dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2009 "NEW YORK — Hands cramping up from too many video games? How about controlling games with your thoughts instead? Later this year, Emotiv Systems Inc. plans to start selling the $299 EPOC neuroheadset to let you do just that. The headset's sensors are designed to detect conscious thoughts and expressions as well as "non-conscious emotions" by reading electrical signals around the brain, says the company, which demonstrated the wireless gadget at the Game Developers Conference in San Francisco. The company, which unveiled a prototype last year, says the headset can detect emotions such as anger, excitement and tension, as well as facial expressions and cognitive actions like pushing and pulling objects." Ποιος ξέρει k έχει ασχοληθεί m' αυτό το θέμα? (((πηγή)))
SirDiman Μάϊος 26, 2009 #2 Μάϊος 26, 2009 http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/nia-neural_impulse_actuator
geogeoland Μάϊος 26, 2009 #3 Μάϊος 26, 2009 Ρε αν δεν έχεις το πληκτρολόγιο εκεί να το κάνεις λιώμα κάτω απ' τα χέρια σου σε κάθε frag, δεν λέει το παιχνίδι... ...Αν τώρα μαζί με το "brain helmet" σου κάνουν και ένα κράνος εικονικής πραγματικότητας, να γυρνάει η οθόνη όπου κοιτάζεις κι έτσ', τότε αλλάζει.
neuromancer Μάϊος 26, 2009 #4 Μάϊος 26, 2009 καλή τεχνολογία για άτομα με προβλήματα στα άνω άκρα - όχι μόνο για gaming βέβαια
voudas Μάϊος 27, 2009 #6 Μάϊος 27, 2009 http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/nia-neural_impulse_actuator καλά αυτό επειδή το έχω, δεν είναι κ τόσο εξωτική τεχνολογία...
dunkel_Stern Μάϊος 27, 2009 Author #7 Μάϊος 27, 2009 καλά αυτό επειδή το έχω, δεν είναι κ τόσο εξωτική τεχνολογία...έχει πλακα πάντως......any way τι λέει καλο είναι αξίζει η είναι ακόμα πολύ ανώριμη τεχνολογία?
SirDiman Μάϊος 27, 2009 #8 Μάϊος 27, 2009 καλά αυτό επειδή το έχω, δεν είναι κ τόσο εξωτική τεχνολογία... Δεν μας κανεις ενα tutorial τοτε ?
voudas Μάϊος 27, 2009 #9 Μάϊος 27, 2009 το έχω κανα χρόνο για review κ καλά αλλά μας έχει φάει το τρέξιμο...θα το κάνω όμως...:tongue:
SirDiman Μάϊος 27, 2009 #10 Μάϊος 27, 2009 Δουλευει σε παιχνιδια ή μας δουλεύουν ? :to_pick_ones_nose:Αν ναι ποια εχεις δοκιμάσει ?
voudas Μάϊος 27, 2009 #11 Μάϊος 27, 2009 Δουλευει σε παιχνιδια ή μας δουλεύουν ? :to_pick_ones_nose:Αν ναι ποια εχεις δοκιμάσει ?το "ping pong" του software του έχω παίξει κ cs 1.6...πιο πολύ κίνηση πιάνει παρά κάτι άλλο...
dunkel_Stern Μάϊος 27, 2009 Author #13 Μάϊος 27, 2009 το "ping pong" του software του έχω παίξει κ cs 1.6...πιο πολύ κίνηση πιάνει παρά κάτι άλλο...δηλαδή?
voudas Μάϊος 27, 2009 #14 Μάϊος 27, 2009 δηλαδή?δλδ πχ το mouse click βολευει να το ορίσεις συνήθως στο "σφίξιμο των δοντιών"... γτ σφίγγουν τα μηνίγγια δίπλα στα μάτια κ διαστέλλεται η συσκευή κ το πιάνει... για τους άλλους που σε βλέπουν είναι magic αλλά στην ουσία δεν είναι διάβασμα σκέψης αλλά κίνηση,,,
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.