jasondr Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2009 Καλησπέρα παιδιά,έχω το εξής πρόβλημα.Προ 3 ημερών μετέφερα από την ψηφιακή μου μηχανή κάποιες φωτογραφίες και βίντεο,όλα τα αρχεία είναι εντάξει εκτός από ένα video το οποίο απο την στιγμή που το έβαλα στον υπολογιστή δεν μπορεί να διαγραφεί να μετονομαστεί και γενικός να υποστεί το οτιδήποτε,οποιαδήποτε ενεργεία οδηγεί σε κόλλημα και πρέπει να το κλίνω μέσο control panel.Αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι μπορεί να είναι ας βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Μάϊος 25, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 Σε τι format είναι το αρχείο? Μήπως είναι προστατευμένο με κάποιο τρόπο από την κάμερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Μάϊος 25, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 Δοκίμασε το Unlocker, τα καθαρίζει κάτι τέτοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 25, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 Μηπως χρησιμοποιειται απο καποιο προγραμμα ???Αν ειναι δοκιμασε να μπεις και σε safe mode να το σβησεις απο κει !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάϊος 26, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2009 Αυτό που έκανα παλιά ήταν το εξής: -CTRL-Alt-Delete και από τις διεργασίες σκότωνα τον explorer... -Έβγαζε μόνο την οθόνη με το wallpeper. -Πάλι CTRL-Alt-Delete και έτρεχα cmd (command mode) για να ανοίξω το τερματικό. -Πήγαινα στο σημείο που ήταν το αρχείο και το διέγραφα. -Τέλος, έβγαινα από το τερματιό (exit) και πάλι με CTRL-Alt-Delete έτρεχα τον explorer ή έκανα reboot. Για να μην μπλέκεις με τα παραπάνω όμως, βρες ένα πρόγραμμα σαν το Unlocker και καθάρισες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάϊος 26, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2009 Δοκίμασε το Unlocker, τα καθαρίζει κάτι τέτοια.To χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος! :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasondr Μάϊος 26, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους σας το unlocker έκανε δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.