Jump to content

Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

Lakisss

Recommended Posts

Μπραβο φιλε παρα πολυ ωραιο πολυ σωστη δουλεια και προσοχη στη λεπτομερια μπραβο αλλα και το αρνητικο σχολιο μου ειναι οτι ειναι καπως υπερβολη τοσος καθρεπτης (λεω τωρα εγω) οκ φιλε καλη συνεχεια και συνεχισε να μας εντυπωσιαζεις

Συμφωνώ και γω με τον hatzakis...εντάξει θεός / ημιθεος στις κατασκευές (όπως θετε πείτε το) και ειλικρινά χίλια μπράβο αλλά ο καθρέπτης χρησιμοποιήθηκε σε υπερβολικό βαθμό...γουστα ειναι αυτά και περί ορέξεως ...

Update.

Μερικες νυχτερινες φωτο απο τους fans, οτι καλυτερο πετυχα μετα απο αρκετες ληψεις....

1010944e.jpg

1010950.jpg

1010970.jpg

1010979.jpg

1010968.jpg

hatzakis και sstav εχω πει ξανα, οτι ολοκληρο το project χαρακτηριζεται απο υπερβολη.

Το γουστο ειναι σιγουρα υποκειμενικο, αλλα η υπερβολη ειναι αυτη που καποιες φορες δινει το ξεχωριστο σε κατι, καλο η κακο.....

• Like 4

Εντυπωσιακό και φουτουριστικό μπορώ να πω

Το έγχρωμο πλέξι πρέπει να έχει μία δόση φωσφορίζουσας μπογιάς. Μήπως να σκεφτείς κάτι σε black light για το βράδυ? Πιστεύω θα έδινε υπέροχα αποτελέσματα!

Το κοκκινο plexy ειναι φωσφοριζον, σιγουρα θα εχει καποια ουσια μεσα αλλα δεν ξερω ακριβως τι.

Προσπαθω να μην το παρακανω με τα led, και γινουν ενοχλητικα στο ματι.

Ισως αυτο να ακουγεται περιεργο, αλλα ειναι προσεκτικα τοποθετημενα. Αναλυτικα:

-Στο DVD φωτιζουν ψηλα (ταβανι), δεν πεφτουν στο ματι.

-Το PSU εχει μονο δυο διακριτικα.

-Στον exhaust fan θα παραμενουν κλειστα.

-Στους fans (220mm.-140mm. )των side panels, τα εχω ξηλωσει.

-Στο ran cooler θα μεινουν (μαλλον) κλειστα.

-Στο πατωμα θα δουλευουν.

Το μονο που βγαζει κυριολεκτικα ματι ειναι το HDD activity στο front panel, αλλα θα το περιποιηθω οταν φτασει η ωρα.

Για black light ουτε λογος. Ποτε δεν το συμπαθησα, αλλα δεν νομιζω να ειχε και αποτελεσμα με τοσους καθρεπτες μεσα.

• Like 1

Για black light ουτε λογος. Ποτε δεν το συμπαθησα, αλλα δεν νομιζω να ειχε και αποτελεσμα με τοσους καθρεπτες μεσα.

πρωτα απολα ενα μεγαλη μπραβο για την απιστευτη δουλεια και στο μερακι που εχεις μεχρι τωρα.

Για blacklight οι καθρεπτες που εχεις μεσα δεν θα σε εμποδισουν αλλα αντιθετα λογο αντανακλασης θα κανουν πιο εντονο το εφε μεσα στο κουτι σου.

Part -22. Plexy mouse.

Σημερα ειπα να ασχοληθω με κατι αλλο περαν του κουτιου, το ποντικι.

Δυσκολο το εγχειρημα και για να ειμαι ειλικρινης βλεπω αποτυχια, αλλα ποτε δεν ξερεις...

Το πολυ-πολυ να παρω αλλο, η προσπαθεια μετραει....:)

Το ποντικι ειναι το ακολουθο, της Gigabyte.

1010996.jpg

1010997.jpg

Το εσωτερικο του. Διακρινεται η εδραση του scroll wheel οπου το πανω ακρο του ειναι πολυ σφιχτο, ενω το

κατω εχει τζογο ωστε να πιεζει το κοκινο button πισω του. Δυσκολο το σημειο αυτο....

1010999.jpg

1011002.jpg

1011003.jpg

Το πατωμα του mouse. Αριστερα διακρινεται η πλακετα των πλαινων πληκτρων και του dpi.

Στην δευτερη φωτο ειναι τα πλαινα πλαστικα.

1011005.jpg

1011006.jpg

Αρχικα κοπηκε το πατωμα απο 3mm. plexy διαφανο, στα προτυπα του σχεδιου της Gigabyte.

1011008.jpg

1011009.jpg

Συνεχεια με τα πλαινα απο 3mm. plexy, κοκκινο αυτη την φορα.

Θελω το ποντικι εκτος απο λειτουργικο να ειναι παραλληλα και εργονομικο, γι' αυτο και ακολουθησα τις εργοστασιακες καμπυλες.

Φυσικα και δεν μπορω να τις αποτυπωσω ακριβως, αλλα πιστευω οτι εγιναν αρκετα καλες.

Τα πλαινα μονωθηκαν με χαρτοταινια και πατησαν πανω τους τα plexy, οπου πηραν τις καμπυλες με την βοηθεια ενος heatgun. Για να αποτυπωθουν καλυτερα οι καμπυλες, τα ζεστα plexy πιεστηκαν τοπικα με πετσετα, η οποια περιεργως δεν αφησε σημαδια!!!

1011011.jpg

1011014.jpg

1011016.jpg

Τα πλαινα τελειωμενα.

Αυτα τα κομματια θελουν ιδιατερη προσοχη, γιατι θα καθορισουν την σωστη συναρμολογηση του mouse.

Πρεπει το κοψιμο της καμπυλης να εφαρμοσει καλα με το καπακι, το οποιο θα εφαρμοσει υπο γωνια ωντας καμπύλο και αυτο.

Προς το παρον τα εχω αφησει αγυαλιστα, μεχρι να φτιαχτει το καπακι.

1011017.jpg

1011021.jpg

1011020.jpg

Στη συνεχεια ανοιχτηκε στην βαση η θυρα του laser.

1011022.jpg

Επρεπε να βρεθει τροπος να στηριχτει η πλακετα στο πατωμα.

Αποφασισα να μεγαλωσω δυο υπαρχουσες τρυπες πανω της, και να περασω ψιλη βιδα-παξιμαδι.

Στην μια τρυπα εχω την υποψια οτι η βιδα μαλλον θα βραχυκυκλωνει δυο γραμμες οταν περασει.

Με το ματι δεν φαινεται ετσι....αλλα θα το τσεκαρω με το πολυμετρο και αν ειναι ετσι, θα κοψω το κυκλωμα πριν την βιδα, και θα το γεφυρωσω με καλλωδιο.

1011028.jpg

Φτιαχτηκαν δυο αποστατες παχους 3mm. , και η πλακετα μπηκε στην θεση της.

1011030.jpg

1011031.jpg

Συνεχιζεται...

• Like 1

τι να πώ εγώ σήμερα είδα το topic σου.......και 1000 μπράβο να σου πω είναι πραγματικά λίγα......απίστευτος......... :-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: πολύ κουράγιο πολύ μεράκι.....μπράβο σου........ πρέπει να γίνει sticky πιστεύω......

αχαχαχαχαχ, τι έκανε το παλικάρι οέο!!!!! :man_in_love:

Πραγματικά δεν περίμενα να κάνει τέτοια μόντα σε ποντίκι.

Δεν θέλω να φαντάζομαι το τι θα κάνει την Οθόνη του!!!!:shout::fist: