Jump to content

Αντάξιο του Enramx Revolution 1250w?

therock

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψάχνω ενα τροφοδοτικο άνω των χιλίων Watt, το οποίονα μπορεί να ανταπεξέλθει σε high-end συστημα με πιθανοτητα υποστηριξης tri-sli και overclocking οσο σηκωνει ο 920.

Στο jonnyguru μου ειπανε για το Enermax, αλλα επειδη δεν βλεπω κανεναν στην Ελλαδα να εχει ορεξη να το φερει, και στο πλαισιο η παραγγελια μου εκκρεμει εδω και κανα μηνα, τι αλλο καλο ενναλακτικο υπαρχει?

Corsair το 1000αρι ακουω πολύ καλά λογια αλλά δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξεις τριπλο-sli με gtx και ολα τα συναφη. Επισης με ψηλοξενερωνει πως στην ουσια προκειται για 2 πεντακοσάρια.

Επισης Silverstone Olympia επειτα εχει καλα recommendations.

Πολυ ακριβα βλεπω τα PC Power and Cooling και το Hipro-Tech αλλα αυτα δεν ξερω καθολου τι λενε. Σε ενα review εδω μεσα, το εδινε το Hipro δυνατο και αυτο.

Τέλος υπάρχει και το Touphpower το 1500, αλλα στην ποιοτητα δεν νομιζω να φτανει ολα τα προηγουμενα.

Για πειτε ρε μαγκες τι να κανω? Μακαρι να επαιρνα το enermax, αλλα το Πλαισιο απλως δεν λεει να το φερει, και δεν θελω να το φερω απο Pixmania, η απο εξωτερικο.

Hipro και καλο και Ελληνικό :p

Ειναι κατασκευασμένο απο εργοστάσιο που παράγουν και προϊόντα απο μεγαλες εταιρίες του χώρου...;)

ριξε ενα πμ @ hipro5 για περισσοτερες Info

ή αλλιως ενα search

Εννοω οπως ειπα και στο προηγουμενο μυνημα πως η παραγγελια που εστειλα στο Πλαισιο μεσω Internet (Αλλωστε ειναι και ιντερνετ only) εκκρεμει εδω και 3+ βδομαδες και ολο μου λενε δεν ξερουν ποτε θα το παραλαβουν.

Επισης ειπα ηδη πως δεν θελω να το φερω απο Pixmania.

Μα καλα μονο ενα σημειο διαβασες? :o

Το οτι το Hipro ειναι ελληνικο ειναι καλο ή κακο (επι της ουσια)?

Επισης ειναι και πανακριβο.

Εννοω οπως ειπα και στο προηγουμενο μυνημα πως η παραγγελια που εστειλα στο Πλαισιο μεσω Internet (Αλλωστε ειναι και ιντερνετ only) εκκρεμει εδω και 3+ βδομαδες και ολο μου λενε δεν ξερουν ποτε θα το παραλαβουν.

Επισης ειπα ηδη πως δεν θελω να το φερω απο Pixmania.

Μα καλα μονο ενα σημειο διαβασες? :o

Το οτι το Hipro ειναι ελληνικο ειναι καλο ή κακο (επι της ουσια)?

Επισης ειναι και πανακριβο.

Διάβασα και το υπόλοιπο,άμα δείς έκανα edit μετά :hehe:.

Για να το έχουν στο site σίγουρα θα το φέρουν.Άμα τώρα σου επίγει πήγαινε για τo Hipro Tech :T:

Και αυτο κατοπιν παραγγελιας το εχουν, που σημαινει αλλα τοσο καιρο.

Εχω στησει ολοκληρω high-end pc και περιμενω μονο το τροφοδοτικο και κατι ανεμιστηρακια που εχω παρραγειλει απο ebay για επεξεργαστη και για το κουτι (panaflo και s-flex) και οπως καταλαβαινεται δεν κρατιεμαι.

Μαλλον η Corsair θα παρω η silverstone olympia. Ειναι και τα δυο μεσα σε 24 ωρες.

