Jerry007 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2009 Παιδιά θέλω λίγη βοήθεια για αγορά μιας LCD. Προωρίζεται για το υπνοδωμάτιο των γονιών μου.Θέλω κάτι σε 21 με 22 ίντσες και να μην ξεπερνάει τα 250Ε.Ίσως πολλά ζητάει για 22' αλλα ποτέ δεν ξέρεις.Προτιμώ να είναι κάποια αξιόπιστη εταιρία γιατί είχαμε τραγικές εμπειρίες στο παρελθόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάϊος 27, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Κάτι τέτοιο θα σε ενδιέφερε;δες 1 δες 2 δες 3Δεν ξέρω όμως εάν δέχονται Vesa Mount, αλλά όλο και κάτι θα υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Μάϊος 27, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Πολύ καλές οι LG που προτείνει ο Aligator21 και το γνωρίζω από προσωπική επαφή με αυτά τα μοντέλα. Έχω να προσθέσω και το άψογο servise on site το οποίο χρειάστηκα 2 φορές και ήταν γρήγορο και με αποτελεσματικό(έγινε πλήρης αντικατάσταση του προϊόντος). Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3rul3r Μάϊος 28, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 φιλε μου αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168015 εχω εγω τωρα και ειναι απλα γαματη samsung= κορυφαια ποιοτητα ο8ονων και τηλεωρασεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.