Eldal Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2009 Το είχα βάλει σε υπάρχον παρόμοιο θέμα αλλά μάλλον δεν το είδε κανείς οπότε το ξαναβάζω εδώ ζητώντας τη βοήθειά σας. Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνοντας το forum για ένα thread που να προσομοιάζει στο δικό μου πρόβλημα βρήκα αυτό εδώ και είπα να μην ανοίγω καινούριο.Έχω κι εγώ παρόμοια προβλήματα με τα προαναφερθέντα. Δηλαδή, μετά από κάποια ώρα gaming (αρκετή πάντως) παγώνει η οθόνη και υπάρχουν 2 οψιόνς... Η καλύτερη με ctrl+alt+del να παω σε διαχείριση και από κει να κλείσω το πρόγραμμα, η χειρότερη reset. Επίσης ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι καμμιά φορά (1 φορά στις 2 βδομάδες) το pc δεν κλείνει αλλά κολλάει στην οθόνη - Τερματισμός λειτουργίας - και θέλει πάλι reset. Να θυμίσω ότι χρησιμοποιώ vista 64bit και οι μνήμες είναι υποχρονισμένες στα 1333 ΜΗz... Αυτάααααα καμμιά ιδέα; και ένα link με τις θερμοκρασίες, στοιχεία του pc κλπ...
STINK Μάϊος 27, 2009 #2 Μάϊος 27, 2009 Πιστεύω ότι κάτι με drivers παίζει αν και κάποια στιγμή είχα τέτοια προβλήματα λόγο τροφοδοτικού μετά απο αναβάθμιση (βλ. no name,φθηνιάρικο).
Eldal Μάϊος 27, 2009 Author #3 Μάϊος 27, 2009 Το τροφοδοτικό είναι από τα καλά οπότε δεν το σκέφτομαι καθόλου.Και αν δεις οι τάσεις που δίνει είναι φυσιολογικές (νομίζω).Η αλήθεια είναι ότι μόνο καινούριους drivers δεν δοκίμασα. Θα δοκιμάσω και θα επανέρθω. Thanks
Constandinos Μάϊος 27, 2009 #4 Μάϊος 27, 2009 ρε παιδια, μόνο εγώ βλέπω core2duo @ 3,00GHz, ενω στο core speed 2003,6??
RootX Μάϊος 27, 2009 #5 Μάϊος 27, 2009 ρε παιδια, μόνο εγώ βλέπω core2duo @ 3,00GHz, ενω στο core speed 2003,6??Αυτό είναι φυσιολογικό, οι default επιλογές στο bios είναι το EIST (Enhanced Intel Speedstep Technology) να είναι ενεργοποιημένο (με λίγα λόγια όταν ο επεξεργαστής δεν έχει φορτίο, ρίχνει την συχνότητα για χαμηλότερη κατανάλωση).
Eldal Μάϊος 27, 2009 Author #6 Μάϊος 27, 2009 Είναι όπως τα είπε ο RootX έχω ενεργοποιημένο το EIST για οικονομία σε ρεύμα και ισχύ όταν δεν παίζω κανένα παιχνιδάκι...
Alexgk Μάϊος 27, 2009 #7 Μάϊος 27, 2009 Δοκίμασε το 3dmark για να στρεσάρει την κάρτα γραφικών σου. Σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι σου κολαει το pc ή γενικά σε όλα;
ChSin7 Μάϊος 27, 2009 #8 Μάϊος 27, 2009 Για δοκίμασε και αυτό http://www.thelab.gr/showthread.php?t=64628 μαζί με το rivatuner μήπως σε βοηθήσει να βγάλεις κάποια άκρη.
Eldal Μάϊος 29, 2009 Author #9 Μάϊος 29, 2009 Παιδιά sorry που δεν απάντησα από χθες λόγω δουλειάς. Κυρίως WoW παίζω και τελευταία Empire:Total War. Θα δοκιμάσω αλλά μετά το σ/κ... πάλι λόγω δουλειάς και θα επανέρθω.
theo_mich Μάϊος 29, 2009 #10 Μάϊος 29, 2009 αμα δεν αλλαξεις τον τιτλο σε κατι πιο περιγραφικο και αυτο το thread θα χαθει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.