Jump to content

Να αγοράσω μια απο τις GTX200 η να περιμένω τις GTX300;

ChR666

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μεγάλη ανάγκη να πάρω άλλη κάρτα γραφικών μιας και η Asus EN8800GTX 768MB που έχω δεν με έχει απογοητεύσει παρά μόνο στο Crysis, αλλά σκεφτόμουν:

1) Να έπαιρνα τώρα τον Ιούνιο/Ιούλιο μια GeForce 280 για παράδειγμα...

2) ή να περίμενα τις GTX300 [οι οποίες παρεπιμπτόντως ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ;]

Θα ήθελα να ακούσω μερικές απόψεις εαν μπορείτε...

Ευχαριστώ

Παρεπιμπτόντως μην πείτε τίποτα για ΑΤΙ, δεν τις σκέφτομαι λόγω των όσων βλέπω να γίνονται με τους drivers τους.

Το θεμα ειναι ποσα θελεις να δωσεις. Τωρα ειναι καλη εποχη απο αποψη τιμων και για GTX280. Αλλιως οι καινουργιες απο τον φθινόπωρο μαλλον(και πιο ακριβα φυσικα).

Εγω Σεπτεμβριο θα χτυπησω καινουργια...η 260 η 275gtx..τωρα δεν με συμφερει να παρω..;)

3 χρονακια με την 8800 φτανει νταξει..θρυλικη καρτα απλα..:hehe:

4850 / 70 for now and wait for dx11 cards, but if you already have a 8800gtx, don't buy ANY card in the market now, wait for gtx300 / hd5870 ;)

τα Ελληνικα δεν σου κανουν σαν γλωσσα Nick-firestorm?

Παρεπιμπτόντως μην πείτε τίποτα για ΑΤΙ, δεν τις σκέφτομαι λόγω των όσων βλέπω να γίνονται με τους drivers τους.

Αλήθεια τι γίνεται με τους drivers της ΑΤΙ?Εγώ μόνο ΑΤΙ έχω και ποτέ δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

καλυτερα περιμενε μεχρι τοτε με τη 8800 εισαι καλυμμενος αν αλλαξεις οθονη η βγει κανενα περιεργο παιχνιδι τοτε βλεπεις παντως τα ιδια χρηματα θα χαλασεις οπως και να εχει απλα οσο περιμενεις θα παρεις κατι καλυτερο οσο για drivers και η nvidia κανει νερα τελευταια (185.85)

δεν υπαρχει ποτε "καλος καιρος" για αγορα καρτας γραφικων! απλα υπαρχει σωστο timing! αμα την θες (απ οτι λες ομως δεν σε καιει κιολας) παρτην αλλα αν σε παει να περιμενεις τοτε δες και τι θα φερουν οι καινουργιες καρτες στο τραπεζι...μπορει να αξιζουν, μπορει και οχι!!! μην κανεις δηλαδη αναβαθμιση απλα για να κανεις!!! το κανα και γω καποτε και καταλαβα πως ειναι πεταμενα λεφτα για μικροβελτιωσεις και κορεσμο του καταναλωτισμου μου:laughing:

4850 / 70 for now and wait for dx11 cards, but if you already have a 8800gtx, don't buy ANY card in the market now, wait for gtx300 / hd5870 ;)
τα Ελληνικα δεν σου κανουν σαν γλωσσα Nick-firestorm?

μπορει να δινει για proficiency και κανει practise :whistle2:

μπορει να δινει για proficiency και κανει practise :whistle2:

you mean practice :p

ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να σου εγγυηθει για το αν θα αξιζει η αναμονη ή οχι, μονο στην πραξη θα φανει αυτο, αλλοι κανανε υπομονη και αντι να τα δωσουν σε 7900/1900 περιμενανε λιγους μηνες εξτρα, δωσανε καποια λεφτα παραπανω πηρανε 8800gtx/gts και σχεδον 3χρονια μετα ακομα μια χαρα κρατανε, αλλοι περιμενανε για R600 ενω ηδη ηχανε βγει οι 8800 και οταν τελικα βγηκε το R600 πηρανε τα παπακια :p

Αν ΔΕΝ έχεις θέμα άραξε, αν σε τρωει να αλλάξεις, τότε χτύπα μια φθηνή 260-216, (όπως έκανα εγώ πχ που ήθελα να αλλάξω την 8800 μου), ή μια 280, ή κάνε o/c στην 260 σου και κάντην σαν 280 ;)

Δεν θα έσκαγα αν ήμουν στην θέση σου λεφτά για 275/285 κλπ αφού δεν την χρειάζεσαι.

Πάντως ΜΗΝ είσαι αρνητικός με τις ΑΤΙ, δεν παίζει θέμα με drivers πλέων, και σε bang for buck είναι μπροστά από τις nvidia.

Αν ΔΕΝ έχεις θέμα άραξε, αν σε τρωει να αλλάξεις, τότε χτύπα μια φθηνή 260-216, (όπως έκανα εγώ πχ που ήθελα να αλλάξω την 8800 μου), ή μια 280, ή κάνε o/c στην 260 σου και κάντην σαν 280 ;)

Δεν θα έσκαγα αν ήμουν στην θέση σου λεφτά για 275/285 κλπ αφού δεν την χρειάζεσαι.

Πάντως ΜΗΝ είσαι αρνητικός με τις ΑΤΙ, δεν παίζει θέμα με drivers πλέων, και σε bang for buck είναι μπροστά από τις nvidia.

πολυ σωστα!

επισης μπορει να "κτυπησει" δυο 4770, να τις βαλει σε crossfire και να εχει μια χαρα επιδοσεις.Αν ψαξει στο net μπορει να βρει διαφορα review στα οποια φαινεται να εχει μεχρι και 20% παραπανω, επιδοσεις σε συγκριση με την gtx 285 , φυσικα με χαμηλοτερη καταναλωση αλλα και κοστος αγορας.παντως και η 4870 χ2 ειναι εξισου καλη,φθηνη και με ωριμους drivers τωρα πια,οποτε δεν νομιζω να αντιμετωπισει κανενα προβλημα.

Εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου φίλε μου. Αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις μερικές εκπτώσεις στα ''φίλτρα'', τότε μπορείς να περιμένεις την επόμενη γεννιά. Εγω δεν ήμουν και έτσι πήγα σε GTX285 από 8800gt. Και εγω σε 1680Χ1050 παίζω και σίγουρα δε την κρίνεις απαραίτητη ή ορθολογική την αγορά που έκανα. Είπαμε όμως, τα φίλτρα..

Προσωπικά θεωρώ ότι δεν αξίζει η αναβάθμιση σε 260. Κοίτα από 280 και πάνω.

-Tην διαφορα θα την δεις απο 8800 gtx σε 280 gtx.

-Το θεμα ειναι τι θελεις εσυ απο τα παιχνιδια και σε τι αναλυση παιζεις.

-Προσωπικα εγω βολευτικα με την 295 (1920χ1200+χ8ΑΑ+Χ16ΑΑ) = 60 fps στο 99,9% των παιχνιδιων και θα περιμενω την 395 gtx να αγορασω μιας και η 380 Gtx θα ειναι καπου κοντα σε επιδοσεις με την 295 gtx (20% το πολυ πανω) που για εμενα δεν δικαιολογει την αγορα της οταν εχεις μια 295. Καλα μπορει να πεσω και εξω δεν το ξερω...θα δουμε!

-Παντως το βημα απο 280 gtx που ειχα σε 295 gtx με εντυπωσιασε σχεδον σε ολα τα παιχνιδια!

-Εαν πας απο 8800 gtx σε 295 gtx ετοιμασου για μεγαλη διαφορα αποδοσης!!!!! Εγω το προτεινω εαν εχεις τα φραγκα!!!! Παντως προυποθεση το λιγοτερο 24αρι μονιτορ με 1920χ1200 αλλιως πεταμενα λεφτα!!!

Η τελικη αγορα δικια σου, κατσε ζυγισε τα καλα, δες τι θελεις και πως να παιζεις, αν μπορεις να περιμενεις, ειναι πολλα οπως κσταλαβαινεις.

Το θεμα ειναι ποσα θελεις να δωσεις. Τωρα ειναι καλη εποχη απο αποψη τιμων και για GTX280. Αλλιως οι καινουργιες απο τον φθινόπωρο μαλλον(και πιο ακριβα φυσικα).

Οντως αυτη τη περιοδο η GTX280 (που με λιγο κλοκαρισμα πιανει την stock 285)

με την τιμη που κυκλοφορει ειναι πραγματικα κορυφαια λυση

θεωρω οτι οσοι την εχουν καιρο θα συμφωνησουν οτι απο πλευρας διαρκειας μοιαζει αρκετα με τις 8800gtx

ειδικα για την αναλυση σου 1680*1050 δεν θα εχεις κανενα προβλημα

(οχι πως σε 1920 θα χεις αλλα λεμε τωρα)

εαν και οταν αναβαθμισεις σε κανενα 24αρι+ monitor... το ξαναμελετας το θεμα

(αν παιζεις σε μητρικη με δυνατοτητα SLi, τσιμπας αλλη μια σε τιμη χωμα και εισαι μια χαρα)

Οντως αυτη τη περιοδο η GTX280 (που με λιγο κλοκαρισμα πιανει την stock 285)

με την τιμη που κυκλοφορει ειναι πραγματικα κορυφαια λυση

τι εννοεις στην τιμη που κυκλοφορει? η πιο φτηνη gtx280 που βρηκα ειναι στα 250 και μετα παει 280 (οσο δηλαδη και η πιο φτηνη gtx285)! δεν δικαιολογω την αγορα της gtx280 αντι της gtx285 με αυτες τις τιμες και ας εχουνε και ελαχιστη διαφορα αποδοσης!

τι εννοεις στην τιμη που κυκλοφορει? η πιο φτηνη gtx280 που βρηκα ειναι στα 250 και μετα παει 280 (οσο δηλαδη και η πιο φτηνη gtx285)! δεν δικαιολογω την αγορα της gtx280 αντι της gtx285 με αυτες τις τιμες και ας εχουνε και ελαχιστη διαφορα αποδοσης!

oxι, εννοουσα στα 21χ και 239 που επαιξε προσφατα

ή στα ~180/200 μιας ελαφρως μεταχειρισμενης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.