Nephiλiμ Απρίλιος 20, 2010 #721 Απρίλιος 20, 2010 Αυτο το Wenol που το βρισκουμε?Αφου δεν μπορω να βαψω το εσωτερικο λογω κοστους ισως το κανω να "λαμπει".
ardi21 Απρίλιος 20, 2010 #722 Απρίλιος 20, 2010 Σε καταστηματα με ασημικα κτλ, στο praktiker, σε super market.Λογικα θα εχουν και τα 3.Εγω οταν ειχα παρει νομιζω σε super market ειχα βρει.
Lakisss Απρίλιος 20, 2010 Author #724 Απρίλιος 20, 2010 Κοπρίτης έγραψε: τζαμι βγηκε το drive ρε συκαι εδω στη βουρτσα τη μικρη ετσι θα βγαινε, μη φανταστεις καμια τρελλη διαφορα απλα με πολυ πολυ λιγοτερο κοπο wenol rulezz συνεχισε ακαθεκτος τον αθλο σου (εγω παντως θα εβαφα και την πλακετα του drive) Ποια πλακέτα εννοείς? Αυτή που είναι μέσα στα κίτρινα πλαίσια? Αααααά....εσύ είσαι πιό τρελός απο εμένα!!! (τί χρώμα λές?...ψήνομαι:whistle2:) Εγώ πάλι σκεφτόμουν να βάλω κόκκινα ψυκτράκια (σ' αυτά στο κόκκινο πλαίσιο), αλλά θα πρέπει να κοπεί το κάτω plexy καπάκι αφού θα προεξέχουν λίγο απο το dvd. Πώς σου φαίνεται σάν ιδέα αυτό? too much...ε?
darkfighter Απρίλιος 22, 2010 #725 Απρίλιος 22, 2010 βασικά αν κώψεις τρύπες για τα ψυκτράκια, τότε θα χάσεις την μεταφερσημότητα, γιατί δεν ξέρεις που θα είναι η θέση των τσιπ σε ένα άλλο dvd της sony, άρα μπορεί να χρειαστεί να ανοίξεις μετά και άλλες τρύπες.καλύτερα να μην βάλεις τα ψυκτράκια που λες...αλλωστε θα έχουν και μηδαμηνή λειτουργικότητα, αφού το dvd δεν εκλείει μεγάλη ποσότητσ θερμότητας, ώστε να τα χρειάζεται.
Lakisss Απρίλιος 25, 2010 Author #726 Απρίλιος 25, 2010 Part - 34. DVD mod Νο.2 (Final) Τελευταίο part για το dvd σήμερα, και επιτέλους ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο για την ολοκλήρωση του case. Φυσικά το δοκίμασα, και δουλεύει κανονικά. Ελπίζω βέβαια να μήν μου αρχίσει τα νουμερα όταν το βιδώσω στο case, όπως έκανε το πρώτο.... Στο θέμα μας λοιπόν..... Παρατηρήστε την πλακέτα που βρίσκεται στο πάτωμα του dvd. Uploaded with ImageShack.us Προσέξτε τώρα και το καπάκι. Είναι διαμορφωμένο ώστε το μέταλλο να ακουμπάει στα chip. Λόγοι θερμότητας ίσως? Uploaded with ImageShack.us Ξέρω-ξέρω...είμαι υπερβολικός ώρες-ώρες, αλλα δέν κρατήθηκα και άνοιξα τις αντίστοιχες θύρες. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Δωρητής είναι πάλι ένα cooler απο κάποιο παλιό mobo, όπου κόπηκαν τα αντίστοιχα ψυκτράκια. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Μπήκε θερμοαγώγιμη ταινία της Akasa, και τα ψυκτράκια τοποθετήθηκαν στην θέση τους. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Τελικό αποτέλεσμα, με το dvd πλέον συναρμολογημένο. Είναι ίδιο με το πρώτο, μόνο που σ΄αυτό απουσιάζει ο led φωτισμός.... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 4
makio Απρίλιος 26, 2010 #728 Απρίλιος 26, 2010 lakiss συγχαρητηρια για το project ! - ελπιζω να εχεις την ορεξη και τον χρονο να συνεχισεις και σε αλλα !! ειμαι σιγουρος οτι Κοπριτης βρηκε αξιο ''αντιπαλο'' ! ! οσο για τα ψυκτρακια ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ εκανες ! και βεβαια παιζουν ρολο και θα το διαπιστωσεις οταν προσπαθησεις να καψεις ενα dvd φουλ.........
