acct Νοέμβριος 8, 2016 #641 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2016 2 hours ago, gtlunatic said: Είδα μια νέα μεταλλική επαναγεμιζόμενη κάψουλα για illy μηχανές για όποιον θέλει να βάζει οτι καφέ θέλει! (στο skroutz πρέπει να ήταν) Έχω δει μία που κάνει πάνω από 50€, οπότε σου βγαίνει φτηνότερα να πάρεις μια Dolce Gusto μαζί με τη θήκη για τις κάψουλες και τους δωρεάν καφέδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 12, 2016 #642 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2016 (edited) Έβαλα πλήρες φρέσκο γάλα στο aeroccino για ζεστό αφρόγαλα αλλά δε νομίζω να ηταν αφρόγαλα αυτό που βγήκε. Το γάλα ήταν στους ~6 βαθμούς κελσίου από το ψυγείο. Θέλει πιο χαμηλά; Υπάρχει κανένα tip; Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 12, 2016 από honda22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 12, 2016 #643 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2016 Και εγώ από το ψυγείο βάζω. Τι εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 12, 2016 #644 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2016 Ότι το μόνο που κατάφερε να φτιάξει ήταν ζεστό γάλα με κάτι μεγάλες φουσκάλες σαν σαπουνάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 12, 2016 #645 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2016 To aeroccino πάνω έχει ένα περιστρεφόμενο κουμπί και αυτό λογικά πρέπει να είναι τέρμα αριστερά για να σου βγάλει πηχτό αφρόγαλα. Σε προηγούμενη σελίδα είχα ανεβάσει το εγχειρίδιο της μηχανής, το λέει μέσα νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 12, 2016 #646 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2016 (edited) Εγώ έχω αυτό https://www.nespresso.com/gr/el/product/aeroccino-3-black Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 12, 2016 από honda22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 12, 2016 #647 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2016 A νόμιζα ότι είχες την μηχανή μου που έχει και (τύπου) aeroccino μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 12, 2016 #648 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2016 Δε ξέρω και πως δουλεύουν αυτές οι ετοιματζίδικες λύσεις αλλά λογικά με ζέστη και χτύπημα. Μήπως είχες βάλει λίγο γάλα μέσα και πρώτα έβρασε χωρίς να προλάβει να αφρίσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 12, 2016 #649 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2016 (edited) Δεν ξέρω. Μπορεί να ήταν λίγο ή μπορεί να μην κάνει το συγκεκριμένο. Θα δείξει με τη δεύτερη προσπάθεια με άλλο γάλα. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 12, 2016 από honda22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 12, 2016 #650 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 Πήγα και πήρα πριν λίγο τη συσκευή για αφρόγαλα που έχει βγάλει το Lidl σήμερα της Silvercrest http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=62227 Την δοκίμασα πριν λίγο για ζεστό αφρόγαλα. Εβαλα Νουνου family 1.5% το πράσινο Βγήκε πάρα πολύ καλό. Βέβαια ήθελε το χρόνο του. Νομίζω κανα δίλεπτο αλλά δεν παίρνω και όρκο μιας και δεν κρατούσα χρονόμετρο. Θεωρώ ότι είναι αρκετά καλή αγορά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 12, 2016 #651 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 πριν 41 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Πήγα και πήρα πριν λίγο τη συσκευή για αφρόγαλα που έχει βγάλει το Lidl σήμερα της Silvercrest http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=62227 Την δοκίμασα πριν λίγο για ζεστό αφρόγαλα. Εβαλα Νουνου family 1.5% το πράσινο Βγήκε πάρα πολύ καλό. Βέβαια ήθελε το χρόνο του. Νομίζω κανα δίλεπτο αλλά δεν παίρνω και όρκο μιας και δεν κρατούσα χρονόμετρο. Θεωρώ ότι είναι αρκετά καλή αγορά. Δοκιμασε και με πλήρες γάλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 12, 2016 #652 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 Αν το λες για να βγει πιο πηχτό δε θα παρω. Ειναι στα ορια τωρα αλλα απολαυσα καπουτσινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 15, 2016 #653 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2016 On 12/12/2016 at 6:48 PM, karmen1983 said: Πήγα και πήρα πριν λίγο τη συσκευή για αφρόγαλα που έχει βγάλει το Lidl σήμερα της Silvercrest Συσκευή για αφρόγαλα - Δευτέρα 12.12. - Lidl Hellas Την δοκίμασα πριν λίγο για ζεστό αφρόγαλα. Εβαλα Νουνου family 1.5% το πράσινο Βγήκε πάρα πολύ καλό. Βέβαια ήθελε το χρόνο του. Νομίζω κανα δίλεπτο αλλά δεν παίρνω και όρκο μιας και δεν κρατούσα χρονόμετρο. Θεωρώ ότι είναι αρκετά καλή αγορά. Εδώ έχει 25 χωρίς να είναι σε προσφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 10, 2017 #654 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2017 Ψάχνω μια καλή μηχανή εσπρέσο με ενσωματωμένο μύλο (λόγο χώρου), για το γραφείο. Γύρο στα 350€ έλεγα. Τι λέτε για αυτήν ωρε καφετζήδες? http://www.you.gr/spiti-grafeio/kafes-proino/michanes-espresso/michani-espresso-gaggia-naviglio-black-hd8749-01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 10, 2017 #655 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2017 Όχι φίλε, θα πάρεις με κλείστρο και ξεχωριστό μύλο, γιατί οι αυτόματες δε βγάζουν καφέ, βγάζουν σαπούνι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 12, 2017 #656 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 'Ελα ρε συ, τόσο χάλια??!? Είναι γενικό το κακό δλδ? Ή υπάρχουν και αυτόματες μεγαλύτερης κατηγορίας που την κάνουν σωστά την δουλειά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 12, 2017 #657 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2017 ΟΧΙ! Είναι το κακό ειρωνικό χιούμορ μου. Έχω μια αυτόματη Jura F50 (ψάξτη) και έχω βρει και τον Tchibo Caffe Crema που έχει απίστευτη γεύση. Φτιάχνω εσπρέσσο και καπουτσίνο και την ευχαριστιέμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 13, 2017 #658 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2017 (edited) Mα να σου καεί η Nikon....κάθομαι και ψάχνομαι όλος απορία ο άσχετος... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 13, 2017 από Samael 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 13, 2017 #659 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2017 Άμα σου πούνε ότι οι αυτόματες δεν κάνουν καλό καφέ, να ζητήσεις τυφλό τέστ. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 13, 2017 #660 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2017 (edited) 1 hour ago, Samael said: Mα να σου καεί η Nikon.... Μακάρι, να πάρω μια καινούρια. 8 χρόνια την έχω. 1 hour ago, Samael said: κάθομαι και ψάχνομαι όλος απορία ο άσχετος... Δεν πειράζει. Σαββατοκύριακο ήταν, είχες χρόνο. Ωραία αυτή η μηχανή που έβαλες, αλλά πολύ ακριβή. Βέβαια εδώ Ευρώπη έχει προσφορά στα 800 ευρώ, αλλά και πάλι πολλά είναι (για μένα, τώρα τουλάχιστον). Εγώ θα κοίταγα και για καμιά Delonghi Magnifica ESAM 3300 ή 4200, ή κάποια Jura. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 13, 2017 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts