karmen1983 Σεπτέμβριος 3, 2013 #121 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 Παιδιά άσχετο αλλά ίσως σχετικό με το θέμα freddo.nespresso ¨εχω και εγώ μετά που με εγκατέλειψε η krups μου.Οταν κάνω φρέντο έχω κανονίσει και έχω παγάκια καφέ. Κάνω κάποιες δόσεις καφέ, τις βάζω κατάψυξη σε παγοθήκες και απο αυτά βάζω μέσα στο φρέντο. Ετσι δε μου νερώνει ο καφές ακόμα και στις τελευταίες γουλιές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Σεπτέμβριος 3, 2013 #122 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 Ποτήρι 60ml είναι για εσπρέσο, που η δόση είναι 45ml. Για διπλό, θέλεις 150ml, γιατί βγαίνει η δόση 90-110ml.Αν αναφέρεσαι σε freddo, θες αρκετά μεγαλύτερα γιατί θα μπουν και τα παγάκια, συν ότι μιλάμε πάντα για διπλή δόση.Θέλει ψάξιμο δηλαδη την παραγγειλα την μηχανη τωρα θα παραγγειλω και φλυτζανια της εταιρίαςΟπως τα λες για διπλό ειναι τα lungos δηλαδη και μόνο τα ristreto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 3, 2013 #123 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 Θέλει ψάξιμο δηλαδη την παραγγειλα την μηχανη τωρα θα παραγγειλω και φλυτζανια της εταιρίαςΝομίζω ότι από τη στιγμή που δεν είσαι καφετέρια, με απλά φλυτζάνια που κάνεις ελληνικό, θα καλύψεις τις ανάγκες σου. Πάρε μερικά ποτήρια για freddo από το SM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 3, 2013 #124 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 Θέλει ψάξιμο δηλαδη την παραγγειλα την μηχανη τωρα θα παραγγειλω και φλυτζανια της εταιρίαςimho ειναι τζαμπα λεφτα βρεστη nespresso τα υπερκοστολογουν οσο δεν παειπηγαινε σε μια καφετεριακαι ζητα να αγορασεις απο κει ενα δυο αμα θελεις σωνει και καλα φλυτζανακια με λογοτυπο.αλλιως σε οποιοδηποτε μαγαζι με ειδη σπιτιου μπορεις να βρεις ατελειωτη ποικιλια σε χρωματα, ποιοτητες και τιμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 3, 2013 #125 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 imho ειναι τζαμπα λεφτα βρεστη nespresso τα υπερκοστολογουν οσο δεν παειπηγαινε σε μια καφετεριακαι ζητα να αγορασεις απο κει ενα δυο αμα θελεις σωνει και καλα φλυτζανακια με λογοτυπο.αλλιως σε οποιοδηποτε μαγαζι με ειδη σπιτιου μπορεις να βρεις ατελειωτη ποικιλια σε χρωματα, ποιοτητες και τιμεςΗ χρησιμοποιεί του ελληνικού (απλού και διπλού) και αν δει ότι αύριο χρειάζεται επαγγελματική, θα του δώσουν αυτοί διαφημιστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 3, 2013 #126 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 Η χρησιμοποιεί του ελληνικού (απλού και διπλού) και αν δει ότι αύριο χρειάζεται επαγγελματική, θα του δώσουν αυτοί διαφημιστικά.νομιζα οτι προοριζονταν για προσωπικη χρηση.Εαν προκειται για επαγγελματικη χρηση αλλαζει το πραγμα...και φυσικα ορισμενα φλυτζανακια Ελληνικου καφε ταιριαζουν μια χαρα με το εσπρεσσακι μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Σεπτέμβριος 3, 2013 #127 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 Η χρήση τον φλυτζανιον μόνου εσπρεσου κάνουν και για ελληνικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Σεπτέμβριος 7, 2013 #128 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2013 Ποσά ml για μόνο εσπρεσσο βάζουν στις καφετέριες και ποσο για διπλο. Στην εταιρία μου είπαν μόνο 40 ml και διπλο να βάλω lungo 110 ml Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Σεπτέμβριος 15, 2013 #129 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2013 παιδιά εσπρεσιέρα για γραφείο (3-4) άτομα αξίζει; Έχετε καμία να προτείνετε; Όλες χρειάζονται καθαρισμό συχνά κτλ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 16, 2013 #130 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 παιδιά εσπρεσιέρα για γραφείο (3-4) άτομα αξίζει; Έχετε καμία να προτείνετε; Όλες χρειάζονται καθαρισμό συχνά κτλ;Nespresso. Το μηδενικό καθάρισμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 16, 2013 #131 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 ειδικά για γραφείο οι Nespresso ειναι ιδανική λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Σεπτέμβριος 16, 2013 #132 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 παίρνουν και μη-αυθεντικά μελάν...