Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

ω ναι.

19 του μηνος βγηκε το αντιστοιχο spin off της ταινιας που ηδη ξεκινησε να προβαλεται στα σινεμα @ αμερικη,στην ελλαδα θα ερθει σε λιγες μερουλες.

terminator-salvation-videogame-screenshot-big.jpg

Το παιχνιδι ειναι ενα "κλασικο" shoot em up 3ου προσωπου,οπως σχεδον το Gears Of War μονο που αντι για Locust κοπανας "Μηχανες"!

Ολοι ελπιζουμε να μπει στην κατηγορια των "οχι και τοσο ασχημων game ου βασιζονται σε ταινια" που προσφατα εγκαινιασαν τα Wanted + Wolverine.

+το εχει soundtrack απο Nine Inch Nails! (quake κανεις?)

GDC-2009-Sneak-Peak-At-Terminator-Salvation-The-Videogame.bmp

Gameplay video

http://www.youtube.com/watch?v=SQRomoOtsko

καλα καλα δεν βγηκε το κραξιμο του το εφαγε :hehe: , http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1420517 τοσα χρονια ιδια σκ@τ@ οι μεταφορες απο ταινιες σε παιχνιδια ( και τουμπαλιν ) το μονο που βελτιωνεται με την παροδο των χρονων ειναι τα γραφικα :p εχει να βγει σοβαρο game βασισμενο σε ταινια απ'την εποχη του goldeneye ναουμ

καλα καλα δεν βγηκε το κραξιμο του το εφαγε :hehe: , http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1420517 τοσα χρονια ιδια σκ@τ@ οι μεταφορες απο ταινιες σε παιχνιδια ( και τουμπαλιν ) το μονο που βελτιωνεται με την παροδο των χρονων ειναι τα γραφικα :p εχει να βγει σοβαρο game βασισμενο σε ταινια απ'την εποχη του goldeneye ναουμ

ενταξει δεν ειναι wow.

Μην ξεχναμε οτι και τα COD/Crysis παροτι "τεραστια" franschise εχουν πολυ μικρη διαρκεια @ single player.

παντως θελει πολυ σκεψη για να σκεφτεις αξιολογα game spin off που να λεει εστω και λιγο.:hehe:

To crysis ομως ειναι σχεδον 2 χρονια στην αγορα και ακομα θεωρειται το πιο φωτορεαλιστικο εμπορικο παιχνιδι ever, και μπορεις πλεον να το τρεξεις ανετα στα 1280 / 1650 δινοντας λιγοτερα απο 500 ευρω σε mobo/ram/cpu/vga, και προσωπικα μαρεσει πολλη η ολη φαση με την στολη και τα physics, τα cod ποτε δεν φημιζοντουσαν για το single τους (ακομα και το πρωτο μια omaha beach δεν ειχε για να κοντραρει το mohaa )

Αλλα βλεπεις πως πορωνεται ολη η μαζα με το multi, οποτε ειναι πολυ πιο απιθανο να αφιερωσεις λιγοτερες απο 40 ωρες ενασχολησης σε καποιο απο αυτα τα 2 αποτι στο terminator εκτος αμα δεν σαρεσουν τα fps ξερω γω.

Καλα για custom content ουτε λογος, δεν εχω καν την απαιτηση να κανουν release το SDK μαζι με τετοια games, εστω και λιγο να ειναι προσεγμενα μου φτανει :p

το wanted μου αρεσε περισσοτερο απο τα τρια να σου πω την αληθεια! Αν και κανενα δεν τερματισα !

Οσο για το wolverine αστα βραστα.....

Δεν θα σου πω εγω τι θα παιξεις, σου λεω την αποψη μου, εσυ θα το δοκιμασεις και θα κρινεις εαν πρεπει να ασχολειθεις ή οχι....

ειναι εκνευριστικα μονοτονο..σε καποια σημεια τα γραφικα του ειναι καλα..το aim ειναι απαραδεκτο....για κονσολα ισως καλο...για πσ οχι..

συμφωνω με το "ταλιρακι" που δωσε το γκειμσποτ

Και εγω θα το δοκιμάσω σίγουρα. Στα screenshot's μου θύμισαν Gear's of War. Δεν περιμένω βέβαια να είναι τόσο καλό.

Στο εντωμεταξύ η έκδοση για pc δεν εγκαθίσταται και η εταιρεία ανακαλεί τα αγορασμένα dvd. Ομορφιές μεγάλες...

http://www.shacknews.com/onearticle.x/58712

Message From Game Company: (Evolved Games)

Unfortunately a defect occurred during replication of the PC version of Terminator Salvation, which does not allow end users to install the game. The Xbox 360 and PS3 are not affected and function properly. We have recalled all PC copies of Terminator Salvation from retail in North America and are currently in the process of replicating new copies. The new copies will be on store shelves in a few days. A replacement plan for all end users that purchased the defective units is currently being set up. Details to get a replacement copy will be announced shortly. We apologize for any inconvenience this may have caused the end users that purchased the defective copy.

Έχω την εντύπωση ότι εγώ ενθουσιάζομαι με τα παιχνίδια που δεν αρέσουν σε άλλους,διότι αυτό το βλέπω και γ@ματο όπως το wheelman που το κράζανε και το έλιωσα δεν σταματούσα να παίζω.:hehe:

Πολύ κακό το game. Μ' αρέσει που έλεγα λίγο παραπάνω ότι από τα screenshot's μου θυμίζει gear's of war. Ούτε στο μικρό του δακτυλάκι...

Άσχημο δίδυμο αδερφάκι του συμπαθητικού wanted θα το χαρακτήριζα. Είδα ότι η ίδια εταιρία (Grin) είναι πίσω και από τα δυο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.