Jump to content

Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

Lakisss

Recommended Posts

Πωπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Ακόμη και όταν δε έχω χρόνο για τίποτα, πάντα θα θέλω να μπω να δω το εγχείρημά σου πώς τα πάει. Και κάθε φορά ξεπερνάς κάθε προσδοκία.

Nα ρωτησω κατι....

Στο ADW 2009 ο υπολογιστης που ηταν μεσα στο ενυδρειο, κολυμπαγε στο λαδι αν θυμαμαι....

Τι λαδι ειναι αυτο, τι ιξωδες και που το βρισκουμε?

Προφανως ειναι λεπτορευστο και αχρωμο αν δεν κανω λαθος.

Lakisss ολο και πιο ωραιο γινεται το κουτακι σου.Μπραβο και παλι!Πιο πολυ ομως επειδη ειναι το πρωτο σου mod σε pc και μοιαζει σαν να χεις κανει αλλα τοσα στο παρελθον. :T::T:

Nα ρωτησω κατι....

Στο ADW 2009 ο υπολογιστης που ηταν μεσα στο ενυδρειο, κολυμπαγε στο λαδι αν θυμαμαι....

Τι λαδι ειναι αυτο, τι ιξωδες και που το βρισκουμε?

Προφανως ειναι λεπτορευστο και αχρωμο αν δεν κανω λαθος.

DON'T DO IT PHEDON!

• Like 3

Part -30. CPU/GPU Temp. meter power supply.

Σειρα να παρουν ρευμα οι μετρητες του cpu και gpu.

Κονεκτορας διαθεσιμος στο psu με εξοδο 5.5volt δεν υπαρχει, η σκεψη να ''κλεψω'' απο το 24πινο του mobo

απορριφθηκε, οποτε πρεπει να φτιαχτει ενα απλο κυκλωματακι απο 12 στα 5 Volts.

Στα πλαισια του γνωστου μαζοχισμου που με διακρινει..:sarcastic:..σκεφτηκα να παω την εφαρμογη ενα βημα παραπερα,

να πειραματιστω, και οτι ηθελε προκυψει.... (ελπιζω να μου κατσει).

Αρχικα κοπηκε ενας σωληνας plexi μικρου μηκους, μαζι με το καπακι του.

1001611v.jpg

Το καπακι τρυπηθηκε στο κεντρο, και βιδωθηκε σε μια βαση δισκου κοπης του dremmel για να αποκτησει

ομαλη επιφανεια.

1001612i.jpg

Το κομματι γυαλιστηκε και ανοιχτηκε στο κεντρο του μια τρυπα, ενω εγινε και μια πατουρα με φρεζακι.

1001614.jpg

1001620.jpg

Παμε στην κολληση του σωληνα με του κομματιου. Τα δυο μερη κεντραριστηκαν.

1001628i.jpg

Λεπτομερειες της διαδικασιας της κολλησης.

Ελαχιστη κολλα καθε φορα με κεκλιμενη την επιφανεια, ωστε η κολλα να τρεξει κατα μηκος της γραμμης.

Κολλαμε παντα κατακορυφα, και κατι που ανακαλυψα μονος μου.

Εχω ''φαει'' μπροστα την μυτη της βελονας ''ενα τικ'' με το dremel για να ισιωσει. Ετσι δεν ασκεις καθολου πιεση στο εμβολο πισω, και απλα οταν την ακουμπας βγαινει η κολλα.

Ακουμπας-βγαζει, την τραβας-σταματά, και ετσι εχεις το μυαλο σου μονο στο σημειο που κολλάς χωρις να λερωνεις....

1001621u.jpg

Η καλυτερη και καθαροτερη κολληση που εχω κανει απ 'την αρχη του project, στο πιο καθοριστικο σημειο.

Αν δεν εχετε καταλαβει ακομα, προσπαθω να φτιαξω ενα tank.

1001624f.jpg

1001639a.jpg

1001640.jpg

Στη συνεχεια απο ενα βουλκανιζατερ πηρα μια παλια σαμπρελα απο παπι, απ' οπου εκοψα την βαλβιδα.

1001607.jpg

Η βαλβιδα τριφτηκε, αδειασε εσωτερικα και κοπηκε στο επιθυμητο μηκος.

1001610.jpg

1001615.jpg

Η βαλβιδα βιδωθηκε στον πατο του tank.

1001645.jpg

Το tank περασε το πρωτο τεστ στεγανοτητας με επιτυχια χωρις σιλικονη και φλαντζες, απλο βιδωμα.

Το μυστικο της εφαρμογης βρισκεται στην φρεζατη τρυπα στο plexi, αφου η βαλβιδα εχει μια κωνικη πατουρα

γυρω απο την βαση της. Το οτι ισορροπει ειναι επισης ενα σημαδι καλου πατηματος της βαλβιδας.

1001644.jpg

Παμε τωρα για το καπακι στην κορυφη, οπου κοπηκε ενα plexi αντιστοίχων διαστάσεων.

Το κομματι γυαλιστηκε, και ανοιχτηκε στο κεντρο του μια τρυπα διαμετρου 16mm.

1001652.jpg

1001654ht.jpg

1001655k.jpg

Εκανα και ενα προχειρο μονταρισμα, για να παρετε μια γευση της συνεχειας....

1001659ph.jpg

1001658.jpg

1001660g.jpg

• Like 5

ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ

(με την καλή έννοια ε)

φέρε μας τον ψυχίατρο Lakisss.

Προτείνω να βρείτε χρόνο με τον Κοπρίτη να φτιάξετε από κοινού κάνα project να πέσουν πολλά σαγόνια ανά τον κόσμο.:devil:

• Like 2

ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ

(με την καλή έννοια ε)

φέρε μας τον ψυχίατρο Lakisss.

Προτείνω να βρείτε χρόνο με τον Κοπρίτη να φτιάξετε από κοινού κάνα project να πέσουν πολλά σαγόνια ανά τον κόσμο.:devil:

Απλά lol !

Lakissssssssssssssssssssssssssssss για ακόμα μια φορά μας έχεις αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Η GPU είναι τρέλα!!!!!