εεεε κάψουλες έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 16, 2013 #133 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2013 Δεν ειχα ποτε οποτε δεν ξερω να σου πω σιγουρα, αλλά αν θυμαμαι καλά έχουν βγει και κάτι επαναγεμιζόμενες κάψουλες οπότε μπορεις πρακτικά να χρησιμοποιείς και χύμα καφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 17, 2013 #134 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2013 παίρνουν και μη-αυθεντικά μελάν...εεεε κάψουλες έτσι;Ο [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] το έχει ψάξει καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 1, 2013 #135 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 (edited) Ξέρετε που μπορώ να βρω ανταλλακτικό για delonghi nespresso;Τρύπησε το δοχείο του νερού.Άκυρο, βρέθηκε. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 1, 2013 από honda22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Οκτώβριος 6, 2013 #136 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2013 (edited) Παίδες,κάτι τέτοιο αξίζει? Delonghi M Εννοώ φτιάχνει ωραίο καφέ σαν αυτόν που παίρνουμε από coffee city,coffee island?EDIT: Ή κάτι τέτοιο http://www.skroutz.gr/s/296342/Delonghi-EC150.html για καλύτερο. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 6, 2013 από Gregorypeg1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 8, 2013 #137 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Ότι πληρώσεις, παίρνεις. Στο γραφείο που πήραμε μια Delonghi των 100€, ο καφές είναι μέτριος. Σπίτι που έχω μία των 350€, είναι πολύ καλός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 8, 2013 #138 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Όταν χαλάσει η δικιά μου, η επόμενη θα είναι:[ame]http://www.amazon.co.uk/Philips-Saeco-HD8743-11/dp/B00403ZDPU/[/ame]ή:[ame]http://www.amazon.co.uk/Philips-Saeco-10002746-Odea-Go/dp/B001GMAGXW[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 8, 2013 #139 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Ότι πληρώσεις, παίρνεις. Στο γραφείο που πήραμε μια Delonghi των 100€, ο καφές είναι μέτριος. Σπίτι που έχω μία των 350€, είναι πολύ καλός.τι είναι αυτο που αλλάζει στην πράξη και αν δεν δώσεις μισό μηνιάτικο υποτίθεται οτι δεν μπορεις να πιεις ένα καφέ της προκοπής ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Οκτώβριος 8, 2013 #140 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Μόλις χθες πήρα απο τα coffeeway κάψουλες συμβατές με Nespresso για να τις δοκιμάσω. Ε, τις δοκίμασα.Μετά τις πρώτες δυο, τις υπόλοιπες τις δοκίμασε ο κάδος.1) Ειναι πρακτικά ΑΔΥΝΑΤΟΝ να συσκευάσεις περισσότερο ενα προιόν. Χάρτινη συσκευασία, που περιέχει ΧΟΝΤΡΑ πλαστικά σακουλάκια, που περιέχουν, το καθένα, μια πλαστική κάψουλα , κλεισμένη με βιομηχανικό αλουμινόχαρτο, μιας χρήσης. Ίσως αν βάζανε και αφρολέξ μέσα στα σακουλάκια, ακόμα πιο καλά.Το παραπάνω θα μπορούσα ίσως να το αγνοήσω, μιας και οι κανονικές κάψουλες δεν ειναι και οτι το πιο "οικολογικό" ή "οικονομικό" υπάρχει, αν δεν:2) Ο καφές είχε γεύση σα βρασμένο πετρέλαιο -κυριολεκτικά, πιθανώς λόγω του πλαστικού που δε κάνει για τοσο υψηλή θερμοκρασία όσο αυτή που έχει το νερό της μηχανής-3) Οι κάψουλες δε κόστιζαν, οι 10 €3.90. Διαφορά απο τις κανονικές 30 ή 60 λεπτά.Μακρυά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts