Jump to content

Ποδαράκια υπολογιστή

tonyspanos

Recommended Posts

ποδαράκια, ροδάκια κτλπ μπορείς να βρείς σε καταστήματα "φτιαξτο μόνος σου" ,praktiker, leroy κοκ.

αλλιώς θα μπορούσες να δοκιμάσεις να βάλεις το τροφοδοτικό ανάποδα, να τραβάει δηλαδή αέρα μέσα από το κουτί και να τον στέλνει έξω.

Ακόμα και σε κάποιο μαγαζί στην γειτονία σου να πας που πουλάει σιδηρικά θα βρεις ότι θες σκέψου αν σε βολεύουν και τα ρόδακα (είναι συχνά χρήσιμα)

εγω εβαλα σε ενα παρομοιο ροδακια μαυρα τεσσαρια μπορεις να βαλεις και μεγαλυτερα αναλογα το υψος που θελεις αλλη λυση ειναι τα λαστιχα που βαζουν στα ποδια των καρεκλων με κολλα η μετατροπη βιδωτα ακομα απο κανενα φιλο απο παλιο κουτι κατι που να σου κανει

ροδάκια δεν βάζω γιατί τον έχω πάνω στο γραφείο μου. Θα ψάξω όμως αυτά για τις καρέκλες... θα σας πω μόλις κάνω έρυνα αγοράς...

τελικά κόστος 0€. Γύρισμα το τροφοδοτικό ανάποδα και το κρατάνε στην θέση του πρόχειρα το βάρος του και τα καλώδια μέχρι να βρώ χρόνο για 2 τρύπες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.