jimakoZzz Οκτώβριος 2, 2010 #962 Οκτώβριος 2, 2010 φοβερος!μια παρατηρηση,,στα ηχεια εχεις βαλει 4 βασουλεσ ενω η καλυτερη στηριξη ειναι με 3( οπως το τριποδα)Βαζεις 2 μπροστα (σε πιο μεγαλο υψος) και μια πισω στη μεση(λιγο πιο χαμηλα)
Lakisss Οκτώβριος 2, 2010 Author #963 Οκτώβριος 2, 2010 jimakoZzz έγραψε: φοβερος!μια παρατηρηση,,στα ηχεια εχεις βαλει 4 βασουλεσ ενω η καλυτερη στηριξη ειναι με 3( οπως το τριποδα)Βαζεις 2 μπροστα (σε πιο μεγαλο υψος) και μια πισω στη μεση(λιγο πιο χαμηλα)Γιατί με τρείς ακίδες είναι καλύτερη? Ποιά η διαφορά και πού το όφελος?
dmarccos Οκτώβριος 2, 2010 #964 Οκτώβριος 2, 2010 Με 4 ποδαράκια για να σταθεροποιηθεί άψογα πρέπει το έδαφος που θα ακουμπάει να είναι εντελώς επίπεδο και λείο (και τα ποδαράκια πλήρως ευθυγραμμισμένα) αλλιώς μπορεί κάποιο ποδαράκι να μη πατάει καλά και να είναι στον αέρα, αντίθετα με τα τρία είναι πιο εύκολο να είναι σταθερό γιατί σίγουρα θα πατάνε κάτω και τα 3 το ίδιο. Ελπίζω να έγινα κατανοητός
Lakisss Οκτώβριος 2, 2010 Author #965 Οκτώβριος 2, 2010 Είναι ρυθμιζόμενα ώς πρός το ύψος τους, οπότε.... 1
Lakisss Οκτώβριος 2, 2010 Author #966 Οκτώβριος 2, 2010 Επειδή τρέχω και δέν φτάνω, δυστυχώς δέν έχω τον χρόνο να σας παρουσιάσω την κατασκευή των woofers όπως θα ήθελα. Πάρτε όμως μία ιδέα απο κάτι που μόλις τελείωσα, τις πλάτες των καμπινών. Μετα το ADW-2010 θα ακολουθήσει πλήρες φωτογραφικό υλικό. 8
Dant3 Οκτώβριος 2, 2010 #967 Οκτώβριος 2, 2010 :O:O:O:drool::drool::drool::drool::worship::worship::worship::worship:
Seafalco Οκτώβριος 2, 2010 #970 Οκτώβριος 2, 2010 Παίζει να είναι και το "sexy" crossover που έχω δεί!Νικόλα είσαι Θεός!!!!
Seafalco Οκτώβριος 2, 2010 #971 Οκτώβριος 2, 2010 Νίκο τα φύλα του πυρήνα του τσοκ είναι κολημένα με βερνίκι;Και κάτι ακόμα , αφού τον έχεις αφήσει χωρίς οπλισμό από την μία πλευρά , μήπως θα φαινόταν ακόμα καλύτερα , αντί να χρησημοποιήσεις τα "Ε" από εναν "Ε + Ι" πυρήνα , να 'εβαζες τα "Τ" από έναν "Τ+ Π" πυρήνα; (Θα φαινόταν περιμετρικά ο χαλκός του πηνίου)(Βεβαίως έχω πολύ καιρό να δώ τι υπάρχει στην αγορά.)
Spyrious Οκτώβριος 2, 2010 #972 Οκτώβριος 2, 2010 Αυτά τα crossover που έχεις φτιάξει.Είναι ρυθμιζόμενα ή είναι εκ κατασκευής σε κάποια συχνότητα;
Δημοφιλής Δημοσίευση Lakisss Οκτώβριος 3, 2010 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #973 Οκτώβριος 3, 2010 Μακάρι να πάω έτσι αλάνθαστα μέχρι το τέλος....δούλευα μέχρι τέτοια ώρα μόνο και μόνο για να δώ αυτό: Συγνώμη που δέν έχω απαντήσει σε ερωτήσεις και pm. ,αλλά καταλαβαίνετε... 13
Ερνεστος Οκτώβριος 3, 2010 #974 Οκτώβριος 3, 2010 Dant3 έγραψε: :O:O:O:drool::drool::drool::drool::worship::worship::worship::worship: +100000000000000000000 Ακόμα μαζεύω τα σαγόνια μου... ΌΤΙ και να πω θα είναι πολύ λίγο. 1
LiK Οκτώβριος 5, 2010 #976 Οκτώβριος 5, 2010 Συγχαρητηρια και από εμένα.....! Τρομέρη δουλειά και μεράκι για μαστοριλίκια!:worship: Δεν θα αναφερθω σε υπερβολές κλτ, αφού τα πράγματα είναι πολύ υποκειμενικά και η χαρά της εργασίας πάνω στο project τόσο μεγάλη, που μπορεί να ξεπέρασε ακόμη και τον αρχικό σκοπό! Καλή συνέχεια
tsunamis Οκτώβριος 5, 2010 #977 Οκτώβριος 5, 2010 αδερφε δεν παιζεσαι!τι αλλο θα κανεις σπιτι?πολυ καλο παντως!
Δημοφιλής Δημοσίευση Lakisss Οκτώβριος 6, 2010 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #978 Οκτώβριος 6, 2010 Update. Πώς και πώς περίμενα για αυτό το update!!! Εννέα ημέρες σκληρής δουλειάς με τέσσερις ώρες μόλις ύπνο καθημερινά, στα όρια της εξάντλησης... Άγχος, τρέξιμο, κούραση, για να ανταποκριθώ σε έναν στόχο...να παρουσιάσω το ποιό ολοκληρωμένο project ever. Νομίζω ότι αυτή την φορά έθεσα νέα όρια στην δημιουργικότητά μού. Σε όσους αρέσουν οι αριθμοί: -298 τρυπήματα στο δράπανο. -140 ανοίγματα σπειρωμάτων. -160 βίδες. -20 κιλά βάρος έκαστη καμπίνα. Το αποτέλεσμα? Reveal hidden contents Από ήχο? Μαμούν και δέρνουν! Να ευχαριστήσω: -Τον ''γέρο'' που μετα απο 18 χρόνια ακόμα το λέει η ψυχή του, και προσφέρει τις υπηρεσίες του. -Τον Ερνέστο, που ειλικρινά χωρίς αυτόν δέν θα φτιάχνονταν τα woofers. -Tον Κοπρίτη για τις συμβουλές του, και την ιδέα των πλαινών φιλέτων και γραμμάτων. Ερνέστο σε περιμένω το Σ/Κ Αθήνα! See ya on Athens Digital Week 2010! 19
Seafalco Οκτώβριος 6, 2010 #979 Οκτώβριος 6, 2010 Νίκο μας έχεις αφήσει να χάσκουμε!Περιμένουμε και video , αννοείται για όσους δεν θα τα καταφέρουν να έρθουν στην ADW.Όσο για μένα θα τα πούμε από κοντά και θα το ακούσουμε.Και πάλι το μπράβο δεν λέει τίποτα!!
Ερνεστος Οκτώβριος 6, 2010 #980 Οκτώβριος 6, 2010 Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! ! ! Μιλάμε για πραγματικό σοκ να τα βλέπεις όλα μαζί, δεν υπάρχει σχόλιο που δεν έχει ήδη ειπωθεί.Τα θερμά σου συγχαρητήρια, Νίκο! Καλή επιτυχία στο Show! 2
Recommended Posts