Jump to content

Asus 295gtx

firekiller

Recommended Posts

Κοιτάχτε εδώ

Case:CM Cosmos S(http://www.plaisio.gr/productrmapreview.aspx?product=1084534&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE12C6F42F5763BD066E50F24713A31CC29CF7AD7D731D315D36FDD8BE79B7BB55B70ACF2E194A871EE32887B4CC5628060CC8CA7643CB795CA9DDC562AEBDEB2BAC44D6F0A3B77A58FA3DE1BC0CD6AF372710C78A2AA6919F2B22EF07F12B164BA7FB71404B29D428810EF34F1BB30CAA8F29CB7B284E4096)146e

PSU:Silverstone Olympia PSU (1000W) 139e

Graphics Card:Asus 295gtx 433e

Monitor:LG W2361V-PF TFT Monitor 23 229e

ram:Corsair 4GB DDR2-800 Ram Kit (2 x 2GB, PC2 6400, 4-4-4-12, TWIN2X4096-6400C4DHX)34e

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Ρε παλικάρι μου χρυσό ,γιατί δεν διαβάζεις τι σου προτείνουν τα παιδιά που ξέρουνε πέντε πράγματα παραπάνω?

Η αλλαγή που λες δεν αξίζει με την καμία.Πέταμα λεφτών άσκοπα θα είναι.Σε ανάλυση που λες ότι θα παίζει η 285 παίζει τέλεια εκεί και δεν έχεις πρόβλημα.Η 295 θα μπουκώνει πολύ περισσότερο λόγω Q6600.Όσο για τα bench που λες πιο πριν,δεν το συζυτάω κάν.Όσο και να παλεύεις με τον Q6600 και δεύτερη 295 να βάλεις πάλι μια τρύπα στο νερό θα κάνεις.

Γι'αυτό επένδυσε σωστά τα λεφτουδάκια σου πούλα και το παλιό σου σύστημα σε μια λογική τιμή και είσαι άρχοντας.

Έχουμε λοιπόν.1000€ budget + 110€ o Q6600 + 30€ 8600GT + 50€ η μητιρκή + 10€ οι μνήμες φτάσαμε σχεδόν τα 1200€

attachment.php?attachmentid=35219&stc=1&d=1243257947

ΟΜG βγήκε....??

post-5782-1416073991,3427_thumb.jpg

Βρε παιδί τίποτα δεν έχει μια χαρά....αλλά όταν μου λες για benching.....τι να σκεφτώ;

Τέλοσπάντων εγώ το ξαναλέω αν είχα τα λεφτά αυτά θα πήγαινα σε i7, αλλιώς θα περίμενα να μαζέψω πιο πολλά για να πάω....:D

Βρε παιδί τίποτα δεν έχει μια χαρά....αλλά όταν μου λες για benching.....τι να σκεφτώ;

Τέλοσπάντων εγώ το ξαναλέω αν είχα τα λεφτά αυτά θα πήγαινα σε i7, αλλιώς θα περίμενα να μαζέψω πιο πολλά για να πάω....:D

ok με πείσατε(για το θέμα κάρτας+μνήμης+θήκης) αλλά αν δεν ήθελα να αλλάξω cpu τι γίνεται?14χρονών είμαι περσινός υπολογιστής,ο πατέρας μου τι θα πει αν μάθει ότι άλλαξα cpu απο την στιγμή που ήταν ο λόγος που τον πήρα(τον υπολογιστή):suicide2::wall:

:help::man_in_love::weep::sick::fist::tomato::whip::o:hm::toomuchne:fie:

ο,τι ειπε....αφου θες κατι για benches πρεπει να δωσεις και κατι παραπανω(αλλιως ολοι θα ειχαν τρελα σκορ)!

i7 o/ced, μια (ή και 2) gtx295 και ξερο ψωμι!:T:

ok με πείσατε(για το θέμα κάρτας+μνήμης+θήκης) αλλά αν δεν ήθελα να αλλάξω cpu τι γίνεται?14χρονών είμαι περσινός υπολογιστής,ο πατέρας μου τι θα πει αν μάθει ότι άλλαξα cpu απο την στιγμή που ήταν ο λόγος που τον πήρα(τον υπολογιστή):suicide2::wall:

:help::man_in_love::weep::sick::fist::tomato::whip::o:hm::toomuchne:fie:

Aν είναι έτσι πάσο.....

Από ότι καταλαβαίνω σε λίγο ξεκινάν μαθήματα, εξετάσεις οπότε ο χρόνος για το pc λιγοστεύει....Άρα για κανά παιχνίδι σε βλέπω να κάθεσαι να παίζεις.....οπότε πάρε μαι 4890 ή μια GTX275 να παίζεις τα games σου και όταν τελειώσεις με τα μαθήματα κάνεις την μεγάλη αναβάθμιση:D

Υπ' όψιν ότι με ό,τι έχεις μπορείς να benchάρεις....:hehe:

Aν είναι έτσι πάσο.....

