Jump to content

Xp format

Ekrizoths

Recommended Posts

Καλημερα παιδες. Εχω να κανω μια ερωτηση. Θελω να κανω μια φρεσκια εγκατασταση των XP αλλα παραλληλα θελω το συστημα να μην χασει το Raid 0 που εχει τωρα. Floppy δεν εχω επανω οποτε εδω ειναι που ρωταω εαν απο usb stick μπορει το συστημα να διαβασει τους Drivers. Στα Vista γινετε κανονικα αλλα στα ΧP????:wassat::wassat::wassat:

Δεν το κανω επειδει βαριεμε αλλα γιατι βρισκομαι στον εργασιακο μου χωρο και με κοινιγαει ο "μεγαλος" να τελειωνω και ειλικρινα δεν εχω καθολου χρονο για να Βρω την καταληλη ενωτητα.

Ας μου απαντησετε εδο και μετα το μεταφερει καποιος Admin εκει που πρεπει.

Δεν το κανω επειδει βαριεμε αλλα γιατι βρισκομαι στον εργασιακο μου χωρο και με κοινιγαει ο "μεγαλος" να τελειωνω και ειλικρινα δεν εχω καθολου χρονο για να Βρω την καταληλη ενωτητα.

Ας μου απαντησετε εδο και μετα το μεταφερει καποιος Admin εκει που πρεπει.

μη σου φανει περιεργο τοτε αν δε σου απαντανε επειδη "βαριουντε"

τι αλλο θα ακουσουμε...........

Οκ GoMar (ΓοΜαρ...) αλλα νομιζω μια απαντηση (εαν γνωριζεις φυσικα) και μετα ακολουθουμενη απο μια υποδυξη θα ηταν σαφεστατα πιο αποδοτηκη απο το να ειρωνευεσε....

Βρες ενα floppy ή μεσω του nlite με το να φορτωσεις τους οδηγους σε ενα καινουργιο cd των windows....και δεν χαλαει το raid απο το format !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.