Jump to content

Acer 5920g "bluetooth peripheral device"

nikolasr200

Recommended Posts

Σήμερα, ανοίγοντας το Laptop, μου βγάζει μήνυμα για νέα συσκευή, ψάχνει,ψάχνει, δε βρίσκει τίποτα και μου ζητάει δισκάκι με οδηγούς για "bluetooth peripheral device" διαλέγω να επιλέξω τοποθεσία στο σκληρό που έχω φάκελο με τους drivers, αλλά δεν βρίσκει..και μένει με "error" ότι δε λειτουργεί κανονικά η συσκευή..Καμιά ιδέα?

Έχω τους τελευταίους drivers περασμένους...

ενώ έχεις αναμμένο το bluetooth κάνε κατάργηση εγκατάστασης και ταυτόχρονα διαγραφή του driver (σε Vista).

στις ρυθμίσεις για προχωρημένους πας στο ΤΑΒ που αφορά το τι να κάνει στην περίπτωση driver νέων συσκευών και επιλέγεις (καμία ενέργεια).

με το που το σβήσει restart το laptop και ξαναπερνάς τον driver που έχει στο cd του laptop αν είχε αλλιώς μια βόλτα από δω

http://drivers.softpedia.com/progDownload/Acer-Aspire-5920-Bluetooth-Driver-Download-36694.html

σαν βιαστικός που ήμουν, τα έκανα όλα χωρίς το κομμάτι που περίμενα την απάντηση σου..οπότε τώρα τα ξανακάνω, με απανεργοποιημένη την επιλογή να ψάχνει drivers από μόνο του..!! να υποθέσω το έχεις ξανασυναντήσει το πρόβλημα?

δεν δούλεψε :(

έκανα κατάργηση εγκατάστασης του προγράμματος από την προσφαθαίρεση προγραμμάτων, και κατάργηση εγκατάστασης από την διαχείριση συσκευών, αυτό δεν εννούσες, έχω κάνει κάτι λάθος? ή παρέλλειψα κάτι?

να προσέσω και κάτι ακόμα, στην εικόνα που έχεις επισυνάψει, εκεί που το κουμπί λέει device installation settings σε μένα λέει "ρυθμίσεις windows update" εννοεί να μη κάνει έλεγχο για driver γενικά ή μόνο στο ιντερνετ? γιατί και πάλι άνοιξε popup που έλεγε ότι γινετι εγκατάσταση και βρέθηκε νέα συσκευή και μπλα μπλα

δίνει 3 επιλογές, αν θυμάμαι καλά, η πρώτη είναι να ψάξει για το καλύτερο πρόγραμμα (προτείνεται) στη συνέχεια, να ερωτηθώ αργότερα(?) και η τρίτη να μην κάνει τίποτα και να παραμείνει ανενεργή η συσκευή μέχρι να εγκατασταθεί πρόγραμμα οδήγησης..υποθέτω εννοείς την τελευταία..το είχα δοκιμάσει και αυτό, και απλά δεν έκανε εγκατάσταση drivers και παρέμεινε το error όπως είχε :(

έκανα μια επαναφορά συστήματος, όπου είδα ότι είχε προηγηθεί και ένα πακέτο, windows update..ξεκίνησε μετά την επαναφορά κανονικά χωρίς μηνύματα για peripheral κλπ, αλλά κάτι μου λέει ότι με το που ξανακάνει install το πακέτο, θα ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα..!!

στο θέμα απεγκατάστασης των drivers εννοούσες αυτό που έκανα, ή θα πρεπε να είχα σβήσει και κάποιο φάκελο χειροκίνητα!?

όπως και να'χει ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!! :D :D :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.