Από ότι καταλαβαίνω σε λίγο ξεκινάν μαθήματα, εξετάσεις οπότε ο χρόνος για το pc λιγοστεύει....Άρα για κανά παιχνίδι σε βλέπω να κάθεσαι να παίζεις.....οπότε πάρε μαι 4890 ή μια GTX275 να παίζεις τα games σου και όταν τελειώσεις με τα μαθήματα κάνεις την μεγάλη αναβάθμιση:D

Υπ' όψιν ότι με ό,τι έχεις μπορείς να benchάρεις....:hehe:

Γι'αυτό λέω με λίγο o/c και την 295 κανά score δεν κάνω?

Ρε αφήστε το παιδάκι να ανοίξει κανα βιβλίο - που θα του πληρώνει και κάθε χρόνο καινούριο pc από τα 14 ο μπαμπάς για να...benchάρει.:nono:

Ρε αφήστε το παιδάκι να ανοίξει κανα βιβλίο - που θα του πληρώνει και κάθε χρόνο καινούριο pc από τα 14 ο μπαμπάς για να...benchάρει.:nono:

Γιατί η 295 σε 1920χ1200 καλή δεν είναι τι πρόβλημα θα έχει με τον q6600 στα παιχνίδια κυρίως και έπειτα στα bench?

Εγω θα πω να πας σε Phenom II, benchareis και με εκεινον..με αερα πανε 3.8+

Διοτι οπως και να το κανουμε με τον Q6600 δεν μπορεις να benchαρεις και τοσο( :weep: )

Για να κανεις το κεφι σου ειναι μια χαρα... Εισαι 14 χρονον Δεν νομιζω να χρειαζεσαι τοσο εναν i7, δεν θα σου προσφερει τιποτα παραπανω...!

Απλα Τσιμπα μια Οθονουλα γιατι με την 15αρα στραβωνεσαι , μια GTX 280 Η GTX 285 'Η ακομα καλυτερα για να εχεις αναπτυξουλα στο pc σου μια 4870/4890 με προυποθεση πως αργοτερα χωνεις αλλη μια στο pc σου.. :fun:

Αυτη ειναι η TOP επιλογη για εναν 14χρονο μαθητη σαν και εσενα...! Να κανεις και το κεφι σου με το benching και απο ολα :)

Για να μαθεις ξεκινας απο τα χαμηλα..στο τελος πας στα ''μεγαλα'' και δυσκολα..Ετσι παει..Ξεκινα απο Phenom II που εχουν καλο O/c και σε λιγα χρονια το αλλαζεις το pc :p

εξετάσεις οπότε ο χρόνος για το pc λιγοστεύει

Οταν θελουμε να παιξουμε βρισκουμε παντα χρονο Σοφοκλή :p

Γιατί η 295 σε 1920χ1200 καλή δεν είναι τι πρόβλημα θα έχει με τον q6600 στα παιχνίδια κυρίως και έπειτα στα bench?

Να στο θέσω απλά.Είναι σαν να έχεις Γιούγκο και να θες να βάλεις κινιτήρα απο Ferrari για να χώνεσαι στα λιμανάκια στις στροφές.Πολύ απλά θα σκοτωθείς.:suicide:

Οπως σου είπανε πολύ σωστά οι απο πάνω πάρε μαι 4890-280-285 και θα είσαι μια χαρά.....

Να στο θέσω απλά.Είναι σαν να έχεις Γιούγκο και να θες να βάλεις κινιτήρα απο Ferrari για να χώνεσαι στα λιμανάκια στις στροφές.Πολύ απλά θα σκοτωθείς.:suicide:

Οπως σου είπανε πολύ σωστά οι απο πάνω πάρε μαι 4890-280-285 και θα είσαι μια χαρά.....

απο ποτε τα παραπανω fps σκοτωνουνε??

απο ποτε τα παραπανω fps σκοτωνουνε??

