλλά μία.Δεν επιμένω πως θα σου αρέσει, απλώς θέλω να σου δείξω πως υπάρχουν φοβερά καφεδάκια από Έλληνες ψήστες σε νορμάλ τιμές, ανώτερης ποιότητας. Σε σχετικά φόρουμ μπορείς να ψαχτείς ή να πας και σε συναντήσεις τους να δεις να δοκιμάσεις και να διαλέξεις.Δε βάζω καθόλου ζάχαρη. Σκέτος. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 24, 2014 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Μάϊος 25, 2014 #332 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Χθες πήγα και πήρα τον Habit της Kudu, θα πρέπει να τον κόψω σε ένα μαγαζί όμως γιατίδεν υπήρχε μηχανή διαθέσιμη στο μαγαζί που πήγα.Μίλησα και με Taresso και θα προμηθευτώ κι απο εκεί διάφορους!Για να δούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάϊος 25, 2014 #333 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 taresso είναι καλός. kudu λόγο κρήτης δεν μπορώ να βρω πουθενά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Μάϊος 25, 2014 #334 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Θα πάρω σίγουρα τον Tigrato και 1-2 ακόμη αφού θα πάω μέχρι εκει, δε ξέρω βέβαια ποιους, θα το ψαξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 26, 2014 #335 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2014 Στο βίντεο που ανέβασες ή πολλά γραμμάρια καφέ έβαλες ή είναι πολύ λεπτά κομμένος ή είναι κάποιος καφές πολύ φρέσκος (αν τον αγόρασες από καφεκοπτείο) ή τον έχεις πατήσει με πολύ μεγάλη δύναμη. Αν θες δες εκεί: CoffeeHeat.gr Τα πάντα για τον καφέ και τα ροφήματα! που τα ξέρουν καλύτερα μπας και καταφέρεις να πίνεις ένα ωραίο επσρεσσάκι! Αντί να πάρεις μάστερ σε τρεις ειδικότητες και να φας και δύο ζευγάρια παπούτσια να ψάχνεις το σωστό καφεκοπτείο που έχει και την ποικιλία που θέλεις, παίρνεις μια "καψουλιέρα" και πίνεις πάντα καλό καφέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Μάϊος 26, 2014 #336 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2014 Τσίμπησα τον Porlex, δεν άντεξα! 30€ απο Japan τον Ceramic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Μάϊος 26, 2014 #337 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2014 Αντί να πάρεις μάστερ σε τρεις ειδικότητες και να φας και δύο ζευγάρια παπούτσια να ψάχνεις το σωστό καφεκοπτείο που έχει και την ποικιλία που θέλεις, παίρνεις μια "καψουλιέρα" και πίνεις πάντα καλό καφέ... Νοτ! Εγώ που είχα "καψουλιέρα" δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος. Η μόνη καψουλιέρα που έχω δοκιμάσει και βγάζει οκ αποτέλεσμα είναι της ίλλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 26, 2014 #338 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2014 (edited) Νοτ!Εγώ που είχα "καψουλιέρα" δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος. Η μόνη καψουλιέρα που έχω δοκιμάσει και βγάζει οκ αποτέλεσμα είναι της ίλλι.Καλά, δε θα κάνω πάλι την ίδια συζήτηση.Απλά αναφέρθηκα στο "conquest of paradise" για να πιείς έναν καφέ της προκοπής, γιατί από τη μία λέτε ότι είναι καλύτερος από τις κάψουλες (btw της illy είναι ΜΑΚΡΑΝ ο χειρότερος :sick: ), από την άλλη για να πιείς καλό καφέ με παραδοσιακή μηχανή πρέπει να πάρεις καλή μηχανή, να δοκιμάσεις 10 ποικιλίες, την κάθε μία σε 3 διαφορετικά πάχη, να βρεις τον καλό τρίφτη, να βρεις τα σωστά γραμμάρια, τη σωστή πίεση, να περιμένεις 3 μέρες αλλά όχι 10 από την αγορά, να μην πάρεις πολύ γιατί χαλάει, κλπ, κλπ. Ουφ, κουράστηκα να τα γράφω...Όλα αυτά λοιπόν για εμένα που τα γλιτώνω, κάνουν τον καφέ σαφώς καλύτερο. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 26, 2014 από Wizard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 27, 2014 #339 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 Καλά, δε θα κάνω πάλι την ίδια συζήτηση.Απλά αναφέρθηκα στο "conquest of paradise" για να πιείς έναν καφέ της προκοπής, γιατί από τη μία λέτε ότι είναι καλύτερος από τις κάψουλες (btw της illy είναι ΜΑΚΡΑΝ ο χειρότερος :sick: ), από την άλλη για να πιείς καλό καφέ με παραδοσιακή μηχανή πρέπει να πάρεις καλή μηχανή, να δοκιμάσεις 10 ποικιλίες, την κάθε μία σε 3 διαφορετικά πάχη, να βρεις τον καλό τρίφτη, να βρεις τα σωστά γραμμάρια, τη σωστή πίεση, να περιμένεις 3 μέρες αλλά όχι 10 από την αγορά, να μην πάρεις πολύ γιατί χαλάει, κλπ, κλπ. Ουφ, κουράστηκα να τα γράφω...Όλα αυτά λοιπόν για εμένα που τα γλιτώνω, κάνουν τον καφέ σαφώς καλύτερο.Κάπου εκεί έχω καταλήξει και εγώ και λέω να ποστπονάρω την αγορά μέχρι τα γεράματα που θα τον ..μαλάζω ολημερίς Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 27, 2014 #340 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2014 Φερτε μου ενα Φραπε γλυκο με γαλα(αρκετο ΓΑΛΑ) στην Β218 σε κανα τεταρτακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now