Jump to content

επιλογη μνημης για asus p6t deluxe v2?

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

για σε ολους θελω βοηθεια ωστε να διαλεξω το καλυτερο δυνατον 3 γιγα κιτ μνημες και συμβατοτητα με την μητρικη asus p6t deluxe v2. εχω γραψει και ενα παρομοιο παλιοτερα αλλα δεν ειδα να βοηθαει κανενας και ειπα να γραψω ενα τελευταιο.

Aντρεα στο μεν πρωτο review

συγκρινουν 6gb Corsair 1600cl8 με 6gb Crucial 1066 cl7 & 3gb crucial 1333 cl9

και η μονη διαφορα, αξια αναφορας ειναι to gaming @ 1024*768 :sarcastic:

στο δε δευτερο συγκρινουν 6gb Corsair 1600 με 3gb Adata αγνωστων λοιπων στοιχειων

και οι διαφορες στην αποδοση ειναι αμελητεες εως ανυπαρκτες (στα ορια του λαθους δλδ)

κοινως

σχεδον ολα τα κιτακια 1333 που εχουν περασει απ τα χερια μου παιζαν ανετα στα 1600

η δε διαφορα κοστους απο τα 3 στα 6 gb αξιζει και με το παραπανω imho

και δινει αλλο αερα στο συστημα (με την προυποθεση οτι παιζεις με 64βιτ ΟS)

διαφορες σε games και real world χρηση & apps απο τα 1600 και πανω εγω δεν εχω δει σε καποιο συγκριτικο

παρα μονο σε benchmarks

με λιγα λογια

η πιο σοφη αγορα ειναι σχεδον οποιοδηποτε κιτακι 6gb 1333 που θα παιξει με αξιοπρεπη timmings στα 1600,

ή γι αυτους που δεν θελουν να μπλεκουν με o/c κτλ..ενα σετ 6gb 1600

τωρα τι μαρκα θα ειναι... αν μιλαμε για ιδια specs ιδια αποδοση θα παρει στο 99% των περιπτωσεων

πιο πολυ ρολο παιζει η εμφανιση, διαθεσιμοτητα και τιμη παρα τπτ αλλο

παιδια στο συγκριτικο στο pc magazine της dominator της ειχε χαλια βαθμολογια. ειδικα στο οβερκλοκινκ. ειχε πρωτες της adata. θελω 3 γιγα γιατι θα χρησιμοποιησω λειτουργικο 32 μπιτ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.