Jump to content

Να αγοράσω μια απο τις GTX200 η να περιμένω τις GTX300;

ChR666

Recommended Posts

ωχ...παιξανε ετσι τιμες και δεν πηρα χαπαρι?

ε τοτε σιγουρα ναι....σε αυτα τα λεφτα ειναι πολυ μεγαλος πειρασμος!

Η δική μου άποψη είναι να αγοράζεις κάρτες γραφικών τουλάχιστον 2-3 γενιές μετά για να πάρεις μια αύξηση στις επιδώσεις πάνω απο 50%. Δηλαδή τουλάχιστο κάθε 2+ χρόνια. Απο την 8800GTX η επόμενη σε αυτήν την κατηγορία 280/5 GTX σίγουρα είναι καλή αλλά εγώ θα περίμενα την επόμενη γενιά "380" ίσως. Έτσι και αλλιώς δεν έχεις μπουρούχα κάρτα, εδώ εγώ και την παλεύω με την 320. Απο την στιγμή που το τονίζεις κιόλας οτι δεν έχεις "μεγάλη ανάγκη" κάνε Υπομονή.

Φίλε ChR666, την στιγμή που καλύπτεσαι με την κάρτα που έχεις για το 95% των αναγκων σου, είναι λάθος imo να προχωρήσεις σε αλλαγή. Περίμενε τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο που θα ξεκινήσουν οι DX11 κάρτες με τον RV870, και αν τότε έχεις προβλήματα με παιχνίδια αναβάθμισε σε αυτόν. Αν όχι, περίμενε και μέχρι Γενάρη για την GT-300 ώστε να έχεις πλήρη γνώση της αγοράς και να κάνεις μια καλή αγορά.

Αν από την άλλη νοιώθεις πως ΔΕΝ σε καλύπτει η κάρτα που έχεις τώρα, τότε βουρ, μια 280 ή δύο μεταχειρισμένες 4870 είναι καλή περίπτωση αυτή την στιγμή...:victory:

Η δική μου άποψη είναι να αγοράζεις κάρτες γραφικών τουλάχιστον 2-3 γενιές μετά για να πάρεις μια αύξηση στις επιδώσεις πάνω απο 50%. Δηλαδή τουλάχιστο κάθε 2+ χρόνια. Απο την 8800GTX η επόμενη σε αυτήν την κατηγορία 280/5 GTX σίγουρα είναι καλή αλλά εγώ θα περίμενα την επόμενη γενιά "380" ίσως. Έτσι και αλλιώς δεν έχεις μπουρούχα κάρτα, εδώ εγώ και την παλεύω με την 320. Απο την στιγμή που το τονίζεις κιόλας οτι δεν έχεις "μεγάλη ανάγκη" κάνε Υπομονή.

Σας ευχαριστώ όλους που απαντήσατε, είναι καλό να παίρνεις μερικές γνώμες από άλλους, τελικά θα κάνω αυτό που λέει ο Arxagelos, θα περιμένω δηλαδή τις DX11 κάρτες. Άλλωστε όντως, η 8800GTX μου τα μόνα παιχνίδια μέχρι σήμερα που δεν maxάρει είναι το Crysis (μόνο για αυτό ουσιαστικά σκεφτόμουν αναβάθμιση κάρτας γραφικών) και το Empire Total War (το οποίο δεν μου αρέσει σαν παιχνίδι), οπότε καταλήγω στο συμπέρασμα: Η κάρτα δεν έχει πρόβλημα παρά μόνο σε 1-2 παιχνίδια, οπότε περιμένω τις DX11.

• 2 weeks later...

Αν παιζεις σε αναλυσεις 1680*1050 μια χαρα εισαι και με μια extra 8800gtx.Σε και θα σε κρατησει με 8aa σε games για κανα 8μηνο πιστευω.Αλλιως ati για τωρα. 4890 με oc θα πετάει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.