Το Corsair το παιρνεις και απο το καταστημα. Απλως δεν μου καθεται καλα ρε γμτ πως στην ουσια σπασει σε 2 500αρια εσωτερικα. Τι λετε?

Corsair το 1000αρι ακουω πολύ καλά λογια αλλά δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξεις τριπλο-sli με gtx και ολα τα συναφη. Επισης με ψηλοξενερωνει πως στην ουσια προκειται για 2 πεντακοσάρια.

απλα ειναι απο τα καλυτερα που υπαρχουν εκει εξω...ειναι ισοδυναμο με το Thermaltake 1500W!

τσεκαρε το link να δεις και μονος σου:T:

http://www.hardwaresecrets.com/article/484/1

Απλως δεν μου καθεται καλα ρε γμτ πως στην ουσια σπασει σε 2 500αρια εσωτερικα. Τι λετε?

lol...ακομα καλυτερα..τσεκαρε link ;)

Ψάχνω ενα τροφοδοτικο άνω των χιλίων Watt, το οποίονα μπορεί να ανταπεξέλθει σε high-end συστημα με πιθανοτητα υποστηριξης tri-sli και overclocking οσο σηκωνει ο 920.

Στο jonnyguru μου ειπανε για το Enermax, αλλα επειδη δεν βλεπω κανεναν στην Ελλαδα να εχει ορεξη να το φερει, και στο πλαισιο η παραγγελια μου εκκρεμει εδω και κανα μηνα, τι αλλο καλο ενναλακτικο υπαρχει?

Επισης Silverstone Olympia επειτα εχει καλα recommendations.

Πολυ ακριβα βλεπω τα PC Power and Cooling και το Hipro-Tech αλλα αυτα δεν ξερω καθολου τι λενε. Σε ενα review εδω μεσα, το εδινε το Hipro δυνατο και αυτο.

Τέλος υπάρχει και το Touphpower το 1500, αλλα στην ποιοτητα δεν νομιζω να φτανει ολα τα προηγουμενα.

Για πειτε ρε μαγκες τι να κανω? Μακαρι να επαιρνα το enermax, αλλα το Πλαισιο απλως δεν λεει να το φερει, και δεν θελω να το φερω απο Pixmania, η απο εξωτερικο.

εγω εχω το 1200αρι toughpower και δεν καταλαβαινει τιποτα+αθορυθο! παρα πολυ καλο!

Βασικά, ρίξε και μια ματιά στο Ucp που είναι λίγο καλύτερο από το Corsair (που βασίζεται σε ένα παλιό σχέδιο της CWT), και είναι και πιο φθηνό και επίσης ετοιμοπαράδοτο. To μόνο κακό που έχει είναι πως δεν είναι modular...:flower:

Reviews

RS-B00-AAAA-A3

Μιας και μπορεις να δωσεις 300€, εγω στη θεση σου θα εδινα τα παραπανω λεφτα για το hipro-tech. Ειναι πολυ καλο τροφοδοτικο και επειδη λογικα δε προκειται να ξαναλαξεις psu παρε αυτο που ειναι lifetime.

Σκεψου οτι ο hipro+gpr που ειναι στους κορυφαιους στο κοσμο στο o/c δουλευουν με αυτο. setup 2 x 4870X2 overclocked + quad penryn @ 5.7g

Απο κει και περα κοιτα κατι σε pcp&c, enermax, silverstone olympia, coolermaster ucp

(εχεις δωσει τοσα φραγκα για i7 + X58 + 3xVGA, ειναι κριμα να "τσιγκουνευτεις" λεφτα για psu)

Το Coolermaser πρωτη φορα το βλεπω, αλλα απο τα χαρακτηριστικα φαινεται πολυ καλο. Ισως παρω αυτο τελικα. Ειναι modular?

To μόνο κακό που έχει είναι πως δεν είναι modular...:flower:

Όχι, ρίξε μια ματιά στο review του θεούλη OW στο Jguru. Είναι για το μικρό αδερφάκι του, αλλά πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν...:magic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.