Spyrious Απρίλιος 26, 2010 #729 Απρίλιος 26, 2010 Πολύ όμορφο.Μου αρέσει πιο πολύ απο το πρώτο.Μπράβο.
schumifer Μάϊος 2, 2010 #731 Μάϊος 2, 2010 Χαζή, ερώτηση, αλλά εσύ φταις. Γιατί όχι βάψιμο τα ψυκτράκια?
Lakisss Μάϊος 5, 2010 Author #732 Μάϊος 5, 2010 Update. Συνέχεια λοιπόν με τα τελευταια μαζέματα για την ολοκλήρωση του κουτιου, καθώς και όλο καινουργια θέματα προκύπτουν. Τοποθέτηση του dvd στο bay. Επειδη χρησιμοποίησα βιδες με κεφαλι στο νέο dvd (σε κίτρινο κύκλο), αυξήθηκε το ύψος του κατά 4mm. Uploaded with ImageShack.us Ετσι δέν ταίριαζε στις παλιές τρύπες του bay, αφου έπρεπε να μετακινηθεί προς τα κάτω. Ανοίχτηκαν οι παλιές τρύπες εκ νέου, φτιαχτηκαν δύο λαμάκια απο αλουμίνιο και γυάλίστηκαν. Uploaded with ImageShack.us Εδώ το dvd τοποθετημένο. Η μετακόμισή του χαμηλότερα παρέσυρε και τα υπόλοιπα δυστυχώς...πολύ μπελάς! Το κενό είναι απο τους μετρητές που είχα παλιότερα εκεί, αλλά θα φτιαχτεί νέο καπάκι μιάς που αυτοί καταργήθηκαν. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Σειρά έχει το top plexy καπάκι του case. Μετά την κατασκευή και την τοποθέτηση του δεύτερου PSU, ο μετ/στης βρίσκει πλέον στην οροφή του κουτιου... Uploaded with ImageShack.us Έγινε το αντίστοιχο μαρκάρισμα, και το απαραίτητο κόψιμο. Uploaded with ImageShack.us Για θυμηθείτε λίγο πώς ήταν το case στην πρώτη του version 11 μήνες πρίν.... Στα πλαινά υπήρχαν δύο fan, ένας 22cm. εισαγωγής, και ένας 14cm. εξαγωγής δίπλα απο τους δίσκους. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Οι πλαινοί καταργούνται και μπαίνει ένας εξαγωγής στην οροφή του κουτιού, συγκεκριμένα αυτός. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Είπα να παιδευτώ λίγο και να μήν ανοίξω μια συμβατική τρύπα.... Uploaded with ImageShack.us Η δουλειά έγινε στην αρχή με τρυπάνι, και στην συνέχεια αποκλειστικά με σέγα. Νo dremmel... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Πρόβα επάνω στο κουτί. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Το γυάλισμα με παίδεψε πάρα πολύ ειδικά στην περιοχή του fan λόγω σχεδίασης, αλλα το τελικό αποτέλεσμα πιστεύω άξιζε τον κόπο.... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 3
pug_f_e Μάϊος 5, 2010 #733 Μάϊος 5, 2010 Kαταπληκτικο το ανοιγμα για τον ανεμιστηρα και οντως πρωτοτυπο, οπως και τα περισσοτερα που εχεις κανει...Απορω πως δουλεψες με τη σεγα σε τοσο κοντινες και κυκλικες διαδρομεςΜπραβο!!
Lakisss Μάϊος 16, 2010 Author #734 Μάϊος 16, 2010 Update. Παίδες μια μικρή ενημέρωση, μιάς και έχω καιρό να ποστάρω... Μόνο το καλώδιο του fan που θα τοποθετηθεί στην οροφή απομένει να φτιαχτεί, αλλά η γκαντεμιά ξαναχτύπησε για άλλη μιά φορά.... Συγκεκριμένα ο fan θα πάρει ρεύμα απο το πέμπτο rca, που βρίσκεται στο πάτωμα του κουτιού. Uploaded with ImageShack.us Ένα μήνα ψάχνω να βρώ το ρημάδι το συγκεκριμένο rca, αλλά μάταια. Έχω γυρίσει αρκετά μαγαζιά αλλά δέν υπάρχει το ίδιο. Uploaded with ImageShack.us Έτσι αποφάσισα να βγαλω το rca που βρίσκεται στον 12volt-ό μετ/στή πάνω απο το psu, και να το αντικαταστήσω με ένα παρόμοιο. Εκεί δέν τίθεται θέμα ομοιομορφίας...ένα είναι. Uploaded with ImageShack.us Ο 12volt-ός μετ/στής ήταν στερεωμένος με ταινιά της 3Μ πάνω στο psu. Δοκίμασα πραγματικά τα πάντα (μέχρι και θερμοπίστολο) για να τον βγάλω, αλλα η 3Μ δέν παίζεται! Το αποτέλεσμα... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Καλά καταλάβατε....ξεκόλλησε ο πάτος του μετ/στή. Βρήκα δουλειά και γι' αυτή την εβδομάδα... 1
vellamos Μάϊος 17, 2010 #735 Μάϊος 17, 2010 δοκιμασε να παρεις μια σπατουλα και με ενα μικρο σφυρι να χτιπας. θα βγει.αλλιωσ ολες οι κολες διαβρωνονται με καθαρη βενζινη.το μονο που δεν ξερω ειναι αν επιρεαζει το πλεξυ
oxide Μάϊος 17, 2010 #736 Μάϊος 17, 2010 θα χαραξει το πλεξι..η σπατουλιτσα..μονο αν το βαλει μεσα σε υφασμα και παλι ειναι αμφιβολο...
Lakisss Μάϊος 17, 2010 Author #737 Μάϊος 17, 2010 (edited) Update. Βαρέθηκα σήμερα να ασχοληθώ με την επισκευή του μετ/στή, και είπα να σχοληθώ λίγο με τον καλλωπισμό του case. Παρέλαβα τα αυτοκόλλητα που θα κολληθούν στο κουτί, και έβαλα μερικά για να μου πείτε και την γνώμη σας. Το επίσημο πλέον logo του project. Εδώ τοποθετημένο στην πρόσοψη, ανάμεσα στο power και το reset button. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Το πίσω μέρος του case. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ακόμα κόπηκε ένα κομμάτι plexy-καθρέπτη, για να καλύψω τα εναπομείνοντα λευκά slots του mobo. Ομοίως τοποθετήθηκε και εδώ αυτοκόλλητο. Uploaded with ImageShack.us Απο ψηλα. Το νέο κομμάτι δίνει την οπτική εντύπωση ύπαρξης δεύτερης κάρτας γραφικών. Uploaded with ImageShack.us Στα πλαινά του case θα τοποθετηθεί το ίδιο, αλλά μεγαλύτερο και σε chrome look. Uploaded with ImageShack.us Μία πρόχειρη πρόβα στο σημείο που πιθανώς θα τοποθετηθεί, στις δύο μπροστινές-κάτω γωνίες. Λέω ''πιθανώς'' γιατι ακόμα το ψάχνω.... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Έγινε επεξεργασία Μάϊος 17, 2010 από Lakisss 1
basilakis Μάϊος 18, 2010 #738 Μάϊος 18, 2010 Για μενα βαλε το "project plexy" σε ενα-δυο σημεια το πολυ το κουτι μιλαει απο μονο του
AgentCain Μάϊος 18, 2010 #739 Μάϊος 18, 2010 Γιατι δε δοκιμάζεις να κάνεις emboss τα γράμματα στο plexi?
Lakisss Μάϊος 21, 2010 Author #740 Μάϊος 21, 2010 Μιά ερώτηση παίδες...:help1: Διαπίστωσα ότι δέν μου έχει πατήσει στο βίδωμα σωστά το northbridge cooler, με αποτέλεσμα να πιέζεται λίγο τοπικά το mobo, και να κουνιέται το cpu cooler απο πάνω. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορω να βρώ αυτο το αυτοκόλλητο ''τσοχάκι'' που φαίνεται στην φωτό? Uploaded with ImageShack.us
Recommended Posts