Hydra Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2009 Παιδια καλησπερα,χτες παρελαβα μια οθονη που παρηγκειλα απο plus4u.gr και σημερα καθως επαιζα και παταω μια Ctrl + Esc να βγω για λιγο στην επιφανεια ,εμφανιστηκε μια μικρη κοκκινη κουκιδα η οποια φενεται καμποσο,σκεφτηκα για καμμενο pixel,αλλα δεν θα πρεπε να ναι λευκη?Υπαρχει καποιος τροπος να το διωρθωσω μονος μου η θα χρειαστει να την στειλω πισω η να επικοινωνισω με το καταστημα? H oθονη ειναι η εξης : http://www.plus4u.gr/main.php?Cat=134&ScrW=1360&ScrH=768# Bρισκομαι σε απογνωση,ειναι και το μαγαζι μικρο,φοβαμαι πολυ μηπως με καθυστερησουν καιρο...
hondo1 Μάϊος 27, 2009 #2 Μάϊος 27, 2009 κολλημενο ειναι...googlare λιγο..υπαρχουν κατι προγραμματακια που στο διορθωνει
Hydra Μάϊος 27, 2009 Author #3 Μάϊος 27, 2009 Οκ θα ριξω μια ματια,μακαρι γιατι πανω που πορωθηκα με την οθονη,με ξενερωσε αγρια...
Nephiλiμ Μάϊος 27, 2009 #4 Μάϊος 27, 2009 για αλλαγη οθονης για καμμενο πιξελ ΔΕΝ επικοινωνεις με το καταστημα αλλα απευθειας με την LG.Η διαδικασια δεν παιρνει πανω απο 1-2 μερες.
Hydra Μάϊος 27, 2009 Author #5 Μάϊος 27, 2009 Με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτοJScreenFix is a software solution that can fix stuck pixels, reduce screen burn-in and improve the quality of images displayed on a screen.Οταν λεει reduce screen burn-in?Θα μειωθει η ποιοτητα ,θα εχω καμια αλλη επιπτωση?Εστω και αν γινει αυτο,μετα αμα παθει κατι η οθονη και την παω αντιπροσωπια θα μου πουν οτι και καλα εχει μειωθει το screen burn-in και για αυτο δεν μου την αλλαζουν κτλπ?Συγγνωμη που ρωταω χαζα πραματα αλλα δεν ξερω και δεν θελω να κανω καμια πατατα.
Nephiλiμ Μάϊος 27, 2009 #6 Μάϊος 27, 2009 το Burn In ειναι φαινομενο που εμφανιζεται μετα απο ΑΠΕΙΡΕΣ ωρες λειτουργιας μιας οθονης σε ενα συγκεκριμενο καναλι.Για παραδειγμα το λογοτυπο του.Επειδη δεν ανανεωνεται καθολου η εικονα στα συγκεκριμενα πιξελ "κολλανε" και μενουν αναμμενα ακομα και αν αλλαξεις καναλι δημιουργωντας σκιες.το δικο σου θεμα ειναι κολλημενο πιξελ.τρεχεις συμφωνα με οδηγιες χρησης αν δεν γινει τιποτα μιλας με LG Hellas.
Hydra Μάϊος 27, 2009 Author #7 Μάϊος 27, 2009 Οποτε θα τρεξω το προγραμματακι και 8α δω ... ευχαριστω παιδια.
Hydra Μάϊος 27, 2009 Author #8 Μάϊος 27, 2009 Παιδια τιποτα με το προγραμμα,τωρα ρωταω LG?Σιγουρα θα παρει 2 μερες,γιατι εχω πρωταθλημα την Παρασκευη στο ESL και δεν την βγαζω με την παλια ....
Volrath Μάϊος 27, 2009 #10 Μάϊος 27, 2009 Το κολλημένο pixel δεν είναι καμμένο pixel. Στην παλιά LG που είχα, ένα pixel "πηγαινοερχόταν" και δε μου έδωσαν εγγύηση. Τώρα βέβαια μπορεί να σταθείς εσύ πιο τυχερός. Αλλιώς πάρε ένα μαλακό πανάκι και κάνε μασάζ απαλά πάνω στην περιοχή του pixel, θα ξεκολλήσει. Τότε τρέξε αυτό το πρόγραμμα που "αναβοσβήνει" την περιοχή και άστο για κανα 3ωρο. Έτσι έκανα εγώ και ησύχασα για κανα 3μηνο.
Hydra Μάϊος 27, 2009 Author #11 Μάϊος 27, 2009 Εκανα ενα ρεσταρτ και μικρυνε,οσο παει και μικραινει!!!Οταν λες για κανα 3μηνο?Δηλαδη μετα ξαναεμφανιστηκε? Μη μου λετε τετοια,να την παω για σερβις πριν εξαφανιστει μην εχω αλλα στο μελλον...
Nephiλiμ Μάϊος 27, 2009 #12 Μάϊος 27, 2009 βασικα το προγραμμα θελει κανα 12ωρο για να δουλεψει-αν και-Ζητημα να το αφησες 40 λεπτα.
HotPeanut Μάϊος 28, 2009 #13 Μάϊος 28, 2009 Επικοινώνησε με LG. Εαν το pixel δεν είναι καμμένο θα στο ξεκολλήσουν αυτοί, διαφορετικά θα σου δώσουν καινούρια.
Hydra Μάϊος 28, 2009 Author #14 Μάϊος 28, 2009 βασικα το προγραμμα θελει κανα 12ωρο για να δουλεψει-αν και-Ζητημα να το αφησες 40 λεπτα.To αφησα για 5 ωρες ,αλλα τιποτα ,κλεινω το πισι το πρωι παω εξετασεις και τωρα που ηρθα λειπει το κοκκινακι.Λετε να εμφανιστει παλι στο μελλον .να παρω LG?η να το αφησω αφου τωρα πια εφυγε...?
mixa Ιούνιος 7, 2009 #17 Ιούνιος 7, 2009 Επικοινώνησε με LG. Εαν το pixel δεν είναι καμμένο θα στο ξεκολλήσουν αυτοί, διαφορετικά θα σου δώσουν καινούρια.Η LG φημιζεται για καλη εξυπηρετηση και σερβις οποτε μην καθεσαι και τρελαινεσαι και επικοινωνησε μαζι τους για να στην επισκευασουν η να στην αλλαξουν αμεσως.Τα υπολοιπα ειναι γιατροσοφια και θα καθεσαι ωρες να πεδευεσαι και προκοπη δυσκολα θα βρεις...:computer:
Hydra Οκτώβριος 17, 2009 Author #19 Οκτώβριος 17, 2009 Xαχα ,εμφανιστηκε στο ιδιο σημειο η ιδια κοκκινη κουκιδα χτες και μεχρι τωρα δεν εχει φυγει,θα τρεξω παλι το προγραμματακι και στην τριτη φορα κατευθειαν LG γιατι το βλεπω καθε 3 μηνες να ξεπεταγεται χαχαχα :no:
budragenio Οκτώβριος 19, 2009 #20 Οκτώβριος 19, 2009 h lg φημίζεται για το service της, δεν υπάρχει λόγος να το καθυστερείς τόσο καιρό
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.