Καποιες φορες πολυ απλα δεν τα χρειαζομαστε...:flower:

Εγω παιζω τα παντα με 4870 1gb σε 1920x1080 ;)

Και δεν τρελενομαι που θα παιξω crysis χωρις φιλτρα..:upside:

Καποιες φορες πολυ απλα δεν τα χρειαζομαστε...:flower:

Εγω παιζω τα παντα με 4870 1gb σε 1920x1080 ;)

Και δεν τρελενομαι που θα παιξω crysis χωρις φιλτρα..:upside:

κι εγω 4870 1gb εχω αλλα η καρτα τα εφτυσε στο final boss στο crysis και crysis warhead οπου ακομη και χωρις φιλτρα εβγαζε 15 fps max σε 1280χ1024, επισης ειδα την καρτα να γονατιζει στο company of heroes 2 στις πιστες που εβρεχε (30fps max και πολλα κολληματα) και μιλαμε για παιχνιδια 2ετιας...αρα με 4870 δεν παιζεις τα παντα απλα παιζεις ανετα 19 στα 20 απο αυτα που εχουνε κυκλοφορησει, οποιος θελει να παιζει τα παντα η κυνηγαει benches 295

κι εγω 4870 1gb εχω αλλα η καρτα τα εφτυσε στο final boss στο crysis και crysis warhead οπου ακομη και χωρις φιλτρα εβγαζε 15 fps max σε 1280χ1024, επισης ειδα την καρτα να γονατιζει στο company of heroes 2 στις πιστες που εβρεχε (30fps max και πολλα κολληματα) και μιλαμε για παιχνιδια 2ετιας...αρα με 4870 δεν παιζεις τα παντα απλα παιζεις ανετα 19 στα 20 απο αυτα που εχουνε κυκλοφορησει, οποιος θελει να παιζει τα παντα η κυνηγαει benches 295

Λοιπον..Τα παιχνιδια που παιζω εγω τα παιζει μια χαρα..δεν εχω παραπονο κανενα...το Crysis δεν μου αρεσε και δεν το παιζω(και να πω την αληθεια δεν θυμαμαι αν το επαιξα στην 24αρα που εχω τωρα Η στην 17αρα την παλια)..λιγο το επαιξα και για εμενα μονο τα γραφικα αξιζαν..το story λιγο που επαιξα με κουρασε και ηταν βαρετο...

Τα παιχνιδια που παιζω εγω ειναι κυριως CoD,gta,pro και κανενα racing καλο (αμα βγει)

Αν δεν διαβασες καλα το παιδι ειναι 14 χρονον..απειρος στο χωρο του benching και tweaking οποτε με μια 4890/280/285 και με τα πραγματα που του προτεινω τα παιζει(τα games) και με πειραματισμους μαθαινει τι εστι bench κτλπ! Αργοτερα παιρνει κατι καλυτερο αμα δεν τον καλυπτει το hardware του..;)

Και εγω οταν αρχισα να ασχολουμαι με o/c και bench κτλπ ειχα καταπορωθει και μου αρεσε..αλλα πλεον τα σταματισα. (προς το παρον)

Λογικο pitsiriko και εγω ψιλοσταματησα, βεβαια μεχρι να παρουμε νεα παιχνιδακια για να τα λιωσουμε στο oc....

Κανεις oc με το hardware στην αρχη, ψαχνεις τα ορια , αλλα μετα ψαχνεις ενα καλο oc αλλα συναμα και σταθερο για 24/7 ..... πλιν crysis και αν δεν εχεις μανια να βαζεις τρελα φιλτρα, οποιαδηποτε καρτα στα 250 ευρω φυσαει με τα τωρινα παιχνιδια...

Λογικο pitsiriko και εγω ψιλοσταματησα, βεβαια μεχρι να παρουμε νεα παιχνιδακια για να τα λιωσουμε στο oc....

Κανεις oc με το hardware στην αρχη, ψαχνεις τα ορια , αλλα μετα ψαχνεις ενα καλο oc αλλα συναμα και σταθερο για 24/7 ..... πλιν crysis και αν δεν εχεις μανια να βαζεις τρελα φιλτρα, οποιαδηποτε καρτα στα 250 ευρω φυσαει με τα τωρινα παιχνιδια...

ok θα πάρω την 285 έτσι?

τι οθόνη?

και τι άλλο?

attachment.php?attachmentid=35219&stc=1&d=1243257947

Και έχεις και την αιχμή της τεχνολογίας και ένα σύστημα που θα σου δώσει και μερικά ποντάκια στο hwbot

ok θα πάρω την 285 έτσι?

Και γιατί να μην πάρεις την GTX280 που είναι και φθηνότερη και να γλητώσεις και λεφτά, να κάνεις ένα overclock και το πολύ πολύ να περάσεις και ένα EVGA voltage tuner και ανεβάζεις τάση και κάνεις και μεγαλύτερο clock και να είσαι άρχοντας?Σαν να έχεις μία 285 και με το voltage tuner θα πάει και πιο πάνω από την 285.Στο λέω εκ πείρας.Δλδ μπορεί να έχω την 285 και να είμαι υπερευχαριστημένος αλλά για αυτήν δεν παίζει το EVGA voltage tuner και έτσι η 280 μπορεί να περάσει με αυτό το πρόγραμμα και o\c την